|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
30.5.2005 9:21:39   
simonas
Naša tema je pobegnila nekam na drugo stran, tako da bom kar novo odprla, da lahko še me malo poklepetamo.

Jaz imam jutri prvi pregled. Vsa sem že na trnih. Jutri bom konec 6. tedna, pa upam, da se bo že kaj videlo.

Drugače se kar dobro počutim. Malo mi je slabo:(. Trebušček imam napihnjen ko žaba:ups:, pa kaj čem. Prsi me včasih bolijo včasih ne:zmeden:. Na splošno pa sem kar ok:rozica:. Le zadnjič me je dva dni držalo v levem jajčniku - kot krč. Morda zato, ker sem nekaj kopala po njivi ali kaj. Bom jutri G vprašala, če sploh lahko to delam, do tačas pa bolj kot ne počivam;). Zdaj je na srečo že spustilo, dva dni pa sem bila čisto iz sebe, ko nisem vedela kaj mi je:zmeden:.

A ima katera tak rumenkast izcedek?:zmeden:

Simona:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
30.5.2005 9:34:44   
gaya
o živjo,

ej danes sem pa prav čakala eno, da prihiti sem gor, ker sem jst tko zoprna ko ne vem kaj :)-, ampak samo na sodelavce v službi. Drugače so me pa v petek napadle slabosti, toliko o tem, k sem bla prejšnji teden začudena k nič ni blo :)-.
Izcedek sem mela ful povečan, ko sem zanosila, rumenkast, pa mi je dala ene vaginalete z melčno kislino, ampak ker sem mal bl skeptik glede vseh zdravil jih nisem uporabila :zmeden:. Ampak zdaj je pa že par dni v redu.
Počutje je :zaspan: in to zelo.

Drugače pa komaj čakam spremembe na trebuščku :bravo:. Sicer sem ravno tko napihnjena kot ti, amapk to bo verjetno zarad prebave :).

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
30.5.2005 9:39:09   
A & T
Hojla punce,

jaz imam pa prvi pregled cez en teden in ze koooomaj cakam, da bom videla svojo pikico.

Jaz nekih posebnih znakov razen utrujenosti nimam. Prsi so vecje in tezje, slabosti ni. Se mi pa zdi, da sem te dni malo manj napihnjena, kot sem bila do zdaj.

Uzivajte v senci in pazite nase.

Cao...:kuza:


(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
30.5.2005 9:43:12   
nejca1
Tudi jaz sem približno v 6. tednu, a žal od petka na bolniški. Ker mi je pred meseci pikica umrla v 12. tednu, sem zdaj vsakič, ko grem na WC, pozorna na razne izcedke. In glej ga zlomka, v petek ga je bilo zelo malo videti na hlačkah. Seveda sem sla takoj h G, dobila dabroston in počitek. Izcedek je po dveh dnevih izginil.
Upam, da to pomeni, da je tudi s pikico vse ok, srček pa smo že videli v petek.

Sicer je počutje ok,samo bradavičke imam občutljive, pa malo mi zgaga včasih ponagaja. Tudi jaz imam trebušček malo napihnjen.

Poskusi se čim manj sekirat (vem, kaj boš rekla: lažje je govoriti in svetovati drugim, sama pa paničarim!!!)

lp, Držim pesti zate in tvojo

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
30.5.2005 9:57:11   
Nannn
o jutro punce,


Jest se pocutim kar ok edino kar me neki boli trebuh pa se vedno imam rdeckast izcedek...jem sicer Buscopan in danes moram poklicati mojo G...tudi jest sem imela tak bolj belkast izcedek pa ga sedaj nimam vec...mene pa tko bolijo prsi da ponoci nisem mogla spat...

Simona niti pod razno ni v redu da kopas po njivah in se naprezas...meni je rekla moja G da ne smem nic delat na vrtu ze zaradi toksoplasmoze....

Lepo se imejte...

Nannn :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
30.5.2005 10:12:19   
_katka_
Pozdrav še od mene!
A mogoče katera od vas hodi na fitnes? Zanima me, če vam je G mogoče to odsvetoval med nosečnostjo, ali se lahko nadaljuje z vadbo. Nikjer ni fitnes omenjen niti med "prepovedanimi", niti med dovoljenimi rekreacijami. Jaz bi rada nadaljevala, ker sem se ravno v formo spravila, me pa malo skrbi. G imam šele čez dva tedna, tako da bi mi prav prišlo vaše mnenje.

Sicer se pa odlično počutim in razen bolečih prsi nimam nobenih znakov ali težav. No ja, trebuh je malo napihnjen, ampak to je po mojem od češenj.

LP, Katka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
30.5.2005 10:27:18   
gaya
jst sem hodila v fitnes in tudi na aerobiko, vendar sem oboje morala opustit. Aerobiko zato, ker mi je G rekla, da ni priporočljivo se ukvarjat s športom, kjer močno udarjaš z nogami ob tla, fitnes pa zato, ker se nisem dobr počutila po vadbi. Močne bolečine v spodnjem delu trebuha. Drugače pa ne vem, mislim, da ti telo samo pove, do katere mere lahko in kaj. :) Jst zdaj veselo pešačim naokol, take ture, da je moj :love:čist shiran zraven mene, pa rolam tud, sicer ne vem če lahko, ampak jst se v redu počutim, po tem. :) Pa na kolo se vsake tolk časa zbašem. Do sedaj je počutje bp, sem pa v 7 tednu.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
30.5.2005 10:30:53   
Jančika_
Hojla, punce. Meni je tako vroče, da se mi meša. V prvi nosečnosti me je pa skoz zeblo:zmeden:.

Katka, kolikor vem, v tako zgodnji nosečnosti ni s fitnesom nič narobe, samo ne pretiravaj. Moja sošolka je do konca tretjega meseca hodila na navadno aerobiko, ker se je tako fajn počutila (sem ji bila kar fauš, jaz sem samo ležala in trpela zaradi slabosti).

Na aerobiki za nosečnice pa je vaditeljica rekla, da noben resen fitnes ne sme dovoliti nosečnicam, da vadijo brez strokovnega nadzora. Tako da kasneje se raje pridruži kaki organizirani vadbi za nosečnice.

Danes se bom slikala in dala fotko bušija v album - neverjetno, taka sem, kot sem bila prvič v četrtem mesecu. Pa kile so tudi iste, kot takrat:grrr:. Še nisem dol spravila po porodu.

Ne vem, koliko sem noseča - po prvem dnevu ZM sem v 10. tednu, ampak ker so bili testi negativni, sklepam, da sem zanosila kasneje. Recimo, da sem v 8. tednu:zmeden:. No, saj izvem naslednjo sredo. Slabo mi je bilo samo en teden, pa še to takrat, ko so bili testi še negativni, zdaj se pa prav fajn počutim.

Po eni strani je pa kar fajn, da ne vem, koliko sem noseča, da ne gledam na koledar, kdaj bojo tisti dnevi, ko je v drugi nosečnosti prišlo do ss. Saj ni to nič povezano, ampak se je vseeno težko otresti teh misli.

:zajcek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
30.5.2005 10:32:41   
pinka
Ne vem kako je kaj za rolerje, ampak G. je kolegici rekla, da naj kolesarjenje opusti. Ko je bila moja svakinja noseča, je na začetku še tud fitnes obiskovala, ampak ga je potem opustila. Jst prakticiram bolj sprehode, pa probala se bom nazaj mal na orbitrek spravit, saj za deset minutk na dan, ker sem zdaj skor vse opustila, ker slabosti ne minejo po cel dan im sem pol čist hin, pa sam še posteljo vidim. Na rolerje pa si ne upam, pa bom raje po nosečnosti, ko bo treba postavco nazaj oblikovat spet šla nanje.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
30.5.2005 10:52:27   
tinkamiška
Pozdravljene:)!

Me čez vikend ni blo nič na RR pa sem morala še malo za nazaj prebrat, da se bolj na tekočem.

Sama se še kr ubadam s slabostjo, včeraj sem morala za cel dan v LJ in sploh mi ni bilo jasno kako ga bom preživela, pa je kr šlo. Dopoldan sem sicer skor vn iz predavanja letela, pa mi je nekako uspelo ostat notri. Po kosilu pa se je stanje precej izboljšalo, me je pa glavobol zadel. Ampak sem vesela, da sem bla lahko cel dan tam in se pripeljala še domov:)-

Jančika a ti si pa dlje noseča kot jst al kaj:)-:)-:)-

Nejca in Nannn sem brala o vajinih izcedkih in zelo stiskam pesti za vaju in vajini:duda::miska::miska::miska:

Jst imam tudi 2.6. pregled in upam, da bo vse vredu, da pikica pridno raste in da bom končno dobila mater. knjižico.

Lepo se imejte in božajte bušije:)

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
30.5.2005 11:14:08   
Jančika_
Evo, slika je v albumu (Na balkonu).

Tinka, po prvem dnevu ZM (7.4.) sem noseča 7t4d, kje sem pa tisto prej dobila, se mi pa ne sanja:)-. Recimo, da me je zeznila vročina:ups:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
30.5.2005 11:17:03   
Anonimen
O, madonca, Jančika. Tale pa bo en ornk!

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
30.5.2005 11:18:18   
Jančika_
O, Splišni, sem ti hotela glih pisat, da si poglej. Velik, ne:).

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
30.5.2005 11:23:48   
natja_
Hojla....:bravo:

Jaz imam tudi jutri prvi pregled in močno upam, da bo vse vredu glede na splav pred tremi meseci..

hmmm... simonas - imaš mogoče pregled v Lj?

natja :sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
30.5.2005 11:25:17   
tinkamiška
Uuuauuu Jančika:bravo::bravo::bravo: povej Joe-u, da bosta mela fantka:)-:)-:)- sej se hecam:ups: Kaj bi dala, da bi že jst mela tak trebušček, pri men se sam neki špeh nabira:zmeden:

Jančika, men se zdi, da bova midve skupi šle rodit;)

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
30.5.2005 11:25:24   
natja_
OOOOOjjj jančika.... ti si pa že kar orng bušasta;). Ti kar jej, da boš enga orng korenjaka dobila ....

srečno - natja :miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
30.5.2005 11:32:39   
A & T
Jančika,

ne morem verjeti, da si noseca komaj 7 tednov!! Tega pa res ne mores skrit pred drugimi.

Lep dan...:kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
30.5.2005 11:33:24   
Anonimen
O, pismo! Kt, da bi lubenico pojedla :)-:)-

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
30.5.2005 11:34:53   
Jančika_
Ko bi ve vedele, kako sem ga vlekla not, ko so bili testi še negativni:)-! Sem komaj lahko normalno hodila:ups:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
30.5.2005 11:49:04   
simonas
Ne jaz nimam pregleda v Lj ampak v Mb, tako da sma vsaka na svojem koncu...

Tudi jaz sem videla bušija Jančika. Kaj se ti hecaš ali si res tako malo noseča. Jaz pa sem mislila, da imam jaz velikega bušija, ko se mi čisto malo vidi, pa še buckasta sem in nikoli nisem bila čisto brez.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
30.5.2005 12:03:59   
Nannn
Jancika tole pa je trebuscek...sem sicer mislila da sem edina ki se mi je trebuscek ze povecal pa vidim da imas se vecjega od mene...v bistvu sva zelo blizu...zadnjo M sem imela 5.4. ....

Caffe kako si ti kaj?Nejca1?Ostale pa hiter porocat kako je bilo na pregledu...:bravo:

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
30.5.2005 12:08:28   
gaya
o Janička, res lep trebušček :bravo:. Jst mam mal manjšega. zdaj pa rabim eno pomoč, zdaj mi pa ni nič več jasno, kolk sem jst noseča, G je rekla 20.05 sem mela prvi pregled da sem bla takrat dobrih 5 tednov, zadnjo M sem pa mela 27.03. Jst zdaj računam da sem pol v 7 tednu :). a mam prav :ups:. Se mi vidi da sem čista začetnica :)-.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
30.5.2005 12:18:27   
pat
ojoj, jančika, to pa je buši!!

si mi dala kr za mislit. sama sm v 9. tednu, pa mam mal bušija, sploh ne velik, :love: pravi, da ga sploh ne opazi (tak da res upam, da nism tul široka tud ponavad;)). poročam se julija, predvidevam, da bom okol 15 tedna, pa me kr skrbi, kak se bom zbasala v obleko. da ne omenim, da še sploh nism povedala v salonu, da bojo mogl met večje popravke okol trebuha.;):ups: mi je rekla od :love: mama, da se ji je takoj poznalo in ne po 12 tednih kot to piše v knjigah.

kuk hitro so vam zrasli trebuščki? na enkrat, al počasi?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
30.5.2005 12:21:40   
Anonimen
Po mojem izračunu si v 10. tednu glede na 1. dan ZM. Dejansko (po velikosti ploda) si pa lahko manj noseča, ker običajno do zanositve (oploditve) pride cca. 2 tedna kasneje.

Sej prav računam?!:ups:


(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
30.5.2005 12:25:13   
Jančika_
Tule si zračunaj:

http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html


Pravzaprav niti ni čudno, da imam tak trebuh, ker je to moja tretja nosečnost v dobrem letu (lani avgusta sem rodila, letos februarja sem imela ss v 12. tednu). Ni tako trd, bolj je napihnjen, pa potem se to malo ustavi in gre normalno naprej.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?