|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jemanje zdravil in zanositev
26.9.2004 13:52:40   
diamantka
zdravo punce,
ponovno malce med vami. tale nova služba me čisto izčrpava :hudicek::hudicek:, danes sem res končno frei, da lahko preberem kaj ste kej napisale. razmišljala sem celo, da bi šla v sredo na srečanje, sam koker kaže sem popoldan, tak da bo drugič prišlo na vrsto.
Obiskala me je gospa M :hudicek: in se je tudi že poslovila,tako da smo danes že začeli delati na :duda:. Glede na vprašanje bi vas pa rada vprašala sledeče, moj srček je razvil boreliozo in je sedaj na zdravilih; vseh mogočih; med drugim sumamed 500, ki je antibiotik, pa me zanima če kera ve, ali bi vplivalo na otroka, če bi nama v tem ciklusu ratale :modri::roza:!
upam, da lepo preživaljate današnjo nedeljo, jaz jo že z svojim srčkom in želim slišati čim več dobrih novic o :angel::angel::angel:
lep pozdrav vsem in naj vas tale rožioca spremlja danes :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jemanje zdravil in zanositev
26.9.2004 20:29:13   
Anonimen
Tole sem že napisala na enem postu in ti bom kar prekopirala sem:

Za vse, ki vas je strah tablet med možno zanositvijo (tako mi je razložila farmacevtka):
če jemljete kakšnekoli tablete in med tem zanosite je tako: če bi tablete poškodovale plod, ki se v vas razvija, ta avtomatično odmre in ne boste rodile prizadetega otroka (niti ne boste vedele, da ste bile noseče). če tablete ne škodujejo plodu, pa se otrok rodi zdrav.
Torej ni možnosti, da bi bil plod deformiran zaradi tablet, ki jih jeste. Če mu tablete ne pašejo, potem plod propade, drugače pa se rodi zdrav otrok.

To pa velja samo za zanositev in prvi mesec nosečnosti.
Če začnete s tabletami v recimo tretjem mesecu nosečnosti, potem se seveda situacija spremeni, ker je plod že tako velik, da niti ne more več odmret.

Upam, da sem vas kaj pomirila, čeprav sem napisala malo komplicirano.

Lp z obale :miska:

(odgovor članu diamantka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   jemanje zdravil in zanositev
27.9.2004 12:05:07   
diamantka
hvala na odgovoru in lep pozdrav

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?