|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   juha iz špinače
8.7.2005 12:22:43   
NINA1
ali mogoče katera ve kako se naredi omenjena juha.:zmeden:

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   juha iz špinače
8.7.2005 12:35:11   
Jančika_
Kot navadno omako, samo bolj tekoče:zmeden:.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   juha iz špinače
8.7.2005 12:47:06   
malika
Jaz špinačo ali blitvo narežem, dam v vodo, zraven še eno jušno kocko; prevrem in potem samo zmiksam s paličnim in juha je gotova.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   juha iz špinače
8.7.2005 13:16:03   
Anonimen
15 dag špinače-sveže
1/2 l juhe
maslo
moka
česen
1/4 l mleka
1/8l kisle smetane

Juho zavremo in v njej kuhamo špinačo 10 minut. Potem to zmiksamo.
Segrejemo maslo in popražimo česen, dodamo moko ter zalijemo z mlekom in mešamo dokler ne zavre.To zlijemo k špinači, kuhamo še 10 minut, trer dodamo kislo smetano.

(odgovor članu NINA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   juha iz špinače
8.7.2005 18:47:18   
piščanc
jaz dodam še pest riža, pa špinačo pustim bolj na grobo narezano

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   juha iz špinače
8.7.2005 20:58:05   
Annny
No, jaz pa na začetku dodam malo čebule in česna- prepražim na malo olja, temu dodam špinačo, vodo, jušno kocko, malo peteršiljčka, solim, na koncu zmiksam s paličnim mešalnikom. Ko se malo 'ohladi', dodam kislo smetano.
Tako je najnaj.

(odgovor članu NINA1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?