|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julije
26.7.2005 6:42:23   
CIPRESA
No koliko nas je še ostalo????
Jaz sem še tu v enem kosu, včeraj zvečer se je nekaj dogajalo, pol pa nevem več ker sem zaspala, se pravi da ni bilo nič - kot vedno ponehalo.

Danes je moj dan PDP-ja, jaz pa še vedno brez mojega sončka, pa kot vidim bom mogla še čakat. Nevem al sem jezna al naj se smejem al naj se jokam, al kva naj delam.
Pa še moj :love: ima sedajle dopust, pol pa nevem kako bo, ker ima tako službo da nemore kar tako vzeti dopusta, ampak mora podelati tiste stranke ki jih ima. Mislim da bom šla tam nekje v začetku avgusta rodit, pa še mojga :love: nevem a bo zraven lahko a bo delal, pa doma bom tud bolj kot ne sama. Kaj čem tega sem se malo bala, pa vidim da bo kar lepo tako kot sem se bala.

No pofločkajte se kolikor vas je še ostalo, kmalu vidim da se bom pogovarjala sama s sabo.

CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julije
26.7.2005 7:09:18   
pika_b
Cipresa mislim, da se ne boš pogovarjala sama s sabo.
Jaz bom po moje ena tistih, ki bom vztrajala do konca julija, no koncu koncev se bom pa pridružila avgustovkam :((:((:((:((:((

Pri nas tudi vse mirno. Tu pa tam se kaj malce pokaže da bo, potem pa spet nič.

Dve sva že, kje pa so ostale?

Sedaj pa je treba spit eno :kava: in še naprej čakat.

lp, pika_b


(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julije
26.7.2005 7:28:08   
Joni
Jaz sem tudi še tu, PDP je bil sicer 21.7. Dogaja nič, večraj na CTG-ju ni bilo nobenega popadka:zmeden:, z malim pa vse o.k., je aktiven. Sedaj imam spet CTG v četrtek, potem bomo pa videli, kako stvari stojijo.

Jaz sem ves čas bila prepričana, da bom rodila pred PDP in me je tole, da sem čez rok kar šokiralo. Sedaj sem se pa že nekako navadila in celo držim pesti, da bi rodila na začetku avgusta. Zakaj - se mi avgust dopade, pa še v ožji družini ni nikogar rojenega tega meseca. Sem malo čudna že, a ne? To bo verjetno zaradi predolge nosečnosti :)-

Joni:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julije
26.7.2005 8:11:46   
CIPRESA
Ja Joni tud jaz sem bla ves čas prepričana da bom rodila prej, pa upala sem tud, ker mam tok zaj... ginekologinjo, da sem upala da jo bom na koncu čim manjkrat vidla, kot kaže pa bom še velikokrat pri njej.
Tko da že zaradi tega upam da jo prej ucvrem proti Rimu, pred petkom ko imam ponovno pregled.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julije
26.7.2005 8:12:25   
Emanuelle
Moj zadnji dan :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Joni isto kot pri meni, sem upala, da bom rodila na PDP ali pa vsaj do 23., no pa sem 26 še vedno tu.
Še malo, malo, malo

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julije
26.7.2005 9:09:01   
Talči
Jaz sem tudi tu še vedno v enem kosu. :((:((:((
Včerajšnji datum se mi je zdel zelo v redu, pa smo ga kar preskočili. Moj :love: vsak dan pravi - jutri pa bo zares... jutri pa bo zares... PA NIČ!
Tudi jaz si želim, da bi pred soboto, ko imam rok in ko imam ponovni pregled, že dobila svojega :duda::modri:. Sem že zeloooooo nestrpna in sama sebi na poti. Premikam se kot nasedli kit, včeraj sem šla PEŠ po stopnicah v 6. nadstopje (sem doma v bloku), sem mislila, da bo kaj pomagalo, pa sem samo skoraj izdahnila, ko sem prišla do vrat, drugega pa NIČ.
Mi smo tudi splanirali, da bi moj :love: imel dopust prvih 14 dni v avgustu, drugo polovico pa moja mama, da bi mi bila v pomoč. UPAM, RES UPAM, da bo ta urnik vzdržal. Ker sicer ne vem, kaj bom sama....:(.
Sicer pa se mi godi enako kot tebi, Cipresa. Več ali manj sama. Tudi moj :love: ima tako službo, da je cele dneve odsoten, pa še potem dela, ko pride domov in gre spat še bolj pozno kot jaz.
Vsak dan na novo upamo, kajne?
No, mogoče pa bo danes kaj...

LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julije
26.7.2005 9:59:36   
pingo
bolj poredko, ampak tudi jaz se še oglašam 2 dni čez, pa še vedno brez kakšnih znakov...vsi so že prav nestrpni, razen :duda:. grem v šoping, mogoče pa kaj pomaga;)

pozdrav, pingo

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?