|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
4.6.2005 7:17:47   
CIPRESA
Verjetno še vse spite in se stiskate k svojim :love: , jaz pa pač ne morem več spat, če se pa po postelji premetavam me pa še vse bolj boli, tko da visim na RR-u, že spet.

Petra upam da si si prebrala o velikosti otročka, sem ti pisala v prejšnji temi. Bobek sem videla tvoje slike uf uf.... te čisto razumem da si že vsega naveličana pa da te tvoj trebuh že res ovira. Jaz sem si ravno včeraj merila trebuh pa je bil tam okrog 103-104 cm odvisno kdaj si ga merim, za KG sem pa tudi že napisala tooollliikkookkraatt da jih je itak preveč (namreč potujem že proti magični št. 14). Ne zastopim pa kako je možno da imam s skoraj pol manjšim trebuhom toliko KG?? Za primerjavo če katera ve mi napišite vaš pridelek KG, ker pri nas je letos bogato obrodilo.
Verjetno je za velikost trebuha tudi odvisno kje ga nosiš ali naprej ali v križu. Jaz sem ga že v začetku bolj v križu, ti bobek pa verjetno odspredaj. Pa saj nimaš več daleč, saj ko berem tukaj na RR-u pišejo, da se večinoma otrok rodi tam od 35-37t ne samo dvojčkov na splošno, samo pri meni dvomim da bo tako, čeprav nebi imela nič proti.

Z zatekanjem je pa sedaj tako kakšen dan imam zatečene gležnje pa sploh ne hodim veliko, kakšen dan pa sem skos na nogah, pa so kar vredu, tko da tudi za to nemorem več vedeti kdaj bodo kot krofi in kdaj ne.
Pa še brcat me je začel manj, tko da sem se zadnjič kar vstrašla ko me cel dan pa do naslednjega dneva do zjutraj ni nič brcnil in se premaknil, je bla že panika, no pol smo pa spet začeli veselo brcat. Me kakšen teden redno brca pa se premika, pol pa kake 2 dni skoraj oz. čisto nič.

NO sem se danes kar lepo razpisala, sonček je že posijal v sobo pa na :kava: se mi malo mudi, lep sončen dan

CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
4.6.2005 7:46:49   
Antigona
Dobro jutro!

Jaz sem vstala že kako uro nazaj, popapcala sem že zajtrk in posrkala ta prvo :kava:.
Grem pa zdele k frizerju, tko da se spet mal polepšam. Bi morala iti danes na poroko od bratranca, pa je imel v torek manjšo nesrečo. Je padel iz strehe, dela namreč kot krovec. Hvala bogu ni bilo nič hujšega. No, kakor se vzame. Menda ima eno nogo zlomljeno, na drugi pa strto peto :(:(. Bi lahko bilo še huje.

Moj :duda: veselo pobrcava in se malo obrača oz premika, tako da ga kar malo cartam. Bo tolk scartan še preden pride na svet, da se bo potem hotu sam božat pa po rokah nosit :)- :)- :)-.
Sem pa dosedaj pridelala dobrih 12 kg, in imam obseg 104 cm, sem ravno včeraj zvečer merila.

Sem prebrala, da imamo že drug "sestanek" v igri. Bo to v petek dopoldne? :bravo::bravo:
No jaz sem za, samo če ne bom slučajno brez avta ostala. Ne vem namreč koliko časa bo moj :love: imel nadomestni avto. Dokler ga ima,potem ni panike...

Lp, Antigona
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
4.6.2005 7:48:58   
anckabancka
Jaz bi pa še spala, pa sem mogla :love: nekam peljat. Sem se glih prej spraševala kako bom vstajala ponoči zarad otroka, ko mi je še ob 6.30h totalno prezgodaj. Odkar ne hodim v službo sem se čist razvadla in spim tam nekje do osmih. Bom se poskusla naslednji mesec kar na zalogo naspat. :zaspan:

Cipresa jaz se ne tehtam več sploh. Mam tam nekje 11-12 kilc viška al pa še več, pa se ne sekiram več. Ko mi ljudje govorijo kako sem luštna nosečka in da se sploh nisem zredila, sem čist zadovoljna in pozabim na kile... Pa itak bomo zdej polet jagode, melone, lubenice, solatke papacal in bodo kilce kar kopnele. Bom šla čez kake pol urce na tržnico po češnje in jagode... Njami :)

Pa tud trebuh moj je končno dosegel že 100 cm, pa pravijo, da ga spredaj nosim.

Ja včeri smo gledal Vojno zvezd. Se mi je :duda: kar smilil, tako je bil nemiren. Tudi minutke miru ni bilo. Mislim da dokler bom :nosecka: tudi jaz ne bom več šla v kino, ker to je pa čist hudo. Mam kar salbo vest, ker smo bogega :duda: tko matrali. Pa še film mi ni bil všeč in sm ga v bistvu šla gledat, ker :love: to tolk pomeni. Sej morm rečt, da ga je ful skrbel zame pa za malega in je kar naprej spraševal, če je vse OK...

Uživajte v poletni soboti!

Anči :muca:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
4.6.2005 8:19:15   
CIPRESA
Veš anckabancka, saj se tudi jaz ne sekiram toliko, sam mal za primerjavo pa vseeno rada vidim kako ste druge, zaenkrat vodim!!!! :bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
4.6.2005 8:29:34   
petraCBU
Tudi mi smo se pretegnili in vstali :muca:

Cpresa, hvala za podatek, sem se odločila; da najbolš da se nič ne sekiramo, če so naši :duda: manjši in lažji - bodo že zrastli, a ne! Majhen še nobeden ni ostal! :)

Pojem zajtrk, pol grem pa v BTC v šoping (sama, :love: se bo učil za izpit), aja pa če mi bo ratal, da se obujem :hudicek: - ne najdem gležnjev (ker jih nimam :(( ), pa prej se bom na nos obrnila, kot pa zaponko na sandalih zapela :((

Včeraj zvečer sem pa pri Žabarju sladoled jedla :) Zadnjič v enem kosu :zmeden2: ?

Uživajte še današnji sonček, jutri menda ne bo te sreče.
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
4.6.2005 11:09:03   
malika
danes pa smo zgleda vse zgodnje. mene je moj veliki sine tudi že prebudil ob pol 7 in seveda takoj akcija. Nimam pojma od kod mu navsezgodaj toliko energije. Jaz je namreč nimam več nič.

Zgleda imam jaz kar mali trebuh, včeraj zvečer sem si ga merila in namerila 101 cm, kilaža pa je divja. Plusa imam 14 kg, ampak ko primerjam s prvo nosečnostjo je bilo takrat v tem tednu isto. No takrat sem na koncu pristala na 72 kg ,torej še 3 v7 tednih; no v te pravljice ne verjamem najbolj :)-

Ima še katera skoz neko gosto sluz na hlačkah? Ni v velikih količinah, take male kepice, no edino včeraj zvečer je bila recimo za velikost lešnika. Barve pa iste kot izcedek :zmeden: , le kaj bi to bilo??? Upam da mi ne popušča čep, glede na to da sem odprta za 1 prst .Bomo videli .

Uživajte, dokler je sonček :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
4.6.2005 11:24:14   
Pia73
:rozica: Pozdravljene drage moje julijke :rozica:

Evo pa se po nekaj dnevnem premoru spet oglašam, če se me katera še sploh spomni, da spadam med vas,... :ups:

Skratka jaz sem zelo vesela saj sem v petek bila zadnjič v službi, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sedaj pa dobro leto nič več. :bravo: Sem še zadnje dni mogla zelo delat, ker je sodelavla podaljšala dopust,..:grrr: Eni res nimajo taktike,... Pa nič zato, saj je minilo. In sedaj, ko bom doma se vam bom verjetno večkrat pridružila pri klepetu. :bravo::bravo::bravo:

Jaz tudi kar zgodaj vstajam, če mi ni treba v službo, me pa zbudi sin, tako da z jutranjim poležavanjem ni nič. Sicer pa tudi jaz kar slabo spim, saj je noč pogosto prekinjena s sprehodi na WC.

V četrtek sem imela G in mi je naredila UZ seveda samoplačniški. Naš fantek :duda: je težek 1.979 g /+/-297g/ in na UZ je pokazal PDP 25.07. Sicer imam uradni rok 22.07. pa že to je prestavljen saj prvi rok bi bil 18.07. Samo je kar logično saj sem tudi prvega sina rodila 8 dni po roku. Ta pa zaenkrat kaže, da se bo rodil 25.07. torej 7 dni po roku. Čisto logično se mi to zdi, verjetno imam kasneje ovulacijo. Zato sem se tudi zmenila za malo kasnejši nastop porodniške, nastopim 03.07.

Vidim, da imate vse že urejene papirje na socialni, jaz pa nimam, bom to urejala 10.06., ko dobim plačo za maj, saj se mi jo splača dat zraven noter.

Pa za :duda: še tudi nimam nič pripravljeno. Par cotk sem kupila, moram še mal pogledat kaj imam od starejšega sina pa verjetno bo še kaj manjkalo, saj se je on rodil oktobra. Sem mislila že malo zaćet prati pa sem se odločila, da bom s tem začela naslednji teden. Sedaj imam namreč pravo anarhijo doma, saj sem komaj folgala službo, pa sina, saj mož vedno dela popoldne in bom najprej malo ostale stvari uredila in bom potem začela za :duda: pripravljat. V četrtek proti večeru sem poleg vsega ostalega še pekla, da sem se dostojno poslovila v službi. Pa v soboto gremo v Avstrijo in upam, da bom kar tam dobila voziček in lupinico ter še kaj drugega,.......

Sicer pa drage moje, jaz imam skoraj zadnja rok in močno vodim s kg,... +14 imam po materinski, jaz pa mislim, da jih je že kar +15 kg,..:(( Pa nič zato, se bom s tem kasneje obremenjevala,....... Obseg, ne trebuščka ampak trebuha pa je že zjutraj 112 cm. Kaj bi šele bilo, če ne bi hodila v službo in bi morda mogla počivat,.. :zmeden2: Bolje, da sploh ne razmišljam o tem,.... Me pa moja G nič ne krega, ker se dobro počutim, delam,........ Sicer pa mi primankuje železa kljub full zelenjave, ki jo pojem in sem dobila tisti negravžen sirup, pa svečke Daktarin zaradi povečanega izcedka, ki nič ne srbi in ne smrdi. Samo je G rekla, da gre sigurno za glivice, saj naj bi jih imela skoraj vse nosečke,... Mene je pa že bilo malo strah, da mi plodovnica odteka,... Pa je rekla, da je maternični vrat še zelo dolg in lepo zaprt.

:duda: zelo brca,..:bravo::bravo::bravo: In če je malo pri miru mi že ni všeč,... :)- Brca pa tako, da mi včasih sapo vzame,... Prvi :duda: je bil neprimerno bolj miren zato nič bat, če kdaj ne brca,.....

Petra CBU enkrat sem ti že napisala pa ne vem, če si videla, moja sestra je rodila dvojčke tudi par in sicer s polnimi 38 tedni. Sta imela oba lepo čez 2 kg.

Cipresa meni pa se ne zdi, da bi kjih veliko rojevalo pred rokom? :zmeden2: Sicer pa z Maceno ne boste sami, tudi jaz bom z vama čakala konec julija, čeprav moram priznati, da bi bila kar vesela, če bi bilo malo prej,... a seveda ne prehitro.

Punce zdaj sem vam pa naložila, kajne? :zmeden2:

Ostanite v :rozica::rozica::rozica:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 33t 1/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
4.6.2005 12:31:52   
valentina.
Evo še jaz,

ste vsak dan tako zgodnje, da mi je kar nerodno se javit ko pridem k sebi :ups:, spim namreč ko top do najmanj 9-10 ure. Vmes sicer pridno hodim na WC. Potem zaspim skoraj vsak dan še popoldan s knjigo na trebuhu. Pa nikdar nisem bila taka!
Včeraj sem dobila papirje iz CSD, zdaj moramo edino še za očetovski zrihtat.

Sem malo razmišljala kako bo s sadjem to poletje :zmeden:? Nam so na šoli za starše rekli da če dojiš sploh ne smeš surove zelenjave in sadja. Po mojem malo pretiravajo, ne vem! Si ne morem predstavljat da bi v taki vročini jedla samo kuhano, bljak :(.
Komaj čakam 15.6. da dobim denar od CSD in grem še kaj kupit. Z mojim :love: sva teh par mesecev toliko stvari po hiši pripravila, da sva čisto brez dinarčkov. Bo pa potem en čas mir z večjimi investicijami!

Lep vikend, valentina

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
4.6.2005 13:08:24   
Vrtnica1
Julijke, ste pa res pridne, da se tudi v soboto javite.
Glede na to, da bo danes spet vroče, bom sama kar lepo noter na hladnem, čeprav bi tako rada šla nekam ob vodo. Pa ne smem niti iz stanovanja. Ravno s tem v zvezi bi ti Malika rada rekla, da sem jaz to, da se že odpiram opazila ravno na podlagi take prozorne sluzi, ki se mi je začela izločati. Tudi jaz sem bila že en cm odprta Zdaj, ko pa v glavnem ležim, pa sluzi ni več, pa tudi oteklih nog nimam.
Obseg trebuha pa imam drgač 112 cm, o kg :zmeden: pa raje ne govorim. Mali brcka, vse imamo že tudi pripravljeno... in čakamo...
Lp V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?