Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

H kolegici nisem šla celo večnost, ko sta gradila, ker ga nista imela. In če sem samo pomislila, da nimam wc-ja pri roki, me je v trenutku taka driska zgrabila, da ne moreš verjet, pa čeprav mi še pred minuto ni bilo nič. Tak, da poznam vsak grmiček do Dalmacije in vse wc-je.
... lahko pa poskusiš tudi s kakšnim homeopatim, sam načeloma ti bo poleg zdravil jasno povedal, da začni redno imeti čas zase in fizično aktivnost.
. In mogoče si v vsemu temu času, hitremu tempu,... pozabila nase, na svoje potrebe, svoje želje. Potem pa se je sedaj po selitve ta hud tempo kar naenkrat ustavil. In je tvoje telo v šoku. Selitev je ena najbolj stresnih situacij v življenju. Mogoče vse skupaj, torej ta stres, ki si ga prej nisi mogla dovolit oz. si ga morala neprestano nadzirat, prihaja sedaj za tabo. Vse skrbi, odrekanja, utrujenost,... so se nabrale in nekje morajo izbruhnit ven.