|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako nazaj na svojo težo
31.1.2008 12:55:59   
anita1984
sem 6 mesecev po porodu in še vedno imam +13 kg.
ko sem prišla iz bolnišnice sem imela +10kg, potem pa se mi je začela stopnjevati in sem dobila 5 kg zravenuser posted image
do 5 mesecev sem dojila bolj kot ne polno, sedaj pa še samo ponoči in pred spanjem.
kaj ste naredile, da ste dobile zeljeno število kilogramov????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako nazaj na svojo težo
31.1.2008 13:12:15   
Naja30
Imela sem ločevalno dieto. Dokler nisem spet zanosila user posted image

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako nazaj na svojo težo
31.1.2008 13:13:13   
Anonimen
Mislim, da bo treba shujšati. Na kakšen način, pa si lahko prebereš tule:

http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=171 

in izbereš najustreznejšo metodo.

Pa veliko sreče ti želim.

(odgovor članu anita1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako nazaj na svojo težo
31.1.2008 15:28:47   
hubi
Jaz sem prišla na svojo težo dve leti po porodu. Migaj, pa vzemi si čas zase. Ni hujšega od nezadovoljne mamice, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako nazaj na svojo težo
2.2.2008 14:50:43   
papica2
Najboljši nasvet od vseh verjetno poznaš: Manj žri! user posted image
Žal si tudi ti verjetno tiste sorte, ki pač radi dobro jemo in v situacijah ko drugi hujšajo se mi pač redimo. Jaz sem po prvem porodu ostala na +8 kg, ker sem "ubogala"  svojo mamo , da moram  jesti, ker drugače ne bo mleka in sem seveda jedla preveč user posted image ! Potem sem 6 mesecev po porodu začela z ločevalno dieto (nekoliko prilagojeno a je vseeno delovala), ko sem šla v službo pa sem spet pridobila ene tri kg. Spomladi sem začela pa lepo počasi s tekom in "zdravim življenjem" vendar samo en mesec, ker sem zanosila in nisem bila prve mesece sposobna niti z mezincem pomigat, ko sem prišla iz službe od utrujenosti kaj šele tek...
Zdaj po porodu pa sem se odločila za zdravo izgubljanje kg. Jem normalno (ne pretiravam) ter z dojenjem izgubljam kakšem kg na mesec... Mleka pa je še preveč. Zdaj ko bo topleje pa bom verjetno začela še kaj teč...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako nazaj na svojo težo
3.2.2008 18:21:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: anita1984

sem 6 mesecev po porodu in še vedno imam +13 kg.
ko sem prišla iz bolnišnice sem imela +10kg, potem pa se mi je začela stopnjevati in sem dobila 5 kg zravenuser posted image
do 5 mesecev sem dojila bolj kot ne polno, sedaj pa še samo ponoči in pred spanjem.
kaj ste naredile, da ste dobile zeljeno število kilogramov????


Zvečer malo telovadi ene 10 minut (trebušnjaki), jej čim več sadja in zelenjave in veliko pij navadne vode ali pa nesladkan čaj. Ko bo user posted image zrastel, pa boš itak mogla skoz letati za njim, pa bojo kg kr skopneli. Sej ti uspelo. Na začetku grejo kg bolj počasi dol,. Ne smeš obupati.


_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako nazaj na svojo težo
5.2.2008 21:19:58   
jaša2
naj te potolažim - jaz sem 8M po porodu, pa imam 20 kg večkot preden sem zanosla!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  kaj boš pa zdaj rekla? se ti je najbrž kamen odvalil?  takoj po porodu sploh ni blosile, je zgledlo, da ne bo take krize s kg, da se jih bo dalo spravit. pol pa se je začelo. prve mesece, ko sem polno dojila, sem resda JEDLA, kot je treba - po "nasvetih" starejših, da bi ja blo dosti mleka. VRAGA!!! po 3 mescih sem mogla začet dodajat! kile pa kr gor in gor....še nosečniške hlače so mible pretesne1 haloooo???user posted image   samo trenirka mi je blaprav.
mojmu sem se tak zasmilila, kr sem se tak sekirala, da me je peljal v trgovino po ene normalne kavbojke. stala sem v kabini, on mi je pa kr nosil večje, večje št., pa mi v pasu nič ni pasalo....tak da sem bla že vsa solzna in sem samo šla brez besed iz trgovine naravnost domov.
pravo krizo semimela.totalno  nezadovoljna sama s sabo, nisem se mogla pogledat v ogledalo, nobene samozavesti...in mi je dragikupilsobno kolo, ki sem gagnala vsak dan 3o min in to orng na pulsu 140 inse je malo poznalo.zdaj sem pa začela spet hodit na step aerobiko kot že prej vsa leta in se zašvicam, tak da majcoven zažmikam. pa jem tud tak- za zajtrk kakkos kruha, normalno kosilo, pol pa kak jogurt in sadje.

v glavnem, tašča, ki me bolj redko vdi, pravi da sem shujšala.user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa še vedno vsa panična, ker čez 2 mesca grem delat in bi rada čimveč dolj spravla.delam namreč na šoli in sem prej nosla same kratke in "oprijete" bluzice in puloverčke, zdaj pa....same razvlečene cote in me je kr malo sram, krkot učitelj te imajo vsi na očeh in te skoz opazujejo.



_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako nazaj na svojo težo
6.2.2008 21:15:47   
tančica
V nosečnosti sem se zredila za 20kg, sedaj ko je user posted image  star 10m lahko rečem da sem stara jaz. Imam mogoče še kako kilo manj, moram pa reči da se kar pazim pri prehrani...beri res manj jem....sploh ko začnem dajati tamaumu za jest in to tolk cajta traja, da je moje kosilo ta čas že mrzlo in potem par žlic pojem in sem že sitauser posted image  Jah, nekateri pravjo tolko časa kolkr je šlo gor, tolko gre tud dol..

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako nazaj na svojo težo
9.2.2008 17:49:16   
Teya*D.
To je pri meni tudi problem, da sem kg uspešno nabirala celo nosečnost in zdaj bi morala prit dobra vila in tlesknit, da bi vsi izginili, pa žal ne greuser posted image . Malo me pestijo, sem sicer drugič user posted image in trenutno moram jest, saj nisem sama. Še vedno pa ne smem pretiravat. Pri prvi sem se zredila 24kg, zdaj jih imam 8kg več kot pred nosečnostjo, čakajo pa me še dobri 4m do konca. Potem pa se moram jaz tudi k sebi spravit malouser posted image

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako nazaj na svojo težo
9.2.2008 18:59:43   
kaya2007
jaz sem 9 mesecev po porodu, med nosečnostjo sem pridelala 25kg. zdaj jih imam še cca. 5 viška, najbolj se mi pozna na nogah in trebuhu user posted image
na shujševalni nisem bila, en mesec sem hodila na aerobiko, jem ne pretirano veliko, je pa res da na žalost jem tudi junk food. zdaj bom šla še malo na fitnes in upam, da mi bo šel vsaj še trebuh malo nazaj, sem zaenkrat še optimistična user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako nazaj na svojo težo
11.2.2008 16:06:34   
mojcažan
mene pa zanima,če je katera jemala kakšne tablete za hujšanje?in če sploh kaj pomagajo?

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako nazaj na svojo težo
12.2.2008 14:46:28   
Večna optimistka
Pozdravljena Mojcažan, jaz sem se med porodom res kar precej zredila in sicer 20 kg, ki sem jih še po porodu celo nekaj pridobila. Res sem bila nesrečna, ker nikoli nisem imela težave s težo. Vendar kar naenkrat s svojih 55 kg, sem pristala na 75+. In tega enostavno nisem prenesla. Vprašala sem tudi svojo zdravnico kaj predlaga, namreč prehranjevala sem se dokaj zdravo, malce je bil problem zvečer, ker se enostavno nisem mogla upreti sladkemu. Po prenehanju z dojenjem mi je zdravnica predpisala reductil. To je namreč zdravilo na recept za zniževanje telesne teže. Deluje pa na tvoj apetit, da manj poješ. Predpiše ti ga lahko le tvoja osebna zdravnica. Kar se mi je zdelo super je,da enostavno nisem bila več lačna, tudi želje po sladkem nisem imela več. Uprla sem se lahko tudi vsaki čokoladi, ki je bila pred menoj, kar v preteklosti ni in ni šlo. Zdaj sem zopet skoraj na moji stari teži, no ne čisto a sem na 58kg. Vendar sem potrebovala 4 mesece, da sem izgubila teh 17kg. Zdaj zopet presrečna in zadovoljna sama s seboj res uživam max. Veliko tudi telovadim, grem z veseljem tudi v fitnes kar mi prej sploh ni bilo. Vprašaj zdravnico za reductil, mogoče ti pa lahko pomaga. Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako nazaj na svojo težo
12.2.2008 14:59:26   
Anonimen
Jaz se z mojo težo borim že 7. mesecev pa sem še zmerom na istem. Tistih 7 kg ne gre dol. Moja mami je rekla na začetku man žri pa bo. Imam 3 obroke na dan, za večerjo pa kakšen jogurt. Full malo jem in zlo se gibam pa kile ne gredo dol.

(odgovor članu Večna optimistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako nazaj na svojo težo
12.2.2008 16:17:09   
Večna optimistka
Mikena08, če ti res ne uspeva nikakor izgubiti teh 7 kg pa vprašaj zdravnico za reductil. Da se ne boš toliko matrala. Vsaj za pomoč, da te motivira. A pa še dojiš mogoče?

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kako nazaj na svojo težo
13.2.2008 13:00:28   
anita1984
pa je problem dobit recept za te tabletke???

(odgovor članu Večna optimistka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kako nazaj na svojo težo
13.2.2008 14:13:42   
oktoberka
Imam 3 obroke na dan, za večerjo pa kakšen jogurt. Full malo jem in zlo se gibam pa kile ne gredo dol.


Fora ni v tem da bi mogla jest ful mal, ampak skrivnost je v tem da ješ pravilno. Te ločevalne diete so kar ok.
Js sm se sicer med user posted image zredila 10kg, ko sem prišla domov, sem imela še 5kg viška, pa še 3 kg od prej. Pol sem pa šla na ločevalno dieto, sam ker nisem tok disciplinirana, se držim samo ločevanja pri kosilu, tako da gre bolj počasi dol. Zdej morm spravt dol še 4-5kg. Se pravi sem jih šele 3 dobila dol. Ah, sej bo šlo! Samo ne obupat.
Upam pa da ko bo malo topleje, da bom več zunaj in bom lahko z vozičkom tolkla maratoneuser posted image , pa bojo kg pač mal lažje šle dol.

Želim vam, da bi bile srečne in zadovoljne v svojem telesu, predvsem pa da bi bile samozavestne in da ne bi obupale!user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kako nazaj na svojo težo
13.2.2008 16:23:37   
mojcažan
hvala za odgovor večnaoptimistka.bom probala vprašat zdravnico za te tablete

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kako nazaj na svojo težo
13.2.2008 22:48:54   
maychika
kje bi pa loh kaj več izvedela o tej ločevalni dieti? js mam od 1. poroda še 7kg in zdej od drugega še 4-5kg plusa na to...tko da ene 11-12 kg na prvotno pa bi tud rada mal dol spravla. tud un reductil bi bla prpravlena probat, sam še dojim...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kako nazaj na svojo težo
16.2.2008 15:20:47   
anita1984
ja tud jst bi probala te tablete, sam me zanima kako  je če še dojiš...sicer ne več polno, samo pred spanjem, ponoči in ko se zbudi.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kako nazaj na svojo težo
18.2.2008 12:22:51   
Večna optimistka
Zdravo anita, kolikor jaz vem jih med dojenjem ne smeš jemat, ampak mislim, da je najbolje, da se o tem pogovoriš s svojo zdravnico. Ona bo najbolje vedela.

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kako nazaj na svojo težo
18.2.2008 15:24:15   
sandra85
js sem takoj prišla na svojo težo.....ker sem 1. mesec dojila na 1 uro, jedla pa sem vse normalno
če dojiš, potrpi še malo, pol pa v akcijo (dieta, telovadba, user posted image .....)


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Večna optimistka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kako nazaj na svojo težo
18.2.2008 22:06:33   
bsasab
No ja se sedaj 2,5 meseca po porodu pa mam se zmeri 5 plusa (med nosecnostjo sem se zredila za celih 20 kg), tak da upam da bo teh 5 kg hitro usahnilo... a ja, dojim pa ne vec ze dober mesec in pol...

_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kako nazaj na svojo težo
25.2.2008 21:10:34   
Anonimen
Večna optimistka
Mikena08, če ti res ne uspeva nikakor izgubiti teh 7 kg pa vprašaj zdravnico za reductil. Da se ne boš toliko matrala. Vsaj za pomoč, da te motivira. A pa še dojiš mogoče?

Dojim še zmirom 3 x na dan



(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kako nazaj na svojo težo
26.2.2008 11:19:08   
palas
   Meni je uspelo priti na svojo težo takoj oziroma 14 dni po porodu. Pa sem se med user posted image zredila za 14 kg. Aja, pa jem tudi normalno vse. Je pa res da sem bila med nosečnostjo in tudi sedaj vedno zelo aktivna.
Mislim, da je vse ful odvisno od posameznika do posameznika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?