|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam z našimi umetninami
8.9.2005 14:09:28   
Anonimen
no spodaj sem brala kako je katera ustvarjalna in veliko jih je ko nekaj slikate, rišete in oh in sploh. tutdi jas sem svoje čase veliko risala na steklo, pa brusla steklo, pa nakit sem delala iz perlic, pa mož veliko slika - je dober kot profesionalc. potem pa se je pojavilo vprašanje..kaj s to robo, ki se jo nabere da je ni več kam za dat, ti hobiji so tudi precej dragi, tako da se mi zdi trapasto porisat 6 garnitur kozarcev za zabavo, potem pa ležijo vsepovsod. vsa žklahta in frendi so že založeni s temi zadevami, tako da njih res ne morem več nadlegvat.

zatorej..kam daste svoje umetnine? vam rata celo kaj prodat?

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kam z našimi umetninami
8.9.2005 14:32:58   
m_m
Hja... kam lahko človek da glineno lobanjo Če jo postavim na polico, mi bojo gostje pobegnili. Lepo v omari je. Pa ne spraševat zakaj sem jo šla delat. Edino en puzzle mam na steni (2000 kom, Zvezdna noč on Van Gogha) ker mi je fajna. Pa steklena ženska silhueta, ki sem jo mal poslikala in jo mam za vazo. Pa naredla sem si sama ono nalepko otrok v avtu... Rada bi pa naredla one stvari ko se na steklo prpopajo (mela bom morsko življenje kot dekoracija na ploščicah, ker so enobarvne)... Drugač pa dobro vprašanje, mene tut to zanima. Jst skušam zmanjšat na minimum, sam recimo če kaj vidim, da bi rada mela, se odločim in nardim to doma tak ko men paše. Pa še unikatno je Tak ko naša avtonalepka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kam z našimi umetninami
9.9.2005 7:39:42   
puncica
Piščančke za veliko noč mi je itak Janja vse razsula ko so bli tako zanimivi, tako da boo letos ponovno delaj. Nalepke za steklo imam po celi kopalnici naše nogice in rokice v glini so še vedno na čakanju za okvir, puzli mi pa tud na mizi ležijo, namest da bi jih ih nesla okvirt, prav tako enih 5 gobelinov. ma kaj pa vem, čudna sem, jst kr neki delam ker je fajn, pol pa kr leži nekje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kam z našimi umetninami
9.9.2005 22:59:54   
žiža
Jaz pa take "umetnine" delam, da so za ponosit, za poslat, za pojest... Velik pa tud takih igračk naredim, da tamala z njimi raztura.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kam z našimi umetninami
10.9.2005 0:00:31   
polona2
Hja, meni je malce lažje, ker imamo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem izdelkov domače obrti, naši izdelki so vsi registrirani, ter zaščiteni pri obrtni zbornici. Ne vem, če lahko prodajaš svoje izdelke v trgovinah kot fizična oseba, menda potrebuješ cel kup papirjev, najlažje je, če te svoje izdelke prodajaš preko nekoga tretjega(npr.podjetja, ki se ukvarja s podobnimi izdelki oz.trguje z njimi).
Tudi moj oče slikari in kipari, vsa prodana dela gredo preko našega podjetja z računom do kupca(skoraj vsa ).
Če se hočeš držati zakonov in raznih predpisov, torej potrebuješ cel kup dovoljenj, registracij, od vsakega prodanega izdelka seveda plačaš davek državi.
Kaj več ti lahko napišem jutri, bom o tem malce povprašala svojo mamo, ki je s temi stvarmi bolje seznanjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?