|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj navajat da sam je z žlico?
3.6.2005 11:06:27   
mtd
hojla,
kdaj ste ve malim dale zraven, ko ste jih hranile še eno žličko, da so kao sami jedli, mislim, kdaj ste jim dejansko pustile, da so si poskušali samo nosit v usta - kdaj sploh to potem usvojijo?:zmeden:
ker jaz mu raje ne dam, sm preveč komot, ker sem mu 1x poskusl dat žlico, pa sva bila oba posvinjana do amena - lena mama, ja kak se bo pa pol naučiul, če nikol ne proba!!!
ja, zanima me, kdaj so že bolj zreli za to, da ne pocapajo vsega

pa še, kdaj potem začnejo sami jest, da ni mami več treba v ustke filat

upa, da boste razumele to zmedo
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj navajat da sam je z žlico?
3.6.2005 11:18:04   
NinaŠ
Jaz sem mu žličko dala v roko pri ene 10 mesecih, pa je bila uporabna za vse kaj drugega kot za jest... :)- . Tam pri nekje enem letu se je že mal začel trudit nosit hrano v usta - ja logično, da je bilo popacano vseokrog, ponavadi je imel še lase za umit ;) . Pri dobri 13 mesecih pa je začel koikor toliko normalno in lepo (spretno) nosit hrano v usta, vendar mu še sedaj pri 14,5 meseca ne gre tako dobro oz. se prej naveliča (pa tud jaz se, pa še vse je že mrzlo), da bi se lahko sam najedel - govorimo pa seveda o jedeh, ki ostanejo na žlici in ne kakih juhicah.

LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj navajat da sam je z žlico?
3.6.2005 13:26:00   
ribica.

Pri nas je tud žlica bolj tako tako. Dam ji jo vedno, sam ne zna gor nabasat. Če pa ji rata nabasat, pa do ust ne pride, razen izjemoma. Pri juhi itak ni šans. Zaenkrat so bolj hit vilice, ker napičit pa zna bolje. Sicer pa med jedjo tudi menjavama žlice, ker ona hoče jest z mojo in ji pač ustrežem, da ni ipike še med hranjenjem. Včasih se mi zdi, da ji z veliko žlico gre bolje. Skušam ji pustit, da eksperimentira. Tudi glede roke, si nisem čisto na jasnem - ne vem ali bo mogoče levičarka. Včasih se zdi da ji gre z levo lažje. Seveda pa se med kosilom tudi sama naveliča sama jest, ker ji nagaja, tako da pol ji jaz dajem, pol pa spet mal sama. Pa vmes jo opominjam, kako naj se drži na mizo, da ji ne bo tako dol letelo. Upam, da si kaj zapomni, če si že vse drugo. Aja, stara je pa 20 mesecev.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj navajat da sam je z žlico?
3.6.2005 16:19:55   
Anonimen
Jaz sem ji tudi žličko začela dajat nekje pri 9 ali 10 mesecih. Približno pri enem letu ji je že kar precej uspelo v usta prinesta, zraven sem ji pa še jaz z drugo žličko v usta nosila, da nisva jedli po 2 uri.

Nekje pri 14 mesecih pa je začela povsem sama jest in zdaj nam tudi ne pusti več, da bi ji kdo drug kaj v usta dal.

Je pa še vedno velikokrat umazana od nog do las! Moraš vzeti v zakup. Saj se vse da umit. Jaz imam najraje, ko grem za pol minute od mize in pridem nazaj, pa si z jogurtom roko "mija". :)-

Ni čisto, je pa hecno.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?