|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje dobiti
17.11.2006 19:20:31   
*Uršula*
izdelke za otroke alergične na kravje mleko?
Naši user posted image  so ugotovili alergijo na kravje mleko in sem šla dons pogledat v meratorja kaj vse se dobi iz soje. in nisem našla nobene skute, jogurta al pa kej podobenga samo napitke z okusom vanilije, jagode in kave.!!! Ali obstaja kakšna specializirana trgovina? Čez 3 tedne imava pa še kontrolo za ostale alergije tako da nevm kaj ji bom dajala pri uvajanju goste hrane? Stara je pa 3 mesece.
Prosim za vaše izkušnje!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje dobiti
17.11.2006 20:04:59   
URŠA K.
Živjo!
Če ne dojiš več pride seveda v poštev Pregomin, ki  ga dobiš na recept(vprašaj zdravnico) .V TUŠU imajo zelo dobre sojine pudinge (ALPRO SOJA z okusom vanilije ali čokolade; skupaj so štirje pudingi), sojine jogurte pa sem videla v INTERSPARU(moja jih ne mara).Drugače pa sadje FRUTEK(zmeraj poglej sestavine), zelenjavo FRUTEK.Tudi v DM-u imajo piškotke in podobno.Drugače ti pa svetujem da raje počakaj do kontrole, če je slučajno prisotna še kakšna alergija.
(glede soje pa svetujem; raje samo kakšen puding, ker se velikokrat dodatno razvije tudi alergija na sojo)user posted image
Veliko sreče in čim manj alergij!

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kje dobiti
17.11.2006 22:07:21   
trdozimc
Če je malčica stara tri mesece najbrž tudi izvidi ostalih alergij ne bodo 100%. Dobila boš ali pa prosi, za seznam ''prepovedane'' hrane, ki vsebuje poleg tiste, na ketro je mala alergična tudi celi kup druge, ki je potencialno alergena.

Za nemlečne izdelke predvidevam, da sprašuješ zase (glede na starost otroka). Mala dobi Pregomin, ki ga lahko tudi brez recepta kupiš v lekarni, če je ne polno dojiš.

Zase pa se raje izogibaj pretiranemu uživanju soje in izdelkov, ker (tako kot ti je predhodnica napisala) se pogosto razvije tudi alergija na sojo. Namesto mleka raje uporabljaj riževo mleko; na prisotnost kravjega mleka pa bodi zelo pozorna pri raznih mesnih izdelkih (ala salame), ki ga skoraj vsi vsebujejo (ali pa sojine beljakovine ali lecitin), pri kruhu in pri ramah in drugih namazih.

Saj se navadiš deklaracije brat in sploh ni tako hudo. Držite se!

(odgovor članu URŠA K.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kje dobiti
17.11.2006 22:08:27   
trdozimc
Aja, pa dojenčkom, ki so alergiki, začneš uvajat GH šele pri 6. mesecih. LP!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?