Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 21:28:08
|
|
|
|
barika
|
Sicer jih nimajo več, ampak moj jih je dobil v Lidlu za male pare in ne premočijo. Tako, da ni vse super , kar je nad 70€ +
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 21:49:24
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu.
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 22:22:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Za sina bi rada kupila podložene gumijaste škornje,pa jih nikjer ne dobim.Lani sem jih dobila v Deichmannu;danes pa smo pregledali v Kranju Deichmana,Massa,La scarpo,Voegele shoes,pa jih ni bilo nikjer oz. so bile samo večje številke.Rabimo št. 29/30 odvisno od modela.Mogoče katera ve,ali jih ciciban ima? kaj pa sneške ne pridejo v poštev?
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 0:08:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu)
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 7:32:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Za sina bi rada kupila podložene gumijaste škornje,pa jih nikjer ne dobim.Lani sem jih dobila v Deichmannu;danes pa smo pregledali v Kranju Deichmana,Massa,La scarpo,Voegele shoes,pa jih ni bilo nikjer oz. so bile samo večje številke.Rabimo št. 29/30 odvisno od modela.Mogoče katera ve,ali jih ciciban ima? Na Čopovi (Ljubljana) v Massu jih še imajo (danes sem jih slučajno videla), stale pa so, mislim da, 22 EUR
< Sporočilo je popravil KT -- 5.12.2010 7:33:16 >
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 7:47:38
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu) Pri nas isto.Super so teli iz Hoferja... Drugace pa mogoce pogledaj se v Deichmannu.
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 14:48:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu) Res je. Ni čudno, da ko je akcija, čevljev ob 8.15 ni več.
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 6.12.2010 10:15:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Še ena, ki navija za Hofer. Lani sta jih oba dobila, letos ima ta mali od sestrice podedovane - pa b. p. Nima mokre noge. Pa so stali eni mislim da 13,99 eur?!
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 6.12.2010 10:45:32
|
|
|
|
Čebel@
|
ja,ciciban jih ima...pa v massu sem jih tudi videla
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ljubosumlje 1.otroka na novegaendrinaZanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka? ljubeče, brez težav (
50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (
17%)

od vsega začetka ljubosumno (
10%)

nič od prej navedenega (
23%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!