|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košara bugaboo
5.9.2012 9:01:30   
Inigo
Živjo!

Imamo naročen voziček Bugaboo cameleon. Zdaj pa me malo bega tale košara. Po večini so vse košari plastične in trde, kar v bistvu zelo prav pride pozimi, da je otrok res toplo. Bugaboo pa nima trde košare.

Sicer imam tako namen zavit otroka še v kombinezon in pokrit... pa vseeno: Tiste, ki ste uporabnice bugabuuja, se vam zdi, da je "ne-trda" košara neprimerna za zimo oziroma se vam je zdel, da otrok v njej ni dovolj zaščiten?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košara bugaboo
5.9.2012 16:58:19   
malaMravljica
Tvoja kosara bo za zimo cisto ok, oz imas celo super kosaro. Je velika in bo dete tako na kamot notri. Je tudi tako narejena, da je dete popolnoma zasciteno pred mrazom, mogoce si videla, ko na kosaro z zadrgo zapres tisto "original dekco" ima gor pri glavi zakljucni del mal gor dvignjen in ko se strehco potegnes gor bo mrzlemu zraku skoraj onemogoceno, da pride do otroka notri.
Pri nas je pozimi tja do -20 zunaj in moj sine je rojen jeseni in sva prvo zimo v kosari prav uspesno zvozila user posted image Je pa res, da v tistem ta hudem mrazu nisva bila zunaj ravno cel dan, ker je tudi mene zeblo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: košara bugaboo
5.9.2012 17:39:39   
noseckec23
Hei tudi midva imava narocen bugaboo cameleon vozicek in so rekli, da je v tej kosari izredno prijetno otroku, ze sama podlaga na kateri lezi je neverjetno udobna in topla, verjemi, da otroku sigurno ne bo mrzlo v vozicku :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: košara bugaboo
5.9.2012 20:04:43   
Inigo
hvala vama za odgovore. user posted image user posted image user posted image

sj sm si misla, da ne more bit slabo... kaj pa tisti, ki nimajo košare in uporabljajo tiste mehke nosilke na poležanem športnem delu?! glih tk je ok.

mal pač včasih zakompliciramo user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?