|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kožica lulčka
8.3.2016 9:26:19   
zita
Pozdravljeni,

doma imam skoraj 5 letnika, ki mu kožica ne gre čez lulček. Je v bistvu čista fimoza. Pediatrinja pravi, da se sedaj čaka do 6 let in potem se gre k urologu oziroma kirurško urediti zadevo. Otroku se nikoli ne zagnoji, nima težav s tem. Ima kdo izkušnje s tem.. ali to otroka dejansko obrežejo? počasi sem že zaskrbljena glede tega.

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kožica lulčka
9.3.2016 10:08:49   
mini86
najkrajša čakalna doba je v bolnišnici novo mesto..ne obrežejo kožice ampak samo tisto "odluščijo" kar se drži..otrok gre isti dan domov
js ti predlagam da pokličeš tja in vprašaš od katerega leta to delajo..če delajo že prej greš do p in poveš in da želiš napotnico..je bila kolegica ne dolgo nazaj
ampak je sin že 6 tako da ti tukaj žal ne morem pomagati..

sem pa že slišala da v lj otroka trdo primejo in se to na silo naredi brez narkoze..to so pa od kolegice šefinji naredili, tamau pa še ni 6 let

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kožica lulčka
9.3.2016 13:24:57   
ribica.
Ne vem ali imajo vedno enaka pravila ali se odločajo v vsakem slučaju sproti. Ko je moj mali imel probleme so mu tudi na silo dol povlekli. Ikel je 2leti in8mesecev, in vneto. Kričal je med lulanjem. Ko sem ga peljala v bolnico so mu povlekli dol in mu očistili ter ga naročili na operacijo, ki jo je imel pri4ih letih. Ne razumem pa tvoje pediatrinje zakaj te ne pošje k urologu. Jaz sem tja hodila s drugim svojim sinom ko je imel leto dni, ker mu tudi ni šla kožica dol. Mi smo sicer imeli še druge probleme, ampak stališče urologa je bilo, da kožica dol mora it. Dobila sva sicer kortikosteroidno kremo, ki sva jo mazala kak teden, se mi zdi, in potem mu je kožica šla dol. Tako je tudi ostalo. Sicer ni super ohlapna, sam moji imajo vsi neke tesne kože.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kožica lulčka
9.3.2016 13:27:27   
zita
Hvala obema za odgovore

Ribica- ne vem če sem prav razumela... najprej so mu kožico povlekli dol, potem pa pri 4 letih operali?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?