|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikim je bioresonanca pomagala
27.2.2007 7:51:12   
binabona
Zdravo

Mi smo se odločili za bioresonanco in začnemo v četrtek s testiranjem. Zanima me kolikim od vas je nucala in ali ste svoje user posted image popolnoma pozdravili. Koliko terapij ste porebovali?

Hvala za odgovore, jaz srčno upam, da nam bo uspelo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
27.2.2007 7:59:57   
DOLAR
Moj je hodil k eni v Rogaško slatino.imel je težave z jetri.Po testiranju je ugotovila da je alergičen na nekatera živila.Mislim da je moral iti k njej cca.15x po 1 uro.Malo je pomagalo,če ne druga je shujšaluser posted image
Drugače se pa naš prijatelj zdravi zaradi senenega nahoda in pravi da mu je veliko bolje.

_____________________________

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
27.2.2007 10:43:14   
piščanc
za nas že veš. cca. 10 terapij, še testiramo rezultate, zaenkrat zelo obetujoči. tudi, če se ne pozdravi popolnoma, vsaj veš kaj je narobe.

če še niste bili tam - avtocesta MB, izvoz Dramlje - proti šenčurju, naprej proti rogaški slatini - center - zdravilišče - greš do konca (mimo hotelov) in zaviješ na makadam parkirišče ob belih majhnih hiškah (kot trafike). potem greš proti osrednjemu delu - ambulanta je zraven velike kavarne Paladij (mislim), zraven je igrišče za otroke. Blizu je tudi mercator in pošta, ter banke. imajo tudi plačilne kartice.

< Sporočilo je popravil piščanc -- 27.2.2007 10:52:46 >


_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
28.2.2007 7:39:53   
binabona
piščanc mi gremo h Karin Rižner v Ljubljano, sem slišala veliko pozitivnega o njej. Povej mi koliko je star tvoj user posted image . Naša je 6.mes., pa ne vem, če je dovolj stara za terapijeuser posted image .

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
28.2.2007 12:02:01   
piščanc
naš je star 2 leti. na hrbet dajo tako plastično prevleko, potem se lahko sprehaja okoli, je pa na štriku. manjši otroci ležijo na hrbtu na tej prevleki. starost ni ovira, še bolje je da prej odpravite,kot pa da so še hujše posledice

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
28.2.2007 17:55:18   
Eva MT
Imam težave z dihanjem in na bioresonanci so mi odkrili nekaj alergij, jih odpravili in je bilo vse vredu ... nekaj časa. Zdaj hodim spet in mi pomaga.

Vem pa za primer, ko je deklica imela alergijo na skoraj vso hrano, po bioresonanci pa lahko je vse.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
28.2.2007 22:14:15   
Janeja
Moj Jan je imel že od rojstva naprej probleme z alergijami - pri treh mesecih potrjena huda alergija na mleko, jajca, arašide, jagode,... Dve leti sva bila na strogi dieti (najprej oba, ker sem ga še dojila, potem pa še Jan). Ko sem izvedela za bioresonanco sva se z možem brez oklevanja odločila poskusiti in po 10 terapijah sem Janu že lahko začela uvajati vse alergene. Najprej seveda postopoma. Ker ni imel niti najmanjše reakcije, sva bila že par tednov po končanih terapijah brez diete.

Pri 3 letih se mu je pojavila nova alergija na pelode in cvetni prah. Prvo sezono je bil res zelo bogi. Na alergološki so testi pokazali izjemno visoko alergijo na pelode, kar je za otroke menda neobičajno. Predpisanih je dobil en kup zdravil in kapljic, da bi preživel novo sezono, pa sem ga že pred tem peljala na bioresonanco. Po 7 terapijah je zaključil, lansko sezono pa preživel brez kakršnihkoli zdravil.

Janu je torej bioresonanca 100% pomagala in ga ozdravila. Sicer se mu bo sigurno kakšna alergija še pojavila, pa ga bom spet takoj peljala v Rogaško. Verjemem, da je ta metoda zdravljenja alergije izredno uspešna in jo res priporočam.



(odgovor članu Eva MT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
1.3.2007 12:52:05   
tea
Tudi mi imamo potrjeno alergijo na mleko, jajca, perutnino in pšenico. Vsakič, ko gremo v alergološko, imamo nekaj novega. Dokler sem ga samo dojila in bila sama na dieti, se otroku sploh ni videlo, da je z njim kaj narobe. Odkar pa tudi sam je, je vse drugače. Čeprav sva še vedno oba na dieti, je otrok ves lišajast, koža je rdeča, suha, srbeča.
Zato tudi mi resno razmišljamo o bioresonanci. Škodit tako in tako verjetno ne more, če pa pomaga, pa toliko bolje. Zanima pa me, koliko takšne terapije stanejo. Pa kakšno telefonsko številko ali kakšno drugo obliko kontakta bi prosila.
Hvala že vnaprej in lep dan,
tea

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
1.3.2007 21:38:43   
binabona
Danes smo imeli teste. Pokazalo nam je mleko in laktozo (mlečni sladkor), problemi so tudi z mojimi plombami in malo genske luskovice (jo ima moj oči).

Zelo sem vesela, da smo se odločili za to. Dobila sem vsa navodila za uvajanje hrane, na kaj moramo paziti...V torek začnemo z prvo terapijo-mleko. Toliko informacij nisem dobila od nobenega dr. Tako, da lahko rečem le user posted image .

Tea mi hodimo h Karin Rižner 05 99 22 681(inf. od 9.30-11h) ima pa full dela in je kar dolgo za čakat. Sodeluje z Golenhofen-om 01 283 14 85, je baje tudi dober. Oba sta iz LJ.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
14.3.2007 18:54:22   
lana38
Tudi mojemu sinu je zdravljenje z bioresonaco pomagalo, da se je znebil alergije na hrano in pelode. Bil je alergičen na dodatke k hrani, kot so konzervansi in umetna barvila, teletino, jajce, nekatere žitarice, ribe, špinačo... Skoraj ni bilo hrane, ki bi jo lahko jedel. Kar smo kupovali v trgovini, smo vse strogo preverili, kaj vsebuje. Grozno obdobje našega življenja. Zdaj pa lahko že 3 leta vse je normalno. Hodila sva v Rogaško Slatino.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
14.3.2007 22:14:03   
rozicaa
Tudi naš šestmesečnik ima grozno rdeča lička... včeraj sva bila na prvem alergološkem testiranju in so kožni testi za enkrat pokazali alergijo na jajca... testi krvi pred enim mesecem niso pokazali ničesar.....
Tudi jaz sem se odločila, da poskusimo še z bioresonanco.... včeraj sem klicala v Podčetrtek v ordinacijo dr. Erike Žagar.... in smo dobili datum že 6.4.07.... in sicer pri dr. Metlerjevi, ki je prav tako kot Žagarjeva specialist dermatolog pediater.... pravijo, da dosegajo zelo dobre rezultate na področju bioresonance.... pa me zanima, če je katera od vas bila v Podčetrtku in kako ste ble tam zadovoljne ali vse hodile v Rogaško......

Hvala!

rozicaa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
15.3.2007 21:44:56   
Pupica
Tudi mi imamo že datum za Rog.Slatino. Sej nam nič drugega ni preostalo. Smo bili v bolnici in pri Voduškovi na testrinju, pa je vsakič drgač pokazalo. Kožni testi enkrat ja, drugič sploh nič, še histamin ni odreagiral.Je na strogi dieti brez KM, je na progaminu, stanje pa se ne izboljša. Oz.mal izgine(ne dokončno)pa spet udari ven.Traja pa že od 4.meseca.
Tako da mi smo se odločili, da gremo probat, ker izgubit ni nič, dieta nam ne pomaga, kreme tut ne, na kortikostroidih pa ne mislim met otroka!user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
16.3.2007 9:51:06   
binabona
pupic@, tudi mi imamo zagone, pa izboljšanje kože (izpuščaji samo po obrazu), kljub dieti. na bioresonanci je rekla, da je to posledica razdraženega tankega črevesja in da user posted image  ni alergična na nobeno dodatno hrano, ki jo trenutno jemo. Mi smo v torek dali čez 2 terapijo in je od takrat staje kože slabše (tako kot pred dieto)-verjetno gre za reakcijo na terapijo, saj imam občutek, da je danes že bolje.

Bomo videli kaj bo v torek-imamo 3 terapijo.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
29.5.2007 13:47:11   
alepš
Pozdravljene GORENJKE! Nisem zasledila nobene. Če imate izkušnje oz. ste hodili na Jesenice na bicom, vas prosim, da mi zaupate ali je vašemu otroku pomagalo.

Hvala

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
6.6.2007 12:04:23   
tonja
Moja sestra, soseda, sosedin sin in mož - vsi  hodijo na biomagnetno resonanco in so vsi zelo zadovolni. Hodijo pa v Ljubljano, za Bežigradom.

Jaz sem šla samo na testiranje, ker sem imela sedaj v nosečnosti dva napada podobna epileptičnima. In me je ta gospa pregledala z napravo scio, ugotovila je da to niso bili epileptični ampak eklamtični napadi, sicer ne običajni (ker za eklamptični napad je značilen visok pritisk, napad pa zgleda podobno kot epileptični), prišli pa so zaradi tega, ker ne pijem dovolj tekočine, v ledvicah pa imam pesek in je prišlo do ne vem kakšnega šoka in posledica so bili ti napadi.
Sedaj moram veliko pit, da ne pride ponovno do napada.
Kako se bo obneslo pa vam lahko poročam po koncu nosečnosti.

(odgovor članu alepš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
17.9.2010 12:03:20   
caka
Ko sem jaz iskala pred letom dni info o biores. in zdravljenju le te, nisem veliko odgovora dobila, zato bom sporočila mojo izkušnjo. Sin 4-leten dobi po zdravljenju z antibiotikom alergijo. Diagnoza atopični dermatit. Vsi testi na alergijo so negativni, Ige negativen. Verjetno gre za Psevdoalergijo. Hodila sem na 10 terapij v Rogašjo slatino na Bioresonanco. Popolnoma nič ni pomagalo, le lažja sem bila za 900 eurov. Sami se odločite, vendar poznam še 2 primera, ki sta bila pri MUNIHOVI v Novem mestu. Neuspešno. tako dolžna sem bila to sporočit za vse tiste da se lažje odločite. Lp

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
10.5.2011 9:21:57   
ALWAYS LARA
moja hči 5 let je hodila zarad alergije na cvetni prah na oregek v center salvita. hodile sva celo poletje, pa se je potem drugo leto vse ponovilo, pa sva hodile še malo. učinek je bil enako NIČ!
alergija je letos še hujša kot prva leta, zdej sem jo vseeno vpisala še k Romanoviću na Vrhniko. Čakam na datum, ker je cela kriza uro dobit :S
Sem jo pa zato vpisala, ker pač nimam več druzga upanja in ne vem ji drgač več pomagat. Klasična medicina je na alergijah itak čisto pogorela.

(odgovor članu caka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
10.5.2011 13:10:35   
Pupica
No...vidim, da sem se "pametno" oglasila. No v glavnem sedaj 2,5 leto po naši kalvariji TOPLO in SRČNO  odsvetujem BICOM, boresonanco, ipd....Nam se je koža popravila, so se pa vse težave preselile v notranjost telesa. Dokler smo videli na kože, smo vedeli katera hrana povzroča težave, potem pa ne več:( Na koncu smo bili 1 leto na nazogastrični sondi, da so se mu prebavila pozdravila. Več si lahko preberete tu :
http://www.ringaraja.net/forum/m_5274856/mpage_1/key_/tm.htm#5274856

Lep dan!

user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
10.5.2011 21:17:21   
ALWAYS LARA
pupica in s čim ste ga potem pozdravili?

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
10.5.2011 22:27:35   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

moja hči 5 let je hodila zarad alergije na cvetni prah na oregek v center salvita. hodile sva celo poletje, pa se je potem drugo leto vse ponovilo, pa sva hodile še malo. učinek je bil enako NIČ!
alergija je letos še hujša kot prva leta, zdej sem jo vseeno vpisala še k Romanoviću na Vrhniko. Čakam na datum, ker je cela kriza uro dobit :S
Sem jo pa zato vpisala, ker pač nimam več druzga upanja in ne vem ji drgač več pomagat. Klasična medicina je na alergijah itak čisto pogorela.


Alergija na cvetni prah se NE terapira v sezoni ampak pozimi, ko v zraku ni alergenov.
Bicom deluje na postopku izločanja alergenov iz telesa in če ti v času terapije v telo vneseš alergen, se učinek terapije popolnoma izniči. Zato je treba biti pri alergijah na hrano v času terapij na strogi dieti, alergija na cvetni prah pa se terapira v zimskem času, ko sigurno ne prideš v stik s cvetnim prahom.
Janu je terapija pomagala. Doma sva imela nastavljen kozarec z vodo, v kateri se je nabiral cvetni prah iz našega okolja in pozimi sva to nesla na terapijo, da je zdravila dejanske alergene, ki so mu v sezoni povzročalo probleme.

Če si hodila na terapije poleti, učinka sploh ne more biti. Lahko samo malo olajša zadevo v trenutni sezoni, nikakor pa ne na dolgi rok. Me čudi, da ti tega niso povedali...

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
11.5.2011 7:35:11   
ALWAYS LARA
ne tega mi niso povedali. ne una prej, niti tukaj na vrhniki ne..tako, da to me zares čudi??!!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
11.5.2011 7:40:15   
ALWAYS LARA
zdele na hitro sem na ene strani od bioresonance našla tole.
Kdaj je čas za zdravljenje alergij na cvetni prah?
Čas zdravljenja na cvetni prah ni omejen. Lahko se zdravite v sezoni cvetenja lahko pa po končanem cvetenju, pomembno je samo, da to opravite, saj nezdravljene alergije na cvetni prah aktivirajo tudi alergije na prehrano (sadje, žitarice, krompir… ), kar pa poslabša naš imunski sistem preko celega leta.

ti si prva, ki si rekla, da se ne sme zdravit med cvetenjem??!!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
11.5.2011 21:32:33   
Janeja
Meni je to na terapijah že pred 7 leti povedal najprej (zdaj žal že pokojni) dr. Medved, ki je bil priznan bioresonančni terapevt. On je Janu ozdravil vse alergije na hrano v 10 terapijah, ampak je bil pogoj res stroga dieta po navodilih - ker sva se je res držala, je bil uspeh 100%.
Ko so se J>anu pojavile alergije na cvetni prah, sva šla v ambulanto v Rogaško. Seveda sva šla v glavni sezoni, ko je bil najbolj bogi. Takrat nama je lepo povedala, da mu bo s parimi terapijami omilila simptome čez sezono, vendar se morava vrniti pozimi, ker ga med cvetenjem ne more pozdraviti. Vnos alergena v telo med terapijami namreč izniči učinek terapije. Ker je bil po nekaj terapijah Jan res dosti boljši, se pozimi nisem odločila za ponovno zdravljenje. Napaka. Naslednjo sezono je bil spet zelooo bogi. Pregurala sva jo z zdravili in antihistaminiki, na zimo pa sem ga spet začela vozit na terapije. Od takrat dalje je 95% boljši. Ne bom rekla 100%, ker ga verjetno letos matra spet kakšen nov cvetni prah, ki ga nismo pozdravili. Lahko pa brez problema zdrži brez zdravil.
Na oknu spet "zbiram" cvetni prah in pozimi vem, da bodo mogoče potrebne 2 ali 3 terapije in bo dober.

Se je pa začela z bioresonanco - na BICOM aparatu pred 1 letom ukvarjati tudi moja dobra prijateljica in njeni nasveti so identični tem, ki sem jih dobila od prvih dveh terapevtov (pa se ni učila v Rogaški). Tako, da jaz sem 100% prepričana, da ta teorija drži. Dolgoročen uspeh terapije je odvisen od neizpostavljenosti alergenu v času terapij.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
11.5.2011 22:21:06   
Urska09
Meni je pomagala ampak samo kratkotrajno. Čez pol leta se je alergija vrnila v precej hujši obliki. Pozna se mi pa kot srbeča in razpokana koža na rokah.
Mož ima pa seneni nahod in ga nikakor niso mogli pozdraviti z bioresonanco. Na koncu so si izmišljali vse mogoče razloge, kaj vse je še dodatno narobe, ker ga seveda niso znali pozdraviti. Pa je že kar precej različnih alternativ sprobal. Ta je bila daleč najslabša.
Aja, hodila sva pa na Podmilščakovo za Bežigrad.
Trenutno sprobavava refleksoterapijo. Priporočila kolegica, ki je tudi imela hudo, hudo alergijo in je bioresonanca tudi ni ozdravila, ta terapija pa ji je res pomagala.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
15.5.2011 21:26:11   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

pupica in s čim ste ga potem pozdravili?


Ne smem reklame delat, sem ti pa odgovorila na privat user posted image

Tudi če koga zanima, privat.... Aja sem pa smatrala da je ozdravljen šele po 2 letih, ko je dr.Orel na pregledu rekel, da mu ni treba na tehtnicouser posted image user posted image user posted image ....na moj ZAKAJ? je rekel :"Ja sej ga vidim, da dobro zgleda!". Zrastel je tako, da je drugi največji v vrtcu (prej je bil tretji od zadaj)pa pravi bajs je ratal (no še vedno je suhcan, ampak se vidi, da se je naredil....)user posted image

Sem pa tudi refleksoterapevtka, tako da se masirava! Nisem pa nikoli razmišljala da mu je to toliko pomagalouser posted image  Jaz ga zmasiram če malo pokašlja, če ima vnet ušesek, ali kaj podobnega. In zaenkrat v 2,5 letih odkar je dobil sondo(pa jo vmes dal ven)ni pojedel niti enega antibiotika, niti kakega drugega zdravila.... Nisem pa nikoli razmišljala v tej smeri...user posted image Hm...

< Sporočilo je popravil Pupica -- 15.5.2011 21:29:45 >

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?