|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko hrane pojejo?
8.2.2005 10:43:50   
bini
hm.. naša mala je očitno kar fajn dober jedec, kar je super in se nič ne pritožujem.. včasih sicer tud malo manj popapca, ampak včerej sem se zamislila, ko mi je kolegica povedala, da njena mala pri 9ih mesecih popapca samo 120-140 ml mlečne kašice, medtem ko naša lahko pohlamsa tudi do 200ml zelo goste :zmeden:.. tudi pri zelenjavi je podobno - včasih poje ogroooomno.. koliko točno tehta ne vem (se mi zdi da okoli 8,5kg pri skoraj 8ih mesecih), je pa kar lepo zalita ..:angel::angel:
sedaj pa ne vem - a bi ji morala omejevat hrano al naj ji dam toliko kolikor bi pojedla?? kako ve to rešujete?? :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko hrane pojejo?
8.2.2005 10:48:15   
BokiMB
Hrano se omeji samo dojenčkom, ki so absolutno predebeli.

Ena kolegica ima sina, ki je imel pri 9. mesecih 12 kil, pa so ji dali tak nasvet v posvetovalnici.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   koliko hrane pojejo?
8.2.2005 16:52:17   
ena-1
moja Ana je stara 6 mesecev. Težka je 9 kg. Pred 1 tednom sem ji zacela dajat gosto hrano in za zajtrk za enkrat poje 1/4 jabolka in 1/4 banane, za kosilo 1 krompir in za večerjo 100 ml kaše. Vmes jo dojim.Meni se zdi to za enkrat dovolj.Upam da ne bo shujšala.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?