|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko mleka
26.5.2006 13:58:32   
žiža
Mene zanima koliko mleka spijejo vaši enoinpol letniki. Naša spije zjutraj tam okoli 200ml in zvečer 300ml. Včasih tudi čez dan hoče mleko pit namesto kosila recimo.  Ostale hrane mi v bistvu zelo malo poje. Za kosilo par žlic župce pa kakšno skuto ali sadje čez dan, to je pa tudi vse. Zanima me koliko je mleko hranilno za toliko stare otročke. Ali je bolj za žejo al za lakoto? Sej s kg-ji k sreči nimava težav, to me res čist tako iz firbca zanima.
jaz mleka zelo malo spijem, ker sem v mladosti imela dijeto. Zato mi res ni logično da si od 2deci mleka lahko sit, ali pač user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko mleka
26.5.2006 14:20:57   
piščanc
mleko je edina tekočina, ki se ustavi v želodcu in ga napolni. tam se začne tudi prebava. in ja, seveda ga to nasiti.

naš žiga (14 mesecev) sploh ne pije mleka, pa tudi tekočine bolj malo, rad pa je.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko mleka
26.5.2006 15:48:06   
Pingvinčica
Tia je stara 1leto. Spije pa od 0,5 - 1l mleka na dan. Ja poraba mleka se nam je drastično povečala.user posted image user posted image user posted image . Katero mleko pa mu daješ? Tudi jaz mislim, da se mleka glih ne moreš najest sam očitno jim to zadostuje, čeprav naša Tia, tudi drugače kar rada je, odvisno od dneva.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko mleka
26.5.2006 19:29:03   
dory
Nas ga samega ne prenese,niti kakava nic....kar dobi z jogurti al pa na vsake tolk z linoti....pa mu nic ne manjka...kri ma pa tu ful dobro...tko da se ne sekiram...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko mleka
26.5.2006 19:45:09   
Anol
Naš 21 mesečnika ima malo težave s kilažo in sicer prekomerno, zato mleko dostikrat nadomesti večerjo. Dnevno popije cca 4dcl

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko mleka
26.5.2006 23:28:46   
Barči78
Nejin prvi obrok zjutraj in zadnji, se pravi večerja, je po 2 dl čistega mleka. Mleko pa zaužije še npr. v polenti, gresu, ......linotu. Kakšen jogurt, skuta. Tko, da na koncu dneva razmišljam, da ima skoraj vsak obrok mlečenuser posted image  Itak je pa začela ful štrajkat pri hrani, nobene zelenjave več, sadje - odvisno od razpoloženja, meso, če je v kakšni goveji juhi zmiksan, kaj pa še ostane - mlečni izdelki, meni zmanjkuje idej. Upam, da se ji povrne apetit. Popije pa veliko čaja, pa verjetno bi tudi mleko pila vmes, namesto čaja. Ga ima kar rada, sam ji ga nočem prevečkrat dat, ker mleko rado zapira.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?