|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko namenite zase
12.1.2007 15:37:04   
lojzika
Sem si zadnjič kupila eno kremo. Odštela se celga jurja zanjo. Tako da imam kak mesec mir. Pa mi pove ena kolegica, da ona da za kremo 12000Sit pa za frizerja 15000Sit, jaz če dam več kot 5000 Sit kr zamenjam frizerja. No potem da še za puder okoli 13000, da maskare pa šminke ne omenim.

No ne vem, a ne dam toliko na sebe ali kako (sama vsak drugi dan tečem in hodim na aerobiko 2x tedensko) Mažem se ne, ampak vseeno skrbim za nego (da ne bo pomote) user posted image user posted image

Koliko pa vi namenite zase?

Sem se pa zalotila, kako mi ni problem dati za hrano v šparu 15000, ko sem si pa kupovala adidaske sem pa rajši vzela tiste ki so bile 7000. Se mi zdi da sem oherska do sebe ali nas je več takšnih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 16:57:34   
yaris
Ja nisi edina taka. Ko sva s fantom bila sama sva povsod hodila. Praktično povsod sva šla če je bilo možno. Sedaj pa ko imava našega sončka praktično zase ne kupim nič. Mi je težko dat zase. Spolh mi na pamet ne pade da bi zapravljala. Zadnjič sva se doma  kregala ker si moj ni hotu superge na popustu kupit. Za 30 eurov.Saj pol si jih je ker je priznal da jih res rabi.
Za hrano pa itak porabiš.saj je vse vedno dražje.
Takšnih kot si ti je ogromno. 

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 17:29:52   
*alja*
Jas si že 14 dni hodim kupovat jakno, pa se mi vedno zdi predraga in se mi zdi dat dnar zanjo! No danes sem si jo kupila za 15 evrovuser posted image , tak da nisi edina!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 18:22:29   
soncece24
Zdaj dokler sva še sama si prav zavestno oba kdaj kaj več privoščiva, ker veva, da ko bodo enkrat otroci, bova vse njim dala in nama bo škoda za sebe porabit. Si pa vsak mesec kupim kaj za oblečt, 1x na dva meseca grem k frizerju, moja krema za obraz stane 30€, puder 40€, nasploh pazim pri kozmetiki, da kupim malo kvalitetnejše zadeve, ker mam bolj problematično kožo. Drugače pa ne zapravljam kaj veliko zase. razen za stanovanje vsak emsec kaj najdem... tu si pa res ne morem pomagat.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 18:32:33   
Anonimen
Pri meni je bla zadnje leto "suša" kar se tiče zapravljanja zase. Je šlo večina denarja v stanovanje.
Drugače pa za kozmetiko dam kar dosti ker imam problematično kožo, obleke si kupujem po potrebi. Največ zapravim za čevlje. Pa ne zato ker bi jih toliko kupila ampak zato ker nobeni "poceni" čevlji meni niso všeč. Tako da to je moj največji strošek. Frizerja obiščem vsake 2 meseca in dam približno 10.000, kozmetičarka je pa moja sestra tko da...user posted image
V glavnem privoščim si toliko kolikor si lahko. Treba pa tud mal šparat za hude cajte a neuser posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 18:54:45   
anajmad
Zelo malo,ali skoraj nič.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 19:08:55   
zanika
Kar se tiče ličil in ostale kozmetike, se poleg zobne paste, kopeli in šampona za lase najdejo le še maskara, brezbarvni lak za nohte, deodorant in krema za obraz (eno poceni iz Hofra, ki je žal nimajo več).
Ne da se se mi dati denar za ličila, poleg tega pa mi ga vedno zmanjka prej kakor sodelavki, ki ličilom nameni ogromno denarja (dražja so, raje jih ima) user posted image

Frizer - enkrat na dva meseca.

Oblačila... hm. Dokler je kaj denarja, mi ni nič všeč. Če pa mi je kaj všeč,  potem zagotovo niti moja denarnica in niti bankomat ne premoreta pozitivnega stanja.
Takrat se le tolažim s tem, da so oblačila iz prejšnje sezone še čisto vredu.user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 19:57:21   
VERONICA
Od gdar imam otroka niti v priložnost ne pridem "zapravljati". Žal.

(odgovor članu zanika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 20:05:58   
Strawberrie Cherrie
No, koliko namenim zase? ker se moj strošek pudra, Eucerin kozmetike za problematično kožo, maskare in deodorantov razdeli na mesece - tko da verjetno okoli 10tisoč na mesec, vendar ko mi zmanjka nekaj je strošek ogromen - tonik, krema, piling + milo za obraz - 20tisoč - puder 7tisoč (nisem še letos kupovala in ne poznam EUR cene za te stvari), maskara 5tisoč, deodoranti pa me pridejo mesečno okoli 4tisoč - vzamem 2x Vichy 48urni tko za namazat pod pazduhu - so ful fajni, no pa seveda parfum recimo na pol leta - okoli 15 do 20tisoč...tko da - ko se razdeli ni tko veliko. Je pa še nekaj ostalih malenkosti seveda, kakšne kopeli in geli za tuširanje, britvice -> samo mislim, da si toliko lahko privoščim, ker se potem tudi jaz bolje počutim in se posledično bolj vesela in sproščena - v družbi mojega dragega in drugih ljudi. Sicer pa tudi moj dragi porabi mesečno dosti denarja za hokej in ostale športe - tko da, poštenouser posted image
Frizer: 3x letno po 10 - 15tisoč, vmes si še pa sama barvam lase....

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 20:53:14   
lelaval
Oblačila... hm. Dokler je kaj denarja, mi ni nič všeč. Če pa mi je kaj všeč, potem zagotovo niti moja denarnica in niti bankomat ne premoreta pozitivnega stanja.
Takrat se le tolažim s tem, da so oblačila iz prejšnje sezone še čisto vredu.


sva že dve user posted image user posted image user posted image user posted image

Poskrbim, da so otroci poštimani, jaz si vsake kvatre kupim kak kos oblačila (ko je res že nujauser posted image ), kozmetiko pa si res kupujem redno, a nikakor ne kremic z vrtoglavimi ciframi. Saj so kreme vsake toliko časa v akciji, pa takrat kupim, parfume uporabljam več ali manj iste - ti so res malce dražji, a jih tudi imam nekaj časa.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 20:58:42   
Anonimen
Kar se kozmetike tiče, malo zapravim. Kremo imam za 2.500 SIT, puder oz. rdečilo za lica imam po 2 leti ali pa vsaj 1 leto eno, maskaro isto pa senčilo za veke tudi. Mesečni strošek je potem še tekočna za leče, okoli 3.000 SIT, Tako da za kozmetiko res ne zapravim veliko.
Za cunje pa ... kakor je. Ta mesec sem si kupila 2 jopici, čevlje in jakno. Več kot zase pa zapravim za otroka. Za tega pa 5-krat preveč.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 21:04:34   
Anonimen
Jaz sem tudi ful škrta do sebe. Od ličil si kupujem samo maskaro, za katero dam približno vsake 3 mesece nekje 1.800 (no, zdaj bo pač v €, trej cca. 7.5€), za kremo dam pa okrog 2 jurja. Zdaj me ful mika marsikaj od Justove kozmetike, mogoče si bom vsak mesec kakšno stvar privoščila, ker je ful draga, zdaj me je namreč tašča časila kar nekaj izdelkov. Aja, k frizerju ne hodim, se postrižem sama ali mož (samo špice, tako da ni zakomplicirano), za oblečt si pa kupim kvečjemu na razprodaji ali pa ko je res že vse strgano, razvlečeno in ničemur več podobno. H kozmetičarki ne hodim, tudi ničesar drugega si ne privoščim. Zanimivo, samo sebi ne, možu, otroku, prijateljici, psom... njim sem pripravljena ful privoščit, do sebe sem pa škrta. Ne vem zakaj mi je zase tako škoda denarja.
Aja, zadnjič me je mož prepričal, da sem si eno kremo za obraz za 5 jurjev kupila. Sploh ne morem uživat v njej zaradi slabe vesti.user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 22:36:30   
polona2
Premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 23:20:30   
skokica01
Z gorzo ugotavljam, da od kar imava dojenčka, je tudi meni škoda zase zapravljat. Pa celo življenje sem se mami čudila zakaj "kao" špara na sebi. Zdaj mi je pa vse jasno!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 23:44:09   
Anonimen
Hmmm... saj niti ne vem dobro, kaj spada pod "vsakdanje stvari" in kaj pod "luksuz"... Osnovna kozmetika (šamponi, regeneratorji, geli,...) zame namreč spada pod prvo kategorijo, torej si tukaj nič ne privoščim. Tudi deodorante in roll-on-e bi dala sem zraven. In če potem že lepotilno kozmetiko dam pod "luksuz", cenovno ne zapravim veliko. Enkrat mesečno si kupim parfum Vanderbilt za 20 eurov, enkrat na tri mesece (cca.) si kupim kakšen kos ličila (puder, maskaro, barvico...) - en kos ni nikoli dražji od cca. 15 eurov. Kupujem večinoma kar v DM-u, ker imajo tam vse, kar iščem. Frizer je pri meni redkost (1x letno), ampak ko grem, grem pa v enega najdražjih (Stevo), torej bom to vzela kot "luksuz" (ne pridem skozi pod 60 eurov, pa še najmanj dve uri sem tam). Odkar si obleke kupujem (prej si jih 27 let nisem), sem kar pazljiva pri cenah - za en kos težko dam več kakor 20 eurov. Se mi ne zdi smiselno. In za čevlje velja enako. To je zame potrošni material.
Veliko več zapravim za druge traparije, ki mi (pa razumi, kdor more) prinašajo tak ali drugačen užitek. Sem odvisnica od GSM-a in ravno danes so me "razveselili" z decembrskim računom za 200 eurov. Kamikazo je skoraj kap, ampak tudi on ni dosti boljši - 135 eurov. Pa gre ena tovarniška plača samo za Mobitel. Kar nekaj dam tudi za raznorazne časopise in revije - če k temu prištejem še naročnino za Internet, znese mesečno okrog 50 eurov, zagotovo. Zadnje čase imam tudi neko obsesijo na dišeče svečke in palčke in kadila in podobno - tudi okrog 20 eurov mesečno gre, se mi zdi. Če dam pod "luksuz" še pijačke v lokalih in kosila zunaj, pa dostavo na dom in McDonald'se, potem je tukaj še mimogrede 100 eurov mesečno, če ne več. Na nakit na srečo nisem mahnjena, ampak je pa res, da Kamikazo že vztrajno nekaj mesecev načrtno sprehajam mimo neke zlatarne, kjer imajo moj idealni prstan - zlatega, kačo (ovija se okrog prsta), namesto oči ima pa dva smaragda. Cena - "skromnih" cca. 300 eurov. Zakaj neki mi ga Kamikaza ne kupi? user posted image
Aja, seveda, pa cigareti so "luksuz"... 1 škatlica je 2,20 eura (West rich blue)... x 30 dni v mesecu... Oh, ja...

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: koliko namenite zase
12.1.2007 23:54:47   
Anonimen
Kupujem večinoma drage čevlje, draga vina in parfume. Recimo, da to namenim sebi.

Pa dobro kavo v Benetkah.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 10:08:48   
tinčica
no mogoče sem edina da sebi privoščim več ampak da me ne boste vzele za grdo in in joh in sploh, moj otrok ima vse kar trenutno rabi, ne kupim pa mu ne vem kok dragih stvari in niti količinsko ne pretiravam ima nekaj lepih stvari večinoma pa za vsak dan rajši večkrat operem kot pa da mu kupim ne vem kok cunj, ker itak preraste.
glede igrač pa mislim da mu jih kupim po potrebi kar pokaže zanimanje.
mislim da moramo imeti sebe tudi rade in sebi tudi kaj privoščiti, jaz sebi kupim marsikaj pa nimam ne vem kokšne plače sploh ne, s tem da imamo 2 kredita in še privat vrtec in nešteto trajnikov. res pa je da živimo še doma v lastnem stanovanju in da moj oče plačuje stroške, res hvala mu lepauser posted image .

lp



_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 10:43:14   
total
Sebi prvoščim toliko kolk rabim,kar mi zmanjka si tut kupim,rada mam kozmetiko in sebi prvoščim,ampak za normalno ceno,nikoli ne šparam,ne na seb ne na otroku.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 15:11:45   
soncek&luna
jaz si trenutno ne privoscim popolnoma nic.... tisto kozmetiko za osebno higieno, kar je nuja... drugega pa ne... zal.. vcasih sem si, dokler skrat ni privekal na svet... zdaj zanj zapravim skoraj vse...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 16:16:59   
Mary Poppins
Pravzaprav precej. Kar se tiče kozmetike, mi na srečo odgovarja Afrodita, ki je precej poceni, tudi pri dekorativni ne pretiravam. Razred zase so geli za tuširanje, tukaj gre od L'Occitana navzgoruser posted image
Sicer nakupujem premišljeno, kadar nekaj rabim in mi je všeč, takrat ne gledam na ceno. Še sploh pri čevljih in tekaških supergah ne. V bistvu imam relativno malo stvari, ampak tiste kvalitetne, kar se odraža tudi na ceni.
A ja, pa torbice me bodo pokopale. Pa ne zato, ker bi jih imela tolikouser posted image
Mah, zaenkrat si to lahko privoščim, so bili pa časi, ko smo bili hudo, hudo skromni. Pa smo se imeli tudi takrat fino.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 16:43:01   
majči22
Glede na to da še nimam otrok in sva s fantom še sama, si privoščim zase še sedaj relativno malo.
Za kozmetiko ne zapravljam veliko. Imam puder( star že ene pol letauser posted image ), maskaro sm si pred kratkim novo kupila(12eur), frizer 1krat na dva meseca(tud tri mesece nič), barvam se sama doma, no zdej sm si kupila parfum ki je bil 29 eur. Za oblečt si pa ne kupujem veliko, in tudi ne zapravlam za blagovne znamke.
Relativno veliko dam edino za potovanja, ker zelo rada hodim okoli in greva ponavadi za prvi maj, na morje (upam da bo nama letos 2 krat ratal po en tedn), pa smučat, če je sneg,aja pa še novo leto.

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: koliko namenite zase
13.1.2007 22:40:17   
tajtaja
Mislim, da si glede na to, da imam pet otrok, še vseeno kar nekaj privoščim zase in svojo dušo.
Sem rada urejena, se takoj boljše počutim.
Torej, frizer enkrat na mesec in pol do dva 8.ooo sit, enkrat mesečno oblikovanje obrvi 1.800, na tri mesece tudi barvanje obrvi, dvakrat na leto 10x solarij, kakšna masaža-zelo redko.
Kozmetika Nivea DNage, nočna, dnevna, okrog oči povprečno cca 2.500 sit, puder, maskara, rdečilo, ...
Parfum na dva meseca od 10-15.ooo sit...
Pa kakšno romantično kopel za dva z mojim dragim.

Pri oblačilih, pa rajši manj in tisto kot mora bit. Trenutno, ker sem na porodniški, bolj športni slog, Tom Taylor, s. Oliver ali Benetton.
Sem se že naučila, da nisem dovolj bogata, da bi kupovala poceni. Pa čevlji, običajno Mass, sedaj sem odkrila Deichmann, pa sem tudi zelo zadovoljna.
Za otroke enako, edino za najstarejšo 14- letnico ne, ker obožuje oblačil-cotice iz New York-era, za ta mala dva pa Hm in ca.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: koliko namenite zase
14.1.2007 20:55:55   
tajtaja
Pa kakšna večerja v dvoje tudi paše, če ne drugo, vsaj v miru kaj pojem.user posted image

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: koliko namenite zase
15.1.2007 0:41:05   
Anonimen
Sem pozabila napisat, da je moj "luksuz" še Casino... nisem sicer odvisnica, ampak vseeno pa obožujem slot-machine... tiste aparate, kjer se ti morajo npr. trije enaki sadeži postaviti v vrsto, da kaj zadaneš... no, Casino Lev ima ogromno teh avtomatov in ponavadi greva s Kamikazo v soboto in/ali nedeljo zjutraj, po  nočni službi, lepo tja na eno pijačo (jo dobiš zastonj ob vstopu in seveda si privoščim Red bull user posted image ) in zaigrat 10 eurov (vsak)... včasih 5 več, včasih 5 manj - odvisno, koliko zasluživa ponoči... simpatično zapravljena urica časa (ali dve), več kakor 40 eurov pa tako ali tako še nisem zadela... in niti ne pričakujem, da bom...

Pa igrico sem si inštalirala "On-line-casino"... je cenejše... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: koliko namenite zase
15.1.2007 5:41:48   
Anonimen
Parfum na dva meseca od 10-15.ooo sit...


Samo verjetno ga ne porabiš v dveh mesecih, a ne? Nabrž se ti skladiščijo doma? Ker jaz imam enega za dve leti. Najmanj ali pa ga potem, ko postane že malo temnejše barve vržem stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?