|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mesečniki?
7.6.2008 8:05:46   
*Naja
Zanima me. če jih morate ves čas "animirati" in kaj počnete, ali se znajo zamotiti tudi sami? Kaj jih pritegne in koliko časa zdržijo brez vas, da vas ne pogrešijo?

_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 9:09:31   
Freycha
Dita je bila precej "odvisna" od tega, da je bil nekdo zraven. Se kaj dosti sama ni znala igrati..... Sem jo pa vseeno kar malo puščala samo, da se je navadila in se zna sedaj lepo sama zamotiti in igrati. Je bilo pa to mogoče 10. minut, potem pa je že rabila pozornost. Samo se mi zdi, da je bila starejša, ko se je začela bolj igrati. Pri nekih 3. mesecih se še nič kaj ne igra...... od 5. meseca naprej se mi pa zdi, da so bolj dojemljivi za igračke...

madonca, kako to hitro pozabiš.......

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 9:13:15   
madasa
Pozdravljena,
sem ravno danes premišljevala o tej temi in sicer mi imamo 3 mesece starouser posted image  in je res pridna. Jaz ji probam vse opisovati kaj delam, če nisem zraven nje. Sama se zamoti predvsem z oblizovanjem prstov in pesti ima pa medeka katerega prijema. Zamoti se še z opazovanjem glasbenega loka in zraven brca ko na maratonu. Jaz jo kar non stop nekaj animiram se mi zdi ker drugače imam kar malo slabo vest, če jo pustim samo. No ampak skuhat pa pospravljat je treba. 
Lep pozdrav!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 9:44:29   
frutka_
Kaj pa nja bi po tvojem s 3-mesečnikom počel? Razen tega, da ga pelješ na sprehod, mu zapoješ kakšno pesmico, ga objemaš in lupčkaš, mu vklopiš mobile ali kakšne igračke živahnih barv navesiš okoli njega. To je to.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 9:47:25   
Nasy
jaz jo same skoraj še ne puščam, imam tudi nekako slabo vest (3 mesece je stara), le v ta igralni center jo dam za kakih 10 -15 minut ležat s tem, da jo imam na očeh. Tam brca ko na maratonu, tudi našauser posted image potem se pa naveliča in jo vzamem v naročje. Kaj je že to pospravljanjeuser posted image user posted image ko je oči doma, takrat nam rata kaj pospravit ali pa še bolj razmetatuser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 9:55:41   
eva78
Tudi naša 3,5 mesečna punčka se za kratek čas zamoti z visečimi igračkami, potem pa že joka. Če je sama,jo vsake toliko pogledam in ji kaj povem. Ko se nosiva na rokah, pa skupaj opazujeva stvari v stanovanju. Nekaj časa preživi tudi v ležalniku, max. 20 minut naenkrat.Če leži na postelji,ji kažem igračke in jo poskušam zabavati, pa na previjalni tudi.  Sicer pa se največ zamoti s svojimi rokami,ki si jih neprestano tlači v usta.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 11:13:25   
Nacka
Naš malček se velikokrat kar sam zamoti - dam mu kakšno novo (ali dalj časa neuporabno) igračno - jo suče, kotali, opazuje... Tako se vedno lahko uredim in ga ta čas pustim samega v dnevni na tleh. Tudi kuham in pospravljam ob njem. Me opazuje, jaz se z njim pogovarjam, mu pojem, kažem kuh. pripomočke... Tako počnem od vsega začetka. Ko je bil še manjši sem ga dala v ležalnik medtem ko sem kaj delala in me je opazoval. Po rokah ga nosim čim manj (ima 11kg). Meni se zdi pomembno, da otroka naučim, da ves čas ne visi na meni.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 11:25:43   
TinkiBinki
se popolnoma strinjam z Nacko, delam isto. Kak dan rabi več pozornosti, a večinoma vse utegnem narediti ob njej, jaz likam in pojem, ona me gleda, posluša in se igra.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: koliko se ukvarjate z vašimi 3, 4, 5-mese...
7.6.2008 14:39:05   
Naja30
Res je odvisno od dneva, čeprav moja je večinoma kar ves čas zahtevala pozornost. Če sem npr. kuhala, sem ji naštimala igračke in se obvezno pogovarjala z njo, ji pela... Če ni slišala mojega glasu, je sitnarila user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?