|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kravje mleko
11.8.2011 18:18:26   
lipikica
naši pupi, 9mesecev ima, sem začela dajat mleko ki ga mešam z vodo. jogurte in skuto ji dajem že kak mesec in je bilo vse ok. po obrazu so se ji začele delat pikice in imam občutek od kar pije mleko, je to alergija al kaj? rase pa ji tudi prvi zob in ne vem ali je  stem povezano.

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kravje mleko
11.8.2011 22:46:49   
DragonLady
Možno...ampak nisem zdravnica, zato priporočam obisk pediatrinje...v kolikor potrdi tvoje sume in je res alergija, ti lahko podarim eno škatlo oz. piksno Allernove (mleko za dojenčke, alergične ne kravje mleko). Datum je do drugega leta, zaprta...če ti pride prav, mi napiši na ZS, pa se zmeniva. Drugače je kar draga zadeva...pride cca. 18evrov ena piksna...
Upam, da ti bo v tolažbo...naš mišek je dobil alergijo pri cca. 1 letu in je trajala do približno 3. leta starosti...v tem času smo pač poskušali sojino mleko (ga je še bolj pognalo), mleko z 0,1% maščobe (imajo v Lidlu in je malemu ful odgovarjalo), kasneje pa se je tudi začelo prodajati alpsko mleko brez laktoze, ki ga pa mi še nismo preizkusili in ga ne morem ne priporočati ne kritizirati...kakorkoli že, izogibajta se malo mlečnim izdelkom, opazuj svojega otroka...in pa poslušaj svoj materinski instinkt...le ti najbolje poznaš svojega otroka.

V vsakem primeru pa želim tebi in tvojim veliko veliko zdravja in sreče...

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kravje mleko
11.8.2011 22:50:51   
Doll
dragon ne mešaj alergijo in laktozno intoleranco,ker to ni isto. če ima otrok alergijo ne sme piti mleko brez laktoze

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kravje mleko
12.8.2011 8:03:06   
lipikica
hvala. če grem do pediatrinje me bo nazjala kaj ji že dajem kravke mleko, ki naj ga ne bi do 1 leta....
čudi me to da po jogurtih in ostalih mlečnih rečeh je pa ok.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?