Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak sem vseeno naredila CB, ki je pokazal +. Nato sem spet krvavela v 7. tednu - sveža kri. Ko sem šla na WC sem prav čutila, da je nekaj "padlo" ven. In sem mislila, da je vsega konec. Pa so rekli v bolnici, da je zgleda bil strdek in, da je vse bp. No pa se je vseeno srečno končalo. Upam, da bo tako tudi pri tebi. Vem, da je hudo, ko čakaš ampak drugo kot čakanje ti ne preostane. Skušaj ostati čimbolj pozitivna!
Drugič sem zanosla po cca 5 mesecih in se mi je v 6. tednu spet pojavil rjav izcedek. Takoj sem šla k G. ki je ugotovil da srček bije
. V 7. tednu sem še 1x zakrvavela (prava kri) po spolnem odnosu vendar je tudi takrat na urgenci UZ pokazal lep
. Sedaj sem v 18. tednu nosečnosti in zaenkarat brez težav. Kot vidiš dve zgodbi z izcedkom pa vendarle različna razpleta. Torej le pogumno saj menim da je veliko nosečnic na začetku krvavelo oz. imelo izcedke pa vendarle upešno donosilo in rodilo lepe
. Pa srečno!
ker so se mi takoj zatem spet pojavile, vendar krajši čas, ker sem šla hitro počivat. No na srečo se je vse lepo izteklo in danes imam leto dni starega fantka, sem pa ponovno
in sedaj teh težav s krvavitvami nimam.
se mi je pojavil najprej rjav izcedek in potem zelo močna in dolga M. Vse se mi je samo sčistilo brez injekcij. Zanosila sem pa v naslednjem ciklu in zdaj sem tik pred koncem