|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulček :-)
14.6.2007 9:18:52   
zita
Smešen naslov, ampak vseeno user posted image

Večraj smo imeli zadnje ceplljenje pri 20 mesecih (zdaj bo  do šole mir). Naša pediatrinja je na bolniški, zato je sina cepila druga. Predvidevala sem, da bo poleg tistih osnovnih testov pregledala še lulček. Pa nič. Bojim se da s kožico ni ok... oziroma problem je v tem, da moje ete boli, če mu po kopanju probam potisniti kožico in potem tega ne počnem. Vem, da bi morala, ampak je še meni hudo.
Kdaj sploh pediater pregleda ali je kožica ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulček :-)
14.6.2007 9:41:00   
piščanc
če mu ne paše mu ne vleci, bo že prišel čas, ko mu bo to všeč.

eni pediatri delajo tako, drugi drugače. glede na našega mališana mislim, da je kožica res samo zalepljena in dolker se sama ne odlepi, nobeno vlečenje ne pomaga. povsem druga pesem, je če je kožica preozka. ampak spet mislim, da vlečenje ne pomaga.

čeprav je imal naš čisto zalepljeno do leta in pol se je potem sama odlepila (s pomočjo 'skute' ki se nabira spodaj) in od takrat mu je 'luli kuku' všeč, prej pa ni pustil niti pod razno

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lulček :-)
14.6.2007 11:39:56   
TONČI.
če mu ne paše mu ne vleci, bo že prišel čas, ko mu bo to všeč.



Moj je star 20m. Ravno v petek sva bila v bolnici na infuziji zaradi dehidracije. Zakaj dehidracija. Ni želel ne piti ne jesti. To pa zato, ker ni hotel potem lulat. Imel je hudo vnetje sečil. V torek sva bila na kontroli v bolnici, kjer so predvideval, da je do tega prišlo zaradi kožice na lulčku. Gre mu že kar lepo dol, ne pa čist. Če mu je ne spravim prav kmalu dol, gremo obrezat. Menda da je bakterija šla preko kožice in lulčka v telo.

Na tvojem mestu bi se posvetovala z njegovo pediatrinjo.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lulček :-)
14.6.2007 12:34:18   
honey
Mojemu sineku je pogledala lulčka na tem sistematskem, ker sem jaz tako želela, ker mi je jamral, da ga boli, ko lula. Ugotovila je, da si je očitno, ko se je "igral" z njim oz. jaz pravim temu nategovanje user posted image , malo poškodoval kožico in se mu je lulček vnel. Pa mi je dala neko kremo, mislim da Daktarin, da sem mu mazala lulčka, ampak samo tako, da sem vlekla kožico samo toliko, kolikor je šla lepo, nič na silo. Ko pa se mu je to zacelilo oz. pozdravilo, sem enkrat malo bolj na moč potegnila, sicer ga je malo zabolelo, ampak od takrat naprej je o.k. in vedno po tuširanju hoče, da mu lulčka namažem user posted image  Pa ga namažem kar s kakšno Soleo ali pa kar imam pač pri roki, pa še kožico obenem vlečemo dol. Pa da ne bo pomote, s kremo mažem kar po celem lulčku, ne ko potegnem kožico dol.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?