|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje ponoči
5.2.2009 10:39:40   
0509d
Moja 3- letnica je čez dan suha že več kot leto in pol. Je zelo pridna in skoraj nikoli ji ni ušlo. No, zdaj smo se pa končno odločili, da jih damo stran tudi ponoči. Ker zelo veliko spije..sploh pa pred spanjem je imela zjutraj čisto polno planico in sem pač počakala do zdaj. Pred enim tednom smo pa rekli dovolj je teh planic in je šla spat brez. No zdaj se mi pa vsak dan 1x polula in ko jo vprašam kdaj...pove, da ko se prebudi je že mokra. Danes ponoči sem jo šla potipat je bila že polulana zbudila se pa ni.

Mogoče kakšen nasvet, da ne bi spala vsa polulana. Potem se zbudi se lepo preoblečeva in zaspi nazaj.  To je okrog 3:00 potem spi do 7:00 jo zbudim za vrtec leo vstane in gre na školjko.

Seveda bomo vztrajali..verjetno se bo tudi to končalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 10:41:25   
Volga
Končalo se bo, ko bo punči zrela. Do takrat pa jo lahko preoblačiš vsako noč.

(odgovor članu 0509d)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 10:58:56   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Končalo se bo, ko bo punči zrela. Do takrat pa jo lahko preoblačiš vsako noč.


Tako je. Naša je stara 4 leta, pa še vedno moči posteljo. Tri dni je suha, dva dni se polula itd....bo žeuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 14:17:59   
Lunca1
našo smo en čas dajali na kahlo okrog polnoči, enih; čez en čas je sama začela vstajat, zdaj pa zdrži do jutro. Na enkrat na mesec je še nesreča, ampak v glavnem pa obvlada.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 14:51:38   
rose
Mi imamo podobno situacijo. Stara je dobre 3 leta in od 2,5 leta je čez dan brez pleničke. Ponoči pa jo prav zaradi tega še vedno imamo. Gre pa lulat predno gre spat in zjutraj, ko vstane. Tako da tudi lula ponoči. Jaz bom počakala do pomladi/poletja, potem bom pa vidla.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 16:15:31   
norge
Pri nas je čisto enako. Star je 3 in 5 mesecev in je sam izrazil željo, da bi bil brez plenice tudi ponoči. Ene dve noči je prišel v spalnico že polulan in rekel mami daj me preobleči, v nočeh naprej pa se je kar polulal in spal naprej. Seveda je bil zato tako prehlajen in bomo počakali še malo z odvajanjem, da bo malo bolj toplo. Mene pa zanima še to; naš tudi podnevi kaka v pleničko. Je že nekajkrat poskusil v wc ampak ne uspe. Za kakanje pač prosi za pleničko, opravi v njo, ga očistim in oblečem v gatke. Kakšne izkušnje s tem?

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 17:07:49   
Lidy
Naš je dobro leto čez dena brez plenice, mu ne uide. Odkar je v vrtcu popoldne spi brez plenice in ostane suh.
Ponoči pa mora imeti plenico, se tudi noče pogovarjati o tem da je ne bi imel kaj šele da bi mu jo čisto vzeli.
Ja bomo počakali, se bo že odločil kdaj bo brez.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lulanje ponoči
5.2.2009 18:35:08   
2 Sraki
Star je 2 leti, zvečer predno greva midva spat (okrog 23ure) ga dava še enkrat na kahlico in se zgodi, da je tudi zjutraj suh, kakor kdaj.



IZVIRNO SPOROČILO: norge

Mene pa zanima še to; naš tudi podnevi kaka v pleničko. Je že nekajkrat poskusil v wc ampak ne uspe. Za kakanje pač prosi za pleničko, opravi v njo, ga očistim in oblečem v gatke. Kakšne izkušnje s tem?


Pri nas je bil tudi problem za kakanje. Potem pa smo uvedli, da za vsako kakanje na kahlico ali stranišče dobi avto. Kupili smo nekaj majhnih avtomobilčkov in tako smo rešili vso situacijo. Sedaj že takoj predno gre na kahlico reče, da bo dobil avto. Mi pa mu vedno odvrnemo, da če boš kakal. Avtomobilčke pri nas dnevno pospravljamo. Imamo jih ene 10 komadov in vsakič si lahko izbere katerega bo imel. Naš ne komplicira, ker niso vsak dan novi in drugi. Sem pa imela v rezervi še en plan, če to ne bi zalaufalo. Da bi naredila plakat in bi lahko vsakič ko bi kakal dal nanj eno štempiljko. Ko bi se nabralo x-števila štempljev bi šla v trgovino, kjer bi si lahko sam izbral igračo.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lulanje ponoči
6.2.2009 7:46:16   
zmajči25
Našo smo nekaj časa ponoči zbujali, da gre vmes lulat, sedaj pa zdrži do jutra (stara bo 3 leta). Če pa je veliko pila pred spanjem, pa jo vmes še vedno zbudim in dam lulat.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?