Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa živim dokaj zdravo, jem razumno, veliko športam....ampak zgleda, da je nosečnost in dojenje tak stres za telo ali kaj, da me je čisto sesulo
. Moj mož v vsem tem času ni bil niti enkrat pošteno bolan; kvečjemu kak prehlad (pa je takrat revež takoooo booooogi
). Trenutno imam tudi sinuse seveda spet zabite: 3.10. pa me čaka ponoven pregled na ORL in zdravljenje (en mesec konjskih antibiotikov). Upam, da bo to pomagalo in da ne bo potrebna operacija; ker to bi se potem vlklo bohve kako dolgo, jaz bi pa rada kmalu spet zanosila...
. Eh, jaz sem čisto zaljubljena v ta moja fanta
. 
. Zdaj spančka jaz grem pa tud mal zalegnt.
Nas samo vprašajo, če je kak poseben postopek za uspavanje in potem naredijo tako kot mi. Po moje pa da nebi smelo bit problema, ker je tako utrujena, da mi ponavadi popoti zaspi al pa takoj ko zagleda postlo. Bomo vidli, kako bo danes. Drugače pa moja mala tudi ne joče in gre sama not pa še pomahala mi je.
.
)... luštna fotka, res!