|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.7.2007 18:38:37   
Sandra*
Ojla!

ja kaj pa je zdaj to. kaj ste se tok polenile poleti, al čakate da nas prestavijo na forum otrok???

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.7.2007 18:51:29   
issa
0jla!
ja očitno so vsi na dopustih ali pa so več zunaj z tamalimi.. ja naš tamali je pravi laufač,če ne gre po dveh pa bo šlo po vseh štirih,...in tako tekamo za njim cele dneve,....user posted image user posted image user posted image  tudi z obvezano roko mu gre turbo po vseh štirih,tako da smo maksimalno dejavni,večinoma  sicer doma,glih zaradi rokice,,(se moremo malo pazit)
drugače pa smo vremenu primerni,....
ste res vsi po  dopustih?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.7.2007 19:02:22   
Sandra*
issa: Kaj pa je z rokico?


(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.7.2007 19:10:23   
issa
hm našemu pikecu se je zagnojil prstek tako da smo bili že v bolnici na čiščenju in redno na previjanju..v bistvu si je z ust neko bakterijo prineso na prstek kjer pa je imel majhno ranico ,.(strokovna razlaga),....tako da se še kopat ne smemo....

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.7.2007 20:52:58   
melitkica
hojla punce in sončki

vidim, da vas ni nikjer....user posted image  kaj pa je vzrok tega (beri: nejavljanja)? Mogoče je res krivo poletje in poslednično dopusti, ali...

komaj sem začela in že moram končati, ker je Azra tečna, je bolana. Ima vneta ušesa in začetek bronhitisa... tak da smo že štiri dni tečni. Javiti pa se želim že kak taden, pa mi ne uspe. Pišem z Azro v naročju, zato se bom poslovila in se poskušala javiti kasneje.

čao

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.7.2007 22:26:55   
melitkica
tako in končno (vsaj upam) mi je uspelo uspavat mojo malo princesko. Zdaj spi ponovno v svoji sobici in ne vem kako bo, ker se je malo razvadila pri meni čez noč. Je razumljivo, da se je cartala v nedogled. Zdravje je zdaj že bistveno boljše, prej pa je kar tri dni kuhala čez 39 stopinj in sva jo z dragim morala razhlajati. Ima antibiotik Hiconcil, kapljice Fenistil in seveda svečke za vročino. Je pa ok, ker ni več vročine in nosek je boljši.

Tudi iz dopusta smo se vrnili, smo bili v Lanterni pri Poreču. Smo uživali, vreme je bilo še kar, dragi se je prehladil, kopali smo se malo, ker je po 17 uri bilo že pošteno hladno, zato smo kar dobro izkoristili čas za sprehode ob obali, obiskali (ogledovali) smo kamp v bližini, ker sva z dragim zaljubljena v kampiranje (sva komaj zdržala v apartmajih, en dan smo šli prej domov user posted image ). Drugače pa je Azra že spala v šotoru (dve noči) in je bilo super. Za dalj časa s šotorom pa drugo leto.

Dojimo se vedno rajši (stuhica in še glede user posted image  - dobila sem jo pred štirimi meseci, želela sem si, da je še nekaj časa ne bi bilo, ker sem se razvadila, da je ni).

Že dobre tri tedne smo vedno na nogah, vendar še ne samostojno. Tudi prve čeveljke (prave user posted image ) smo kupili, ampak jih noče na nogah, je raje bosa. Postala pa je prava trma (ati pravi, da po mamiuser posted image ), vse želi doseči z jokom, če ne se vrže po tleh. Še dobro, da ji vse ne usteževa, ker potem vidi, da ji ni uspelo in hitro obupa. Z igračami se noče več igrati, rada bere knjige, hodive v knjižnico po kartonke in je zelo vesela, ko zagleda knjigo. Ko pa vidi Minko pa se na glas smeji od sreče. Zakon so tudi prazne plastenke. Je pa prava mamina carta. Še vedno imamo dva zobeka spodaj, ven pa kukajo špički od enkic zgoraj. Za enkrat dovolj od Azre, še nekaj slikic bom prilepila.

in še za nazaj:

HuAnita - iskreno sožalje ob veliki izgubi. user posted image

hruška - čestitke za prvi zobek.

Čestitke tudi vsem za podaljšano porodniško, še veliko cartanja naprej vam želim.

najina pikica - prekrasne poročne slike. Niku pa čestitke za prvo svečko (lepa torta).user posted image user posted image user posted image

Polly - če ste se slučajno razširili, vam čestitam, če pa ne, pa vam želim, da se čim prej. user posted image  Mi se še dve, tri leta sigurno ne bomo (zarečenega kruha se največ pojeuser posted image ).

Nisaa - želim ti čim lažji porod in javi se, ko boš lahko. Vse dobro in en velik user posted image

issa  - tudi nam kukate ven dvojkici zgoraj. Čim prej se pozdravite.

morrak -  glede varstva - Azra bo pri babici (tašči), ko pa ne bo več v plenicah, jo imam željo dati v vrtec. Le kako bo tašča reagirala, verjetno bo zelena....

Vesna - lepe slike iz Šibenika.

Pa še moja resnica glede RR:
Sem se hotela poslovit od RR, vendar se ne morem, ker bi vas preveč pogrešala (tudi avguštine). Berem samo še vas.

Vedno na nogah
user posted image

peljemo se na morje
user posted image

mi 3je
user posted image

berem Minko
user posted image

dobrovoljček
user posted image


Tako, da boste imele kaj za brat! Lepo pozdravljene prav vse



(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.7.2007 22:28:17   
issa
ojla!
no mi smo končno malo bolje,vsaj vsak dan nam ni več treba v zdravstvenega it,..pa antibiotike smo lahko danes odstavli (ker jih itak več kot en teden ne sme jemati),tako da se našemu malemu spet smeji,.....user posted image user posted image
drugače pa smo res veliko zunaj zdaj sploh ko je par dni že tako lepo in še ni take grozne vročine!
melitkica upam da bo mala kmalu zdrava!!
no zdaj pa grem mojega dat spat, je ata spet nanjega pozabo,...m...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.7.2007 22:32:23   
melitkica
 
issa  - tudi nam kukate ven dvojkici zgoraj. Čim prej se pozdravite.



ups, kukata ven enkici

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.7.2007 6:41:17   
lampica
Dobro jutro!

jz semm    že pokonci.MAli je že hotu drugič jest, pa  nisem več mogla zaspat. Sem rekla,da to tišino v hiši izkokristim malo za RR.

Morma se pohvalit da je naš lumpek shodil točno na dan ko je imel 11 mesecev. Jz sem bila tako vesela, da sem kar skakala od veselja. In zdaj se kar spusti, ko mu paš ein če mu uspe pridet na drug konec vredu, al pa na polovici pade.
Drugače je v varstvu, ker jaz sem že v službi. Nič kaj prijetno.

Me pa zanima kaj dajete zvečer preden grejo vaši otroci spat, jesti. Našmu je očitno mleko premalo, ker se hoče potem ponoči spet jest. Jaz mu dam v poznih popoldanskih urah kakšno mlečno stvar za pojest, potem pa flašo  navadnega mleka. Pa zgleda da  ni dovolj.

Za nazaj vas nisem kaj dost brala. Edino Huanita tebi moram izrečit iskreno sožalje ob izgubi brata. tudi pr nas smo imeli smrt v družini. Tako da vem kako vam je.

Drugače pa vsem lep dopust, kateri se odpravljate, ostalim pa vseen lepe sončne dni.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.7.2007 22:46:53   
HuAnita
Hojla, ju3 začnem delatiuser posted image user posted image user posted image  Kaj je že to?!
Knedla bo 2m pazil očka....no, do konca poletja....
Pridno se že spušča in naderi tudi 10 korakov sam, sicer pa je teeeeeečen in teeeečen, mislim, da bo spet serija zob ali pa še vedno čuti vso žalost preteklega meseca....
Vam napišem kaj več, grem počasi spat...
Aja, kja je že to?user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 9:32:21   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi nismo nič fajn. user posted image  Z dopusta smo se vrnili predčasno, 4. dan. Naša Sara je zakuhala, imela je čez 38 vročine, po dveh dneh in svečkah smo prišli na skoraj 39. Tako da smo spokali domov, direkt k zdravniku. Kot smo predvidevali, ima uroinfekt. Spet.

Dobili smo antibiotike. Potem je Sara dobila pikice okoli vratu. In naslednji dan še malo po hrbtu. Včeraj je bila polna majhnih pikic in flekcev. Mogoče jo srbijo, ne vem, ampak tako boga, jokava, žalostna ni bila še nikoli. user posted image  Samo jokca, noče jest, pit, včasih nama uspe, da se par požirkov dojiva. Aja, včeraj smo bili spet pri dežurnem, verjetno je alergična na antibiotikuser posted image . Danes morava k pediatru, da pove, kako se bomo naprej zdravili.

Drugače sva šli tudi na fizioterapijo zaradi čudnega plazenja. Pediatrinja je s tako togoto napisala napotnico, fizioterapevtka pa je rekla, da bi morali že čisto od začetka hodit...ampak o tem bom kdaj drugič kaj napisala.

Melitkica, vidim, da ste uživali! Kako nasmejana je tvoja punčka! PS: Kaj pa se je zgodilo pri tebi v zvezi z RR? Zakaj si se hotla poslovit?user posted image

HuAnita, a že v službo? Jaz grem drugo polovico avgusta...še vedno nimam urejenega varstvauser posted image .

Lampica in HuAnita, bravo za korake. Meni je fizioterapevtka rekla, da upa, da bo Sara čim kasneje shodila, drugače bomo imeli kar fajn razbito glavouser posted image .

Issa, jaz čakam, da bomo šli po vaši poti na boljeuser posted image .

Sandra, kako je bilo na morju?

Vse, omenjene in neomenjene, lepo vas pozdravljam!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 10:52:25   
Nea
Hojla!

A je pri vas tudi tako vroče kot pri nas: 36C v senci?
Mi smo do prejšnjeha petka tri doooolge tedne imeli samo 12C. Mogla sem spet vse prehodne jakne in puloverje privlečti ven, in sem že mislila, da od tega poletja nič ne bo...
Zdaj pa uživamo 300 na uro. Včeraj se je Ema pred hišo igrala z otroci iz ulice. Vsi so bili v kopalkah in so se špricali z vodo. Je prišla domov popolnoma mokra in cela happy user posted image Popoldan smo obiskali prijatelje, ki imajo 3. letnega fantka. Je z Emo hodil skupaj v vrtec. Na vrtu so naštimali velik bazen s toboganom in so se vsi trije (skupaj z Laro) kopali, tunkali, špricali... čez dve uri pa bili tako lačni, da so si prste polizali. Lara pa od utrujenosti zaspala.

Danes popoldan pa gremo na bazen. Ne bom šla pred 5-o uro, ker je drugače prevroče, v senci z Laro pa ne moreš bit ker ta nikoli ni pri miru.

Lara do zdaj ima 5 zob. Tri od zgoraj in dva od spodaj. Ta druga zgornja dvojkica je tudi že na poti. Upam, da jo bomo tokrat lažje dali skozi. Zadnjič je bilo precej hudo: vročina, šmrkanje, kašelj, jokanje...
Samostojno še ne hodi, edino ko jo držimo za eno roko. Parkrat se je pustila in končala na tleh user posted image No ja... je še čas.
Zadnje čase se strašno rada igra z Eminimi igračkami: pupikami, majhnim baby-vozičkom, trgovino in blagajno. Baby igračke jo sploh več ne zanimajo.

Jutri imamo redno kontrolo + cepljenje. Upam da bomo s kg šli skozi. Glede na to da na dopustu 10 dni ni absolutno nič pojedla (razen zize) je zdaj veliko bolše in mislim da se je malo popravila. Vseeno me je malo strah da ni presuha. Upam da bo jutri vse ok.

hruska- držim pesti, da boste čim prej zdravi

lampica, HuAnita in issa - čestitke za prve korake!

stuhica - meni je user posted image prišla prejšnji teden. Komentar mojega je bil: a to pomeni, da zdaj lahko imamo še enega user posted image
Tudi če bomo potem pa ziher ne takoj!

Lep pozdrav vsem skupaj!

Nea


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 13:09:55   
andrejaz
Ojla punce

Evo nas nazaj z dopusta. Smo prišli v petek nazaj po 15 dneh. Imeli smo se super, uživali smo 100 na uro, plavali, …. skratka noro dobro je bilo.
Melitkica – a veš da smo bili tudi mi v Lanterni. Mogoče pa smo se kje srečali, pa sploh nismo vedeli. Mi smo bili drugače v Lanterni v kampu in to že od konca junija do petka.Smo se pa sprehajali tudi tja do apartmajev kjer ste bili vi.

Sara je na morju dobila 7 zobek, kar naprej je na nogah (stoji),pa hoče kar naprej hodit, tako da jo držimo za roke. Jaz pa tega nočem in je potem hudo. No edino na bazenu pa sva se tako sprehajali za roke. Imajo v kampu prav lušten kompleks otroških bazenov, kjer je voda 20, 40 ali 60 cm.Je že čisto vse (razen medu, oreščkov). Najraje ima v koščkih da sama nosi v usta. Miksamo hrane pa že dolgo ne več. Dojive pa se samo še pred spanjem (dnevnim in večernim). Je pa prava mala požeruhinja postala, tako da včasih poje že več kot Mark

V petek sem imela tudi zadnji dan porodniške, tako da sem danes že na dopustu. Delat grem pa šele 20 avgusta. Čestitke vsem ki vam je uspelo dobiti podaljšano porodniško.

Najina pikice čestitke za 1 svečko, pa vsem ostalim za prve korake, pa zobke,….

Stuhica – večja verjetnost da boš dobila menstruacijo je, da prenehaš dojiti.

Lampica – Sara dobi za večerjo isto kot Mark – npr čokolino, kruh z marmelado pa jogurt,…

Hruška – Na kakšen način pa se tvoja Sara plazi, da si dobila napotnico? Moja Sara ima še vedno tak stil plazenja da ima eno nogo naprej, z drugo pa se nekako v stran oz. nazaj odriva.

Vsem bolanim otročkom želim čimprejšnje okrevanje. Mi smo sedaj zdravi že nekaj mesecev- upam da tako tudi ostane.

Drugače pa sem tudi jaz opazila da ste se (smo se) čisto polenile glede pisanja.Ko bomo začele hoditi v službo bo pa še bolj prazno tukaj. Škoda
Todi - si bom enkrat vzela čas in vas šla malo poiskat kje ste sedaj na forumu ali pa če mi lahko napišeš, da ne bom iskala.

Lepo se imejte

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 13:32:58   
andrejaz
Oj

Sem se še nekaj spomnila, da vas povprašam.

Koliko pa imajo kaj vaši otročki že dolge lase? A ste jih že kaj peljale k frizerju?

Sara ima spredaj že kar dolge laske in sem ji naštimala sponke, pa smo jih že zgubili. Sedaj pa ne vem ali bi jo peljala k frizerju, da bi jo spredaj postrigla, ali naj se tega lotim kar sama. Kaj ste ve naredile- predvsem tiste ki imate punčke.

Pri Marku ni bilo dileme in sem ga tam okoli 1 leta ko je imel malo daljše lase peljala k frizerki, da ga je na kratko postrigla. Sedaj pa se ne morem odločiti.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 20:44:01   
tiasha77
Čer punce!

Takole: bili smo na morju 17 dni in smo ful uživali, jst bi kar nazajuser posted image user posted image user posted image . Zdaj smo že en teden doma, pa sem vas uspela prebrat, za pisat sem enkrat že napisala celo kačo, potem me je pa vn vrglo, nato pa mi ni in ni zneslo, ker imamo zdaj projekt Zojina sobica (končnouser posted image ), pa en kup piknikov, pa vlaganje breskev, pa ... izgovor je cel kup, če nimaš prave volje za pisat.

Zobkov še ni, čeprav so zgornje dlesni že lepo napete in se vidi malo belo, tako da čakamo ali bo prej zobek ali bo prej shodla, ker če se koga (ali česa) drži, že ful lepo šiba, tudi z eno rokico, pa par sekund že tudi samostojno stoji. Ko bo, pač bouser posted image !

Drugače je pa tudi moje porodniške že konecuser posted image , sem uradno na dopustu, ampak sem prejšnjo soboto že delala, zares pa začnem 30.7. Zojo začnem uvajat v varstvo pa že 23.7. (čez en teden), pa me že skrbi kak bo šlouser posted image , dejte tiste, ki že delate (mislim da lampica, pa huanita) mal napisat kak je to potekalo. Naša pupa se je na dopustu ful navadla, da je z mano ali pa mojim možem in me kar skrbi kako bo prenesla novo osebo (varuško) in novo okolje, ker sem ugotovila, da rabi nekaj časa da se navadi na nove stvari, potem ko jih pa skapira, pa začne uživat.

Pa še nekaj je (če se kateri ne ljubi brat, naj preskoči): zadnjič (sreda) je bila prvič v varstvu pri tašči (tko za 3 ure), pa ji je vmes zaspala in ko je na sprehodu zaspala in ju je dobil dež, jo je tašča hotla prestavit iz vozička v hišo, pa se je zbudila in pretrašeno jokala, potem pa se je drla in "klicala" mamamama. Potem so se hranile in igrale in ko sva prišla midva nazaj, je bilo že čisto OK. To soboto, ko pa sta šla tja z atijem nekaj pomagat delat, je pa takoj, ko je zagledala taščo in prišla v njeno hišo, začela jokat in so jo komaj potolažili. Sploh ni hotla bit pri njej v naročju. Zgleda da je mislila, da jo bo ati spet pustil tam. Tudi danes, ko sva šle pomagat vlagat breskve, je bil jok, ko jo je tašča prijela v roke, ko sem šla jst nazaj v avto nekaj iskat. Potem je bilo sicer malo boljše, ampak je skoz nekaj "tečkala". Tako da me zdaj skrbi, da se ne bo zgodba pri varuški ponovila, da bo prvič mogoče še OK, potem pa samo še jok, ko bo vidla hišo in njouser posted image . OK, tolažim se s tem, da bo tam več otrok, pa ji bo mogoče to zanimivo, ampak ne vem... Ima katera kako idejo, nasvet? Če jo pustim v varstvu pri mojih starših (ki so doma v isti hiši), pa načeloma ni problemov, tak da ne vem ali jo moti tašča ali njena hiša, ali se rabi samo navadituser posted image user posted image user posted image ? Ko sem jamrala o prenehanju dojenja tukaj pri avgustovkah, se je potem mala sama nehala dojit, tak da mogoče pa tudi tokrat uspeuser posted image user posted image user posted image .


Za nazaj:

Čestitke vsem malčkom, ki že hodijouser posted image !

Huanita - moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  (oprosti za zamudo), želim ti en lep prvi delovni dan, pa naj ti čimprej mine

Najina pikica - super lepe poročne slikice in slikice z Nikovega prvega rojstnega dnevauser posted image (čestitke z zamudo)

Busybee - WB, smo te pogrešale

Polly - če ste se že razširili, vam čestitam, če pa si to samo želite, pa upam, da uspe čimprej

Nisaa - še malo pa bo, ne? Javi se kaj, ko boš imela 2 user posted image !

Melitkica - lepe slikice

Nea - ja, vročina se je začela, še dobro da obstajajo bazenčki za malčke, da se malo pohladijo, tudi mi2 z Zojo sva ble v nedeljo na pravem "pool party"-u; drugače pa so padci tudi pri nas večkrat na sporedu, pa tudi če jo držim, ji uspe padet na rito ali na nos (je imela revca celo ustnico oteklouser posted image , ampak je hitro minilo)

Andrejaz - mi še ne bomo kmalu prišli do frizerja, tak da ne vem

Takole, punce, pa sem vam naložla eno dolgo kačo za prebrat. Zagotovo sem katero spustila in kakšen komentar tudi, pa mi prosim ne zamerit, ampak daje me poporodna pozabljivostuser posted image . Moram vam priznat, da vas tudi jaz pogrešam in sem žalostna, če pridem na RR in ni na naši temi nič novega, tako da upam da se po dopustih malo poboljšamo in spet redno čvekamo, kaj pravite?

Kako boste pa kaj praznovali 1. rojstni dan? Mi imamo v planu en malo večji piknik in to ravno na njen rojstni dan, ker pade fino na sobotouser posted image ( a ne, hruska).

Vsem mamicam avgustovkam želim, da vam v naslednjih dneh ne bo prevroče! LP, T



(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 21:39:39   
HuAnita
Hojla, nekako sem se pretolkla skozi 1. delovni dan. Ne razumem, da imate nekatere še toliko dopusta, SEM VAM PROV FOVŠuser posted image user posted image
Tiasha77 - našega knedla bo 2m pazil očka, oz. do konca avgusta, imam srečo, da je šolnikuser posted image  Vsaj enkrat mi to pride prav... Potem pa k varuški, ampak mislim, da bo ok, ker sem ga že s Capinko vozila tja in sv ostajala tam kakšno uro. Meni je zdaj ful ful lažje kot pri prvorojenki, nekako sem bolj pomirjena, sploh po današnjem dnevu - ati in mali tako lepo 'furata'. Kaj bo pa ju3, ko bo imel Cainko ves dan doma, ker ju pelje na bazen, pa ne vemuser posted image

Andrejaz - jaz sem Capinko sama strigla, ko je imela spredaj nekaj dolgih pramenov, že pri 8m je bilo treba skrajšati, knedl še pri skoraj 1 letu ni blizu temuuser posted image

Zobkov še vedno 8, ampak se že 2 vidita.

DANES JE KNEDL SHODIL - SAM PREHODI ŽE KAKIH 15 KORAKOV, ampak še vedno se lovi, ko se ustavi....

Zdaj pa samo še, da bi žačel SPATI ponoči, pa sem na konjuuser posted image

Hvala vsem še enkrat za sožalje, je že mesec naokoli, a bolečina še ostaja, v vsakem drugem moškem me kakšna malenkost spomni nanj ali pa celo mislim, da je moj ubogi bratuser posted image , a prepričujem se, da gre živlnjenje naprej, moram biti vesela za živeče....user posted image

A že imate M? Meni kar paše, samo me je strah, da me doleti kje na terenu, tako z nule...user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 22:37:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 22:39:55   
najina pikica*
ojle babnce in avgustovčki!

spet kuku po dolgem času user posted image se kr potepamo,sicer imamo uradni dopust šele avgusta ampak tele lepe sončne dneve izkoriščamo maksimalno....voda vabi user posted image  čez dan je za crknt tako da če smo doma se hladimo v tavelm nikovem bazenčku se kr vsi trije not zrinemo,še dob da je mal večji  user posted image  ,sta mamica in   očka vedla ka kupt nikcu za rojstni dan   user posted image , zdej pa veselo še onadva korista!user posted image
mi smo drgač še vedno brez zobk user posted image  jih ni in ni user posted image  zatekle dlesni in rdeče ter slin se že od 2 meseca,no so mi vsi skos govoril "joj kok se slin,vsak čas bodo zobki!" no kje so teli zobki zdej?
prvi koraki-tut mi jih že delamo,sicer ob opori,ne še čist sami....ampak racamo!user posted image
spanje-smo do zdej spančkali celo noč od 21h pa do 6.30-7h zjutri dans me je pa iz tira vrgu in se je ponoč prebuju vsake 15 min in neki jamru,joku,stoku user posted image  skratka mama je bla zjutri kot da bi iz marsa padla user posted image  user posted image  user posted image
sicer naj bi bila kontra od polne lune,kako se že temu reče? user posted image  nš je drgač ful občutliv na polno luno,mlaj in tele zadeve.....mamica pa tut,k nik ne spi!user posted image
močno upam,da mi bo ta noč prizenesena!
drgač pa kapo dol tistim mamicam k ,še vedno, ponoč dežurajo user posted image  jst sm že zdaaaavni vn iz tega....user posted image

čestitke za zobke,prve korake,svečke na torticah....user posted image

lampica-mi smo do 9 mes zvečer pred spanjem konzomiral mleko po flaški,pol ga je pa začel odklanjati....tako da zdej jeva kej lahkega ponavadi kej mlečnega,gresolino,medolino,čokolino,....kej tazga
hruška-podobno zgodbo o RA in FIZIO. poznam tut jst.moja prjatlca ima zdej že 9 mes starega sinčka,ki se še ne plazi,je še vedno močno v krču,ko ga položi na trebuščka samo leži in steguje rokice,se ne kotali oz komaj kdaj,je že amerika če mu rata,....skratka polno enih čudnih razvojnih hib user posted image .sicer ji je pediatrinja dala napotnico za RA ampak jo le ta ni poslala naprej na FIZIO,je verjetno razlika če greš na RA telovadbo 1 x na 3 meseca al pa 4-5 na mesec user posted image ,no po teženju in ustrajanju ji je le napisala tisto user posted image  napotnico za fizio.,tm pa so jo čukast pogledala in vprašal "ja gospa kje ste pa tok golg časa hodila....?"
tako da nocoment!!!!user posted image  
služba-ja sm se kr odahnila k bom še mejčkeno doma.....se mi kr smilte tiste k že začnete z službo user posted image
melitkica-uf jst ga s temi slikami spet serjem...user posted image ...dej mi povej ko zberš in daš slikce gor,na kok pomanjšam slikce in kaj morm označt user posted image  sm mal sam svoj mojstr za računalnik user posted image .....
nisaa-user posted image  in velik user posted image  za D-dan,sporoči!

hitr še ena moja samo pohvala....tiste stvari k smo si zaobljuble za vstop v novo leto(izguba nezaželenih kilogramčkov)user posted image .....se KOOOONČNO  uresničujejo....sicer je treba še delat delat....ampak razultati so več kot vidni....HURA en velik zame!!!user posted image

babure in avgustovčki pridni bodte in lepo pančkejte!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 23:05:47   
andrejaz
Ojla punce

Naša avgustovka Nisaa je prejšnji teden rodila sinčka Gaja.

Preberite si to žalostno zgodbo na forumu Mama - tam je bolj aktivna kot tukaj na RR
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=10369&start=1590

Nisaa - upam da se že vsi veselo crkljate in da je z Gajem vse Ok.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 23:08:01   
miši
no, da še jaz pristavim svoj lonček, po dolgem času.

ja res je, morje, dopusti pa razna potepanja in vedno manj časa za vse ostalo. mi smo do 20h zunaj, naokoli, samo še zvečer kaj uspem narediti. akcija non stop. na morj zdaj nismo bli nič, gremo še kaj, ko temperature malo padejo. tole za teden bo kar kruto kajne.

služba-zaenkrat še ne mislim na to, mam še kak mesec časa.
varstvo-zelo verjetno jasli
zobki- 6 za ziher pa ene štirje ven lezejo, ne vem, če j emožno, da se vidijo š**** od zgornjih trojkic. tako zgleda.
eno leto-čez en teden bo prva svečka, praznovali bomo ta vikend. bo skorajda veselica na vrtu pred hišo, haha. punce, verjamete, da bo že leto naokoli? mene kar malo daje nostalgija....
hrana-papamo skoraj vse, naša kuhinja je res odprta, laufa 100 na uro, ker naša pupa papca na 2-3 ure. gurmanka, samo količinsko pa jE kot en vrabček.
več tukaj: http://www.spaces.msn.com/tajabohinc 
razvoj- konec meseca imava RA pregled pri dohtarci, upam,da sva zaključili s fizioterapijo, je bila naporna a učinkovita in poučna za celo familijo. Ajda je odlično usvojila držo, ravnotežje, malce je še švoh v ritki in eno nogico v gležnju še malo zateguje. zelo verjetno bo malo pozneje shodila zaradi tega, dviguje se pa že dolgo in hodi ob opori.
besedni zaklad-vsak dan je kaj novega, poznamo že kar precej besed, ima take svoje izgovorjave, a se lepo razume: to, vlak, kava, avto, kuža, flaša, duda, babi. bambi je bam, dober dan je dan, in podobno. res je faca, čeblja non stop.

vse lepo pozdravljam pa uživajte v poletju!
čawčaw


_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 23:30:07   
miši
še nekaj slikic

user posted image
naš mali akrobat
user posted image
gujsnica je zakon
user posted image
user posted image

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
16.7.2007 23:41:51   
andrejaz
Ojla

Tiasha77 – mislim da ima tvoja punčko strah pred taščo, samo zaradi tega ker se je ustrašila.. Če sem prav razumela je mala spala in jo je ona prestavljala in takrat se je zbudila.Najbrž bo to hitro minilo.
Glede uvajanja – pojdi tudi ti s tamalo se malo igrat k varuški – enako kot v vrtcu. Pa same lepe, pozitivne,.. stvari ji že sedaj govori o tej gospe. Pa kako se bo igrala z drugimi otroci. Jaz sem Marka tudi večkrat na sprehod peljala mimo vrtca in sva opazovala kako se otroci igrajo. Z Markom tako nismo imeli nobenih problemov z uvajanjem, tako da upam da tudi s Saro ne bo problema. Saro pa jaz začnem uvajati 1. avgusta. Kot kaže so v našem vrtcu zaradi dopustov in malega števila otrok skupine združene in bosta do konca poletja najbrž Mark in Sara kar skupaj v skupini in to cel dan.

Praznovanje 1. rojstnega dne – mi bomo imeli kar piknik. Praznovali pa bomo skupaj 1. rojstni dan od Sare in 3. rojstni dan od Marka – sta namreč oba avgustovčka

Huanita- bravo za prve korake, pa naj ti delovni dnevi čimhitreje minejo.

Morrak – tvoje dete pa kar dosti spi čez dan. Naša Sara je po zelo dolgem času danes celo spala 2 uri skupaj.

Najina pikica* - čestitke za uresničitev novoletnih obljub

Miši -  lepo praznovanje rojstnega dne.

Lepo se imejte

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 9:53:43   
tiasha77
Dobro jutro!

Danes je pa takooooooooooo vroooooooooooooooooče, pa šele pol desetih jeuser posted image . Z malo sva že skočle na kratek sprehod do tržnice, zdajle pa pančka, jst sem si pa prvoščla kavico. Mislim da se bova danes kar notri držale al pa zunaj v senčki ob bazenčku user posted image  (voda se že greje).

Huanita - ja dopust, jst ga bom skoraj polovico porabila zdaj, tko da ti ni treba bit nč fouš, bom pol jst teb, ko boš ti mela še ful dopustauser posted image , me pa veseli, da je bil prvi dan uspešen, kar tako naprejuser posted image

Nisaa - čestitke za Gaja, držim pesti, da boste kmalu vsi skupaj doma user posted image user posted image user posted image

Miši - ful luštne slikice, mala je prava lepotička in akrobatka obenemuser posted image  Tudi jst vam želim eno lepo feštouser posted image !

Najina pikica - čestitke za izpoljnene novoletne zaobljube, meni še ni uspelouser posted image  je pa res da se zadnji mesec nisem niti preveč trudila, na morju smo pa itak skoz samo jedliuser posted image user posted image user posted image

Hruska - upam da ste že zdravi user posted image ; sem pa včeraj brala tvoj blog in moram priznat, da mene tudi daje nostalgija po laniuser posted image , ves čas razmišljam kaj sem počela tak čas in kako je hitro minilo in kar ne morem verjet, da je iz tiste male štručke zrastla prava "baba"; pa tistih 7 resnic mi je dalo misliti o mojih sedmih resnicah (najbolj mi je všeč tvoja 4. - tukaj sem se našlauser posted image )

Andrejaz - ja, jst tud upam, da je to prehodno; pri varuški smo bile kak mesec nazaj, potem smo šli mi na dopust, zdej ima pa ona frej, tako da je do drugega tedna ni. Takrat je bilo mali prav zanimivo, se je kar lepo igrala z drugimi malčki, tako da upam... Mi je pa rekla varuška, da ima ona boljše izkušnje, če mamica user posted image  pusti tam in je ni zraven, tako da je plan da je prvi dan tam kako urco, potem pa postopno več, ma ne vem, bomo vidli, do drugega tedna je še nekaj časauser posted image .

Mejte se lepo, vam pridem še kej zatežit ob priliki!T

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 9:56:13   
HuAnita
Nisaa - čestitke za Gaja, držim pesti, da boste kmalu vsi skupaj doma

user posted image user posted image user posted image

Ja, kako see ti lahko pozabila čestitati!!!!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?