|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A naj to verjamem?
26.7.2006 22:04:25   
sanasan
a ti mogoče katera zavida tvoje novo delo?
premisli, kako se je končalo vaše sodelovanje...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: A naj to verjamem?
26.7.2006 22:05:48   
Gina
Nekaj ne razumem. Po čem pa sklepajo, da je to bil tvoj mož? A se je podpisal ali kaj?
Drugače jaz tudi vem za enega tipa, ki ima še en telefon zraven, pa žena nima pojma, ker ima tistega za drugo žensko klicat. Sploh mi je najbolj čudno to, da je ta drugi telefon ves čas nedosegljiv. Torej je veliko možnosti, da ga ima nekdo res samo za določene namene, ko ga on rabi, da ga vklopi.
Še vedno mi ni vse skupaj jasno, samo zdi se mi, da morajo te bivše sodelavke še kaj več vedet, če te tako vneto prepričujejo, da je nekaj narobe. Zakaj sicer bi te to prepričevale? Jaz vem, da smo npr. moji mami vsi razlagali po ovinkih, da ima fotr ljubico, pa še ko mu je slika od tajnice iz denarnice padla, ni pokapirala, da je nekaj narobe. Smo bli pač butli, da ji nismo direkt rekli. Ampak si nismo upali. Kaj pa če tudi tebi niso vsega povedale. Mogoče so ga videle s kakšno ali kaj takega.
Potem se spomnim mojega bivšega moža, ki je tudi sms-e pisal ljubici, pa zanikal vse skupaj. Jaz pa že ne, je govoril, ko je dobil en love sms - a veš, ena je tako zaljubljena vame, da se ji meša, jaz itak nočem imeti nič z njo...ha ha, danes skup živita.

A veš, če ima kakšno, obstajajo še drugi znaki, da ni vse ok. Saj je bilo to nekje napisano že, kaj vse moški počnejo takrat, ko varajo. V resnici je toliko majhnih zadev, ki se vse skrijejo v vsakdanu, ker niso nič posebnega kao, samo če jih na kup potegneš in realno opgledaš, pa so vedno tam in zelo očitni - ko vse skupaj pogledaš z distance. Če ti znaki so, potem obstaja velika verjetnost, da je res kaj na stvari, če pa teh znakov ni, potem pa je tu zadaj kaj drugega. Kaj boš pa morala ti sama ugotovit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: A naj to verjamem?
26.7.2006 22:14:11   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Res mi ni jasno kdo in zakaj bi se hotel tako poigrati z mano in seizdajati za mojega moža. Je pa baje znal napisat imena mojih otrok in še nekaj podrobnosti o meni.


ja očitno je nekdo, ki te res dobro pozna, da je vedu imena moža, otrok, sodelavk... če ni kdo s firme??? ali pa si je celo tista sama sms-se pošiljala, pa šefici. če praviš, da sta si bile nekoč tako dobre, pol sta si najbrž marsikaj povedali in vse to ve. pa glih zato hoče priče, da se opere krivde. morda pa je bil tvoj polbrat, če praviš da so neke stare zamere - tud on te dobro pozna, dvomim pa, da bi poznal telefonske in imena tvojih sodelavk - čeravno bivših. tregba je razmišljat trezno in se malo igrat detektiva.

oprosti,ampak men se še zmeraj zdi, da je to samo finta, kot sem že napisala. gre za maščevanje ali pa fovšijo ali nekaj takega. mogoče si  se tej babi zamerla, nenamerno. ali pa je res hotela kaj s tvojim možem, pa jo je zavrnil - zato proba med vaju spravt prepir? ali si pa komu kaj takega povedala, kar ne bi smela, pa je imela sranje? ali pa v službi ni napredovala - na tvoj račun, ali pa je prejela kako grajo od šefice??? si jo kaj zašpecala kdaj? vidiš, vse je možno. če si na vsa vprašanja odgovorila z NE, potem moraš iskati globje, pa na več mestih.

sem že napisala: 10 ljudi, 100 čudi in 100 različnih motivov. le malokdaj so pri teh rečeh ponujene pomoči čisto nesebične in iz človekoljubnih motivov.
jaz bi definitivno najprej njo vzela pod drobnogled. riba smrdi pri glavi in očitno je bila ona "glava" vsega. dandanes ne moreš verjet nikomur več, tud najboljšim prijateljicam ne. te bodo živo požrle, če bojo imele priliko, sam da se bodo počutle več vredne in kao "nadrejene". ampak kdor se poslužuje takih umazanih trikov, mi lahko verjameš da ima črno dušo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: A naj to verjamem?
26.7.2006 22:48:26   
Pobalami
Če to dela tvoj mož iz skrite številke (osebi b in c) je psiho. Meni se zdi, da ni (samo filing).

Variante:
-to dela neka nate ljubosumna oseba. Lahko v zdajšnji službi. Lahko je ta oseba zelo prijazna s tabo, v resnici pa je zelo hinavska. Najbrž si pri kavi v službi pripovedovala kdaj o prejšnji službi in o ljudeh s katerimi si delala. Ali si kdaj mobitel pustila brez nadzora recimo na mizi v službi? takrat je lahko x pobrala številke. Jaz imam filing da to dela ženska.
-to dela tvoj polbrat. Lahko je prišel do številk iz tvojega mobitela, ko si ga recimo pustila v plašču na hodniku. Na kakšni ohceti recimo. Osebe pa tudi ve katere so.
Jaz zdaj tole samo nekaj ugibam.

Če bo šlo tole v skrajnost bi jaz začela razglašat, da bom zadevo prijavila policiji. In če se ne izboljša bi jaz to tudi naredila (sicer ne vem kaj bi oni lahko naredili, ampak mirno gledala pa tudi ne bi). Policijo omeni možu (če mu ne zaupaš 100%), tem bivšim sodelavkam in v službi, mogoče "prijateljicami". Omeni samo, da imaš problem in da boš morala vključit policijo.

v glavnem tako kot misli KIRA-foušija in zloba.

< Sporočilo je popravil faca -- 26.7.2006 22:50:11 >

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 0:27:35   
siniti
pomoje pa da tisti "ostali smsi", ki naj bi bili že zbrisani, sploh nikol niso obstajali... to je en velik nateg se men zdi... jaz bi jih postavla na ignore... mam že par takih izkušenj, ampak ne verjamem več slepo... al pristni dokazi, al pa nej bojo raj tih... govorice mi ne pomenijo nič, dokler se sama 100% ne prepričam...

srečno


_____________________________

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 1:09:21   
Annny
Tako sodelavkam kot možu povej, da bi zadevo rada prijavila policiji...da bodo izsledili tel. št. ipd.Mogoče ti bo njihov odziv povedal kaj več. Gina, v primeru, da je pošiljatelj sms-ov mož, ima lahko samo drugo sim kartico (ne pa tudi telefona)- če sim kartice ni aparatu, je številka nedosegljiva. Mogoče ne bi bilo slabo (ok, mogoče bo to grdo..), če bi se anonimna malo razgledala med moževimi stvarmi...kdove.Jaz še vseeno mislim, da se ženske tega ne bi izmislile. Mogoče gre za nesporazum, mogoče je storilec nekdo tretji in je poskušal narediti vtis, kot da je dotični mož...mogoče je to res storil mož, kdove. Ti kar odločno povej, da se bo zadeva prijavila policiji, ker imaš tega dovolj in hočeš, da se situacija razjasni!! (goljufija, potencialno oškodovanje..) Srečno!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 7:11:52   
srki
To je vse skupaj res ena čudna situacija.

Mogoče ima mož res še kakšen drug telefon. Ko je zvedel, da si ti zvedela za to, pa je telefon izključiluser posted image . Nočem te nič strašit in oprosti, če sem to napisala.

Ne gre mi skupaj tudi to, da ti bivše sodelovke pa res tako želijo pomagat. Saj če bi bile prijateljice ali pa če bi bile še v rednih stikih, ajde. Samo če nimate več stikov....pol pa ne vem.

Upam, da se tole čimprej razjasni, da boš lažje živela in te ne bo žrlo. A si probala klicat na informacije, če je lastnik te številke mogoče v imeniku?


(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 8:57:13   
Anonimen
Jaz še vedno mislim, da je vse skupaj en hud nateg. Nekdo se dela hudo norca iz tebe, tvojega moža in konec koncev lahko, da tudi iz tvojih bivših sodelavk. Kdo to dela in zakaj boš morala pa sama ugotovitiuser posted image ... Zavist in zloba sta zelo močni motivacijski čustvi...
Pa še to: zakaj user posted image  pa tista tvoja sodelavka ni zbrisala vseh SMSov? A enega je pustila za vzorecuser posted image  Ne vem, no... Malce bedasto je vse skupaj. Pa ZELOOOO za lase privlečeno.
Jaz bi verjela možu in ne takim spletkarskim "kao" dobrim bivšim kolegicam.
Drži se user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 9:26:33   
Anonimen
Po vsem povedanem se popolnoma strinjam z Žabonko. So pa res dobrega srca, tele tvoje "kolegice". FUJ!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 9:30:00   
Anonimen
A je že kakšen razplet tele kriminalke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 9:43:34   
copka
hmmmmm, res neprijetna situacijauser posted image

Meni se tudi zdi cudno, da je una sodelavka pustila samo en sms. kaksen pa je bil- zelo socen, verjetno? In kaksno srecno nakljucje, da je tudi sefica prejemnica takih opolzkih sms-jev.
Pa ocitno ima nekdo tvojega moza za enega velikega butca- pise o svojih otrocih in o tebi in poleg vsega tega hoce vse skupaj prikriti, tako da posilja iz stevilk, ki so trenutno vse nedosegljive (pazi iz vec stevilk- je imel pa res voljo in cas, da je nabral toliko razlicnih stevilk).

Ceprav vas ne poznam lahko recem o celi zgodbi- BULLSHIT!

1- zakaj bi tvoj pisal o vas, ce bi se lahko preprosto podpisal z imenom?
2- zakaj bi pisal zenskam, ki jih kot pravis ne pozna?
3- zakaj toliko razlicnih stevilk? lahko bi bila ena predplacniska
4- dokler nimas trdnejsih dokazov, vse skupaj stoji na majavih nogah, osnovani na sms-jih, ki bi jih lahko vsak napisal
5- morda pa se je v tvoji bivsi sluzbi po tvojem odhodu zgodilo vec negativnih stvari in so jezne nate

6- kar bi edino lahko malo opravicevalo vso situacijo- ko sta imela vidva krize je morda tvoj moz bil s kaksno drugo in ti hocejo na posreden nacin povedat.

Ti se jim pusti voditi in si zapisuj natancno kaj so rekle. Naslednjic ko se dobite, postavi vprasanja, vendar malo drugace. In vprasanja izstreli kot iz topa, da ne bodo imele casa razmisljati. Ce je vse skupaj izmisljeno, potem jih bos hitro dobila.

Druga moznost pa je, da jim malo potarnas, kako se zadnje case ne razumeta in pustis, da same razvijejo pogovor.

Resnica bo prisla na dan!!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 12:07:00   
Anonimen
Sem mal preletel tole Santa Barbaro..

Ce bi bila stevilka od moza.. pol bi se ga splacalo mal povprasat.. cemu tole sluzi..user posted image

Tko pa.. brez veze..

Meni je cudno, da so izbrisale SMS-e.. in na tvojem mestu, se ne bi vec s tem ukvarjal..

Zakljuceno, bi bilo..  

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 14:10:00   
*Karmen*
Anonimna, me veseli, da se odvija v prid bolj tebi kot tvojim bivšim sodelavkam. Kaj pa, če bi se še enkrat pogovorila z vsemi in bi zahtevali izpisek vseh klicev z moževega in sodelavkinega telefona? Če so vsi igrali pošteno in posredi ni bilo kakšne fovšije ali maščevanja, to ne bi smel biti problem. Če pa verjameš možu, pa pusti vse skupaj pri miru in jim ne daj veselja, da se hranijo s tvojo nesrečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 14:22:52   
darjatimci
Tole je res prava Santa Barbara,malo že meji na Agato C.
Ne moreš verjet,da se imajo ženske tolk časa ukvarjati še s takimi posli.Veš kaj pravijo ni hujega kot ljubosumna ali zavrnjena ženska,čeprav mi je malo sumljivo da so se kar tri spravile na vaju.Najbolje,da raziščeš stvar,ali pa celo zamenjaj št. telefona in ga ne puščaj na dosegu vsakomur.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 15:08:01   
Anonimen
Anonimna,

sem brala sam tvoje poste, tko da ne vem, če je že kdo pomislil na to:

Si se zamerila kakemu bivšemu sodelavcu iz te firme? No, al pa sodelavki? Bi bilo možno, da te hoče kdo iz te firme prizadet?
Ker edin po tem se men zdi najbolj možno od kje mu številke: tvoja in od sodelavk.

Veliko sreče.

Lp

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 16:11:21   
taja1
Kaksne se vse ne dogajajo. Take stvari se gredo ponavadi kaksni najstniki, ki jim je dolgcas.
Jaz bi bla jezna kot furija, da mi ljudje kradejo cas s takimi otročarijami. Najprej bi moza zaslisala - glej ga od blizu globoko v oci in ga prisli, da ti pove resnico. V taki situaciji ne bo mogel lagati.
Ce je res delal take neumnosti, se ga znebi. Tak nedoraslez ni sposoben  vzgajati tvojih otrok.
Ce pa ni bil on, pa povej sodelavkam, da mas poln kufer vsega in da gres na policijo. Tista, ki te bo vztrajno prepricevala, da to ni pametna ideja je krivec.
Po reakcijah bos takoj vedela pri cem si.
Pa sporoci, kako se je koncala mehiska nanizanka.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 19:34:15   
Anonimen
Spet se javljam. Kaj dosti se ne mislim več s tem ukvarjat, bom pustila času čas. Tista gsm iz katere naj bi on sms prišel je še vedno nedosegljiva. Bom priznala, da sem ponoči prvič v življenju stikala po moževem gsmu. Me malo vest peče, odkrila nisem pa nič. Sem tudi ga odprla da bi videla, če ima morda vzadaj še kako rezervno sim spravljeno. Mi se je pa porodila 1 ideja, sicer ne vem a bi to lahko bilo ali ne, ko sem razmišljala po vaših nasvetih komu bi se lahko zamerila. Mož pravi, da je možno , ne vem no.
Februarja je mojega sina v ulici, kjer živi moja mama ugriznil sosedov pes. Je preskočil nizko živo mejo. Nekdo od očividcev je poklical policijo. Normalno, da sem ga peljala k zdravniku, kjer je dobil 2 šiva. Nesla sem tudi izvid na antirabično. Oni pa so zahtevali, da psa pelje na veterinarski pregle, čeprav je bil cepljen. Iz tega razloga, me je takrat poklical v službo in nadrl zakaj sem ga prijavila, čeprav mi je povedal, da je cepljen. pa moji mami je še potem enkrat rekel, da ima zaradi opisanega dogodka zdaj neke težave z policijo. Ne vem edino nanj sem se spomnila. Sicer ne vem kako bi od šefice cifro dobil. Od one druge mordaže,je iz istega kraja. A mislite, da bi lahko bil on?S sodelavkami sem se normalno poslovile. Službo sem menjala zato, ker mi jo je uspelo najti v karaju kjer živim sedaj.Do stare sem imela 50 km v 1 smer.

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 20:53:50   
david
IZVIRNO SPOROČILO: taja1
Najprej bi moza zaslisala - glej ga od blizu globoko v oci in ga prisli, da ti pove resnico. V taki situaciji ne bo mogel lagati.

Najboljši nasvet v celi temi. user posted image user posted image user posted image

d.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: A naj to verjamem?
27.7.2006 21:10:39   
Anonimen
Če te je un tip klical v službo, potem je res čisto možno, da je on.

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: A naj to verjamem?
28.7.2006 7:38:38   
Polona31
Če SMS i niso bili poslani iz moževega telefona, če se z možem razumeta, potem...vama hoče nekdo nagajati in povzročiti da se ne bi več razumela. Glej da ji (mu) ne bo uspelo.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: A naj to verjamem?
28.7.2006 11:20:01   
Nixxon
Drugače je Tjazyev predlog absolutno najboljši, če pa te res res matra lahko pa narediš takole: pošlji SMS na tisto številko, morda skrij cifro (če je to za SMS sploh možno), ampak s povratnico. Ko dobiš povratnico nazaj boš vedela, da je takrat tisti GSM vklopljen in ga lahko v tisti minuti pokličeš. Pomaga, če bo neznana cifra.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: A naj to verjamem?
28.7.2006 13:47:01   
marcela
Meni se zdi zadnja ideja dobra. Ne da se pa skrit številke pri pošiljanju sms a, vsaj kolikor jaz vem. Ne obremejuj se več s tem. Morda se pa kdo izmed vpletenih čez čas nehote zagovori.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: A naj to verjamem?
29.7.2006 0:06:01   
siniti
IZVIRNO SPOROČILO: david

IZVIRNO SPOROČILO: taja1
Najprej bi moza zaslisala - glej ga od blizu globoko v oci in ga prisli, da ti pove resnico. V taki situaciji ne bo mogel lagati.

Najboljši nasvet v celi temi. user posted image user posted image user posted image

d.







ha, dobr da vem!!!user posted image

_____________________________

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 13:00:53   
nincy
No podoben primer sem imela jaz 1 mesec nazaj. sem dobila sms od enga ali ene (bolj verjetno), če sem jaz sploh prepričana da je user posted image  od mojga user posted image . In ta bo ta isti sms dobil tud moj user posted image  in da naj se prepriča čigav je otrok. 
Jaz sem se smejala ker se mi je totalno zdel neumno. Čeprov bi rada vedla kdo je ta psihopat ampak je številka skoz nedosegljiva, na mobitelu pa itak ne smejo nič povedat.
Bi pa tej osebi z veseljem razbila vse zobe 

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 13:22:34   
taja1
Ne se smejat folk. Jaz sem mislila resno. Probajte in boste videli, da ucinkuje.
Dobro no - razen, ce ste obkrozeni z res dobrimi laznivci, brez kancka slabe vesti. Potem vam pa tako nobena "zavba" ne pomaga.

Jaz bi svojemu mozu v takem primeru zagotovo verjela.

(odgovor članu siniti)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?