Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sem že razmišljala, da bi si vzela blazino za sedet s sabo. Bi bla mal čudna, ampak... 
!
.
,ker drugače je kr dolgčas.Sam pr men ga ne bo ,ker je v službi.Ga bom pol rabla ko bom šla rodit
.Danes sem kr fajn spala,brez nočnih mor,ter krčev,...
.Popoldan pa po nakupih.Tokrat hrana pa pijača,da bo
.
. Nisem navdušena nad snegom, ker je že kazalo, da bo pomlad.
ker sem ga pozabla v avtu,
ima že samo po sebi zaščiteno kožo, tako da jo s kakšnimi agresivnimi žavbicami samo uničiš. Tako sem vzela vse zadeve domače-narejene v lekarni, saj so te baje najboljše, ker ne vsebujejo parfumov, olj...
. Ne vem, kako bo jutri z mojim sprehodom
.
A katera ve kako je s tem v Kranju
, ko bom začela dojit. Si bom šla pa verjetno kupit še dva, ker sem rekla, da ga moram prej probat, preden še kakšnega nabavim.
, sem si že narobe predstavljala to sušo, ampak bo počasi že bolje, enkrat maja, junija a, Hariba?!
. Sem že štartala s številko 85/C, tak da je lahk jasno, kaj mislim. Že tak mislim, da jih bom po vsem skupaj kar na hrbet vrgla
pa če je res kaj na tem, boš med prvimi zibala
za vse vas in bebice.
. Pol so ji pa v P rekli, da bi morala strogo ležati, če ji je odtekla voda
.
.Pravi, da je naš
Tako da, tole še spravim, pa lahko začnem s pleničkami. Samo mi je taaako težko začet te majce likat, da kr ni res