|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ABC sranje!!!
9.7.2004 19:49:46   
gaja
Lep pozdrav drage mamice, očki in bodoči starši!
Opravičujem se grdemu naslovu, ampak tako kot se trenutno počutim ne morem opisati niti s kletvicami!
Voziček ABC Design smo kupili en mesec rabljen ko sem bila nekaj mesecev noseča. Sedaj je mali star 6m, se pravi da je bil voziček uporabljan 7m. Takoj na začetku sem ga reklamirala, ker je voziček zavijal desno in ker se je strehica zapirala.Pa so mi takrat popravili le strehjico, da se zaradi zavijanja ne da narediti nič. OK. POtem se je pred dobrim mesecem voziček polomil pri košari. Torej ogrodje vozička, s tem se zmanjša stabilnost. Ker je garancija že potekla (12.4.2004), smo rekli da ne bomo komplicirali, pa je dedi naredil objemko, ker smo rekli da bomo pri naslednjem otročku kupili novega. Pa je bilo vse v redu. Do danes, ko sem voziček malo obrnila (ker ni gibljivo kolo moraš pač voziček malo privzdigniti in obrniti), sem mi je ogrodje polomilo še pri ročaju. !!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Če bi gledali risanko bi mi pihalo iz ušes in nosu in čisto bi bila rdeča. Peljem voziček v BC v Domžalah kjer so zelo prijazni, moram pohvalit, sicer sem prišla not z vedenjem da prodajalke niso nič krive in jeze nisem znašala nanje.Kjer smo takoj kupili Quinnyja k je hvala bogu v akciji. Gremo na morje v nedeljo in nekaj moramo imet s seboj. Tako da sedaj smo Quinnyjaši! Aleluja, kaj ga nisem že takrat kupila. Bomo sedaj videli kaj bo s tem, reklamirali smo ga , bomo videli kako bodo fer v BCju.
Poleg tega je v času ko smo bili tam, je v BC prišla druga stranka in razložila da se je njej zgodilo isto, k sreči ko je bil voziček še v garanciji.
Malo sem mogla strest vse to iz sebe, tudi v opozorilo drugim ko bodo kupovali ABC Design Novus 3! Napaka, raje malo doplačajte in kupite kaj drugega.

Lepo vozičkanje vam želim...

:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ABC sranje!!!
9.7.2004 21:00:11   
*maja
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=13409&idk=100

Poglej si tale link pa ti bo takoj jasno, da nisi edina z vozičkom ABC, ki imaš take probleme.
Po pravici povedano naš Novus 3 je star pol leta in smo ga imeli že trikrat na servisu, med drugim tudi zaradi iste težave, kot si jo imela ti, ko se nam je polomil del pod košaro.:grrr:
Za naslednjega :duda: vsekakor ne bomo imeli vozička ABC.
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ABC sranje!!!
9.7.2004 23:23:03   
KATY&TIMMY
ciao!vsak ima eno firmo ki mu pač ne ugaja ali ima slabe izkušnje z njo.mi imamo ABC Design in smo čisto zadovoljni z njim.je marela in se nam do sedaj še ni nič zgodilo in kaj vse je že preživel imamo ga pa 10m.prava katastrofa pa je bil tisti voziček iz paketa ki ga dobiš od države,tisto je sranje!!!!!:(( toliko o temu koliko država skrbi za varnost naših otrok!!!!:hudicek: lp,:sloncek::morje:

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ABC sranje!!!
12.7.2004 19:30:17   
A.
Tudi mi smo kupili ABC Fokus Alu. uporabljamo ga malo manj kot eno leto. S tamalim sva bila zunaj v vseh vremenskih razmerah, tudi pozimi, v snegu, zametih, na makadamu ... Res ga ne šparamo. Kljub temu moram reč, da nismo imeli še nobenih težav in sem res prijetno presenečena, ker na začetku sploh ni zgledal tako robusten. ampak te popolnoma razumem, ker smo mi nekaj podobnega doživljali z nahrbtniki za prenašanje otrok. Smola pač!

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ABC sranje!!!
13.7.2004 14:13:40   
KATY&TIMMY
ciao!ravno to sem mislila.naj bi bilo ironično povedano,kako država ne gleda nič na nas!!!:hudicek:

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?