Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ima pa punčko, Moniko. A ni posrečno ime? Bravo za dojenčke!!!

Za Sandokana bi morala izvedeti ali se namaže prej ali potem, ali je sploh maža....grem pogledat na net, samo mi bo verjetno samo indijance ven vrglo
. Delo z računalniki mi je v veselje.
, drugače nič posebnega, učila bi računalništvo od 3 razreda in do 9, pa še malo matematike in tehnike, da bi pokrila delovno obveznost. Nakladala sem itak ful, tako da sem imelo potem čist suho grlo. Vprašanja so bila pa Zakaj se vidim v šolstvu? Kako bi ukrotila problematične otroke? Kako bi potekala učna ura z različnimi razredi različnih starosti? Za zadnji dve sem čist na splošno odgovorila, da žal trenutno na te dve vprašanji težko odgovorim; problematični otrok je lahko ker se dolgočasi, že vse zna...takega bi motivirala z dodatnimi nalogami, težjimi nalogami..na drugi strani je problematični otrok lahko eden, ki nič ne razume in samo moti pouk, njemu oz. še enkrat bi razložila snov in njemu dala lažje naloge in mu malo več pomagala...reagirala bi čist odvsno od situacije, narave otroka itd... Glede poučevanja različnih razredov z različnimi starosti sem pa rekla, da bi na to vprašanje tudi lahko odgovorila šele ko začnem učiti, da lahko samo na splošno povem, da sta tudi dva razreda istih starosti otrok čist različna...vendar bi gradila na prijateljskem odnosu s trdno postavljenimi mejami do kam lahko otroci sežejo s svojimi nemiri, pogovori itd.