Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da me kam odpelje. Ampak se bo po vsej verjetnosto strogo držal g navodil - mirovanje.
Jst se pa čisto ok počutim in bi šla kamot malo naokoli... Vam bom pa malol več morila na rr, zdaj ko bo časa na pretek.
. 
tako da nisem imela nič od vikenda, izpit pa sem tudi zabluzila
hvala bogu (oziroma še sama ne vem komu naj se zahvalim) je moj malo kasneje sam prišel do mene da se pobotava, kar drugače tudi slučajno ni v njegovi navadi-še posebej če mu povem ene par stvari na bolj grd način. Pa so tekle solzice v potokih, joj kok si grem na živce, ko sem tok cmerava...včasih bi mu rada kej povedala v jeznem tonu, pa se kar jokam in pol seveda ni pravega učinka
upam, da mi bo pomagalo kaj pri odpiranju, v soboto sem bila na pregledu pri pušenjaku, pa je rekel da sem še čist zaprta.
, o zadrževanju vode ne bi govorila...je malo boljš, v glavnem hodit je groza! Pa me patronažna vpraša, če grema zravn v LJ, ko bo šel očka po papirje v službo
pa to očitno nič ne pospešuje
Eca, iskrene čestitke za sinčka Doriana!
, jaz bi že tamala pa očitno uživa