Majchi
|
Živjo majčice! Bambina, samo da veš, da nisi rekorderka v kilah. Tud jaz sem se zredila že za 12 kg, pa imam rok nekaj kasneje kot ti (20.5.). To pomeni, da te šišam . Sem bila danes pri G, pa sem čakala na kakšno grajo kot en potuljen zajček , pa hvala bogu ni bilo nič. Sem pa spet slišala srček in bila spet čist blažena . Pa kok hitr to bije! Se vedno začudim. Obsega trebuha pa še nisem merila. Me pa prav zanima in ga bom še danes, ko pridem domov. Joj, pa spet me mora moj mal poslikat, da bova imela fotke za spomin. Punce, ne boste verjele. Midva sva končno izbrala voziček. Mislim, da sva se odločala en mesec. Izbrala sva GT3 od Peg Perego. Sedaj se morava pa z obema avtoma zapeljat v Trzin v trgovino Mami, da vidiva, če nama gre v avtomobile. Po merah gre čisto na knap, tako da bova raje v živo probala. Pa itak oba v Trzinu delava, tko da ni panike se do tja zapeljat. Drugače pa meni še vedno ni uspelo nič kupit za . Včeraj sem imela v BC že izbran en kompletek št. 56, nakar me je prodajalka opozorila, da bo vse to od danes naprej v akciji in da se mi splača pridt en dan kasneje. Saj ne, da nisem bila hvaležna za nasvet, ampak domov sem šla pa spet praznih rok. Tko da veste, če slučajno niste dobile kataloga od BC, da so od danes v akciji kompletki in jasno še druge stvari. Punce, ki že imate otročke in izkušnje: a se pod body (npr. bombažen z dolgimi rokavi) res obleče še tista majčka, ki se ob strani zaveže? Kaj pa če gre na kožo samo body, potem pa kakšna mini jopica? No, kot vidte, sem se zdej v cunce zakopala in mi spet ni nič jasno . Pridne bodite, pa se še kasneje kaj oglasim.
|