Majchi
|
Juniorka, tole si pa dobr napisala. Tud jaz mam slabe izkušnje z določenimi baburami, pa jih ni več v mojem življenju. Kakšne sem tud bolj na eleganten način skenslala, kakšne pa direkt. Bambina, imaš prov, ampak moram rečt, da naša labradorka včasih ve, da se nekaj dogaja in je do mene ful nežna. Ko je pa v igri sprehod al pa hrana, pa na vse drugo pozabi in mi ta 30 kilska kobila prav nič nežno hoče na trebuh skočit . Itak se ji vedno umaknem al pa zarenčim "ne skakat!", pa sva zmenjene. Drugače je pa ful crkljiva in če sediš na enem gugalniku, ki je pri mamic v dnevni sobi (sosednja hiša), ti ta koza hoče zlest v naročje. Mi se vsi režimo, ker je res prevelika za te fore, čeprav ji vedno uspe (ker ji pustimo) in stokamo pod njo. Ona pa vedno znova ugotovi, da to ni udobno in gre po minuti dol s tebe . No, zadnjič je hotla splezat na mene, pa je pogruntala, da je še manj placa. Sploh ni mogla gor. V glavnem, v takih primerih verjetno čuti, da imam nekaj v trebuščku, ne ve pa, kako se pravilno obnašat. Ančka, men je tud všeč tvoja previjalna. Če bi midva imela plac v kopalnici, bi verjetno izbrala nekaj podobnega, tko sva dala pa mizarju delat vse po meri. Komi čakam, da konča. Obljubljeno mi je ta mesec. Lp, Maja
|