Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: bel sinov pulover pobarvala na rožnato 15.8.2006 11:49:49
Anonimen
Meni je dragi tudi pobarval bel pulover v vijola. Smola pa taka. Pa sem takoj še vlažen pulover vrgla nazaj v stroj, dala velik praška in vanisha in še enkrat oprala. Pa je čudežno šlo ven. Sam posušit se ne sme.
RE: bel sinov pulover pobarvala na rožnato 15.8.2006 12:12:50
noe
Če še ni suh, ga daj nazaj prat in bo ziher šlo dol.Tako sem jaz enkrat zabarvala vse z rdečo trenerko,pa sem dala kar še enkrat prat, pa je šlo vse dol. Upam, da ti uspe,lp
RE: bel sinov pulover pobarvala na rožnato 15.8.2006 21:34:12
lu155
jst sm tu neki "čarala"zadnič sam nakoncu ni pršlo tko kot bi rada ampak mi je všeč nevem če ni še suho prat dej pa boš vidla kaj bo ratal! upam ,da ti uspe lp,
RE: bel sinov pulover pobarvala na rožnato 15.8.2006 21:46:17
rija
Če ne bo nič pomagalo, kupi v Mullerju sol za razbarvanje, najbolje dr. Beckmansovo.... Je pa res, da je pri volni zelo malo upanja. Raje recimo skoraj nič. A je 100 % volna?