|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ćrna magija
14.8.2007 9:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Louisa
Tudi pojav z uro je pogost,


Res je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Ćrna magija
14.8.2007 19:01:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Louisa
Tudi pojav z uro je pogost,


Res je.



Anonimen, imaš tudi ti izkušnjo z ustavljenimi urami?
mene take  "zgodbe" precej zanimajo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Ćrna magija
14.8.2007 19:22:04   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec
Ja, pa v angele verjamem,

Kdo so ti angeli? Kdo jih je ustvaril? Od kje prihajajo? Komu so podrejeni? user posted image



Prijateljičin sin je videl angele. Kot je že ena tu omenila, vsi smo imeli možnost jih videti kot otroci, mogoče celo si ga, pa si kot otrok tega nisi znal definirat in je šlo v pozabo.

Temu fantku sem v sobi nad posteljo narisala angela in ko je prijateljica videla sliko me je vprašala, če jih res kot otrok nisem videla, ker sem ga zadela. Pa angeli niso neka oblika ampak jih vidimo kot barve-mavrico pastelnih barv.- pravi "obraz" angela

Sama si to razlagam kot pozitivno energijo, ki se pojavi na določenih točkah in hkrati ti pomaga (lahko je tudi energija nekega umrlega človeka). Podrejeni niso nikomur, so sami sebi namen, izhajajo pa iz univerzalne energije, to je tista energija, ki tvori vse, tudi nas, nekateri temu rečejo bog,...  To je nekje moja razlaga tistega kar vem, zaenkrat mi je dovolj oz če še kje kaj novega izvem o tem sem zelo vesela in se z veseljem učim.



odkar mi je umrla stara mama, sem se malo poglobila v te zadeve...in tole nalin si krasno opisala...tocno tako tudi jaz dojemam umrle...postanejo energija vecnosti....cista prosojna svetloba...ki pa spreminja svojo barvo in zlahtnost skozi cas,ki je neomejen...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Ćrna magija
14.8.2007 19:28:05   
dory
pa se tole o otrocih in njihovih dojemanjih....ko je umrla stara mama,na ktero smo bli vsi ful navezani, smo tamalmu pac povedal,da je ne bo vec nazaj, da je sla med zvezdice in tako...ko mi nekega popoldneva,ko se je tamal zbudil iz opoldanskega spanja rekel, da je bila danes pri njemu mama...da mu je rekla,da ga ma rada in da se prideuser posted image ...mislim par mesecev po smrti, pred njim se nikol nismo dost pogovarjal o tej temi, vedel pa je le,da sem zelo zalostna,ker je ni...in ko greva prizgat svecko mi vedno rece,da se ma mama fino,da mu je tko rekla...


skratka jest v te stvari verjamem...vem,da so ob nas,ko jih najblolj potrebujemo,kot tudi,da imamo vedno ob sebi vodnika...zal nam ne pokaze vedno prave poti takoj, ker potem zivljenje ne bi imelo tistega pravega smisla...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:28:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:32:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Ćrna magija
15.8.2007 6:44:44   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Teja, svakinji se je njen dedek pojavil v sanjah, ves nasmejan in srečen, tako da je vedela da je sedaj rešen vseh muk in naj je ne skrbi več zanj.

Jaz imam pa vedno občutek, da nekdo bedi nad mano, pa nevem kdo, ker sem vedno zadnji trenutek potegnjena z dreka, vedno ko že mislim da je konec, se mi vse odpre, kljub temu da sama takrat nič ne ukrepam, tak neprijeten občutek, a hkrati varovalo.




to se je zgodilo tudi v mojih sanjah,ko smo z mamo sedele za mizo kot vcasih,ko je pripovedovala o svojih dogodkih iz preteklosti...takrat sem se pomirila...

sej se komu zdi mal neumno pomoje, ko recemo,da vemo, da cutimo,da je nekdo nad nami, ki bdi nad nami in nam pomaga..ampak to tako je...ko so mi resili otroka, cist nepredvidljivo in zadnji trenutek..no to mi je bla pa pika na i, da sem zacela v to mal bolj verjet...



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Ćrna magija
15.8.2007 7:05:55   
dmavrel
Tudi jaz verjamem v to. Dva dni prej, da je umrl mamin stric, sem se zbudila sredi noči in  slišala tako globoko dihanje. Prvo me je postalo seveda strah, kdo bi lahko bil tam in tako težko dihal. To je sicer trajalo nekaj minutk, a sem tisto noč vseeno zelo težko zaspala. Čez dva dni sem pa izvedela, da je umrl mamin stric.
Mi je pa povedal fantov oče, da je tudi pri njih doma na vsem lepem padla ura iz stene, ki je bila tam že kar nekaj let. Naslednji dan pa so izvedeli, da je umrl njihov sorodnik.
Obsaja nekaj, sigurno.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Ćrna magija
15.8.2007 7:33:18   
Blejka26
na realy tv je bila sedaj eneparkrat oddaja o takih stvari.Ena ženska je raziskovala od vedeževanja,črne magije,klicanja duhov..in je bilo res zanimivo.tudi jaz verjamem v take stvari.Doma imam eno knjigo svetlobni križi in ko sem to knjigo brala,me je bilo kar malo srah.Notri opisujejo kateri dogodki so se zgodili,taki nepojasnjeni..skratka nekaj je na tem

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Ćrna magija
6.9.2007 13:05:40   
matjam
Tudi jaz verjamem v to oz. sem imela slabo izkušnjo s tem. V ožji družini imamo namreč osebo, ki se ukvarja s temi rečmi, ampak meni dolgo ni potegnilo, mislila sem si, da je pač malo čudna, saj ima obnašanje, za svojih 48 let, katastrofalno, živi z mamo, brez otrok in partnerja, pa ženska zelo, zelo dobro zgleda, pa sem si mislila, sto ludi sto čudi. Dokler mi ni začela dajati čudnih daril, pa vse je kupovala ne vem kolko cajta prej (primer. moj oče je imel roj. dan pa mu je darilo kupila pol leta prej- ne vem, kaj je počela s to stvarjo). Pa večina žlahte se sploh ne pogovarja z njo pa mi je bilo vse skupaj malo čudno, dokler sama nisem prištimala. Takrat mi je druga teta svetovala naj pregledam in generalno počistim stanovanje, še posebej v spalnih prostorih pod posteljami in v kopalnici, vse skup mi je bilo smešno, a ubogala sem jo vseeno, ter bila presenečena (negativno), kaj vse sem našla pod posteljami, da me je kar groza, ko se spomnim. Ko sem vse njene stvari zmetala vstran, me ženska niti enkart več ni poklicala oz. odtakrat se sploh ne pogovarjamo, pa nismo imeli nobenega konflikta, tak da- mislim, da je res nekaj na tem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Ćrna magija
6.9.2007 13:29:04   
Tiamo
ter bila presenečena (negativno), kaj vse sem našla pod posteljami, da me je kar groza, ko se
in kaj vse si našla? kam pa ti je skrila, da nisi našla pri občajnem pometanju ali sesanju pod posteljami? Pa kako je prišla ta ženska v tvojo spalico?

(odgovor članu matjam)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Ćrna magija
6.9.2007 13:41:07   
matjam
Imamo zelo majhno stanovanje, tako da imamo dnevno sobo in spalnico v enem prostoru. Našla pa sem nek papirček oz. robček, zelo lepo zvit v nekak mošniček oz. nekaj podobnega in pomočen v neko rumeno-oranžno tekočino; našla pa ga nisem prej, ker je postelja zelo nizka in ne moreš priti zraven ne z metlo in ne z sesalcem. Saj pravim, vse skupaj je res malo čudno, vendar se s tem več ne obremenjujem, če je res ali ne; dejstvo pa je, da so vsi v družini imeli podobno izkušnjo z njo, a nihče noče o tem govoriti. Še teta, ki mi je svetovala, kaj naj naredim, noče nič povedati.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Ćrna magija
6.9.2007 13:46:53   
Tiamo
samo, da si našla in uničila zadevo...


(odgovor članu matjam)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 13:59:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Ćrna magija
6.9.2007 14:11:23   
matjam
Stvari so se meni in tudi mojim bližnjim obrnile na boljše, zdaj če je vzrok v tem, ne vem - ne obremenjujem se več s tem, vendar je ne želim v moji bližini in v bližini moje družine, sicer pa se je tako sama umaknila, pa še danes ne vem zakaj, prej pa me je klicala po 10 krat na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Ćrna magija
17.9.2007 15:10:00   
kaya2007
hmmmmmm, res zanimiva tema! načeloma niti ne verjamem v te stvari, čeprav nekaj je sigurno na tem. In si tudi želim da bi kaj bilo na tem in bi moj pokojni oče ali pa babica prišla malo na obisk user posted image  ampak odkar je umrl oče, ga neverjetno pogosto sanjam, drugega pa do zdaj ni bilo...user posted image

(odgovor članu matjam)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Ćrna magija
17.9.2007 17:00:19   
Anonimen
Mi grejo kar kocine pokonci, ko to berem.... Sama nisem doživela nič takega, oz. vsaj pozorna nisem bila.
Smo pa bili dva meseca nazaj v stari hiši umrle sorodnice. Z eno teto sva sedeli zunaj in se pogovarjali, mama in druga teta sta v kuhinji pripravljali kosilo, ko zaslišiva kričanje iz kuhinje in mi reče teta, kaj spet imata (tete se večkrat hecajo in smejijo, pa sva mislili, da imata spet kakšen hec). In potem mi čez nekaj časa reče teta, ki je bila z mamo, da je mama rezala bučke in naenkrat je vrgla bučko v zrak in začela kričati in se tresti, da jo je komaj umirila. In mi reče še: čudno, ane...
In potem sem bila grozno prizadeta, ker sem mislila, da je imela kakšne zdravstvene težave. Nato sem začela razmišljati o tistem "čudno ane", pa da mi mama ni nič rekla... tako sem prepričana, da je nekaj videla. Ampak ne upam se je vprašati prav zaradi tega, ker sama se prepričujem, da duhovi ne obstajajo in če mi ona pove, kaj je bilo, se bojim, da bi me taka panika.....

Pa teta je pravila, da je sin hodil k njej. Bil je pogrešan v vojni na hr. Nič niso vedeli o njem, on pa pride k njej ponoči: Mama, ti še vedno ne verjameš... Pa še nekajkrat je bil pri njej, dokler ni 5 let po njegovi smrti zvedela, da je bil ustreljen...
Pa star tata reče: a veš kako je, grem zvečer spat, pa se vsedem na postlo, pa me kliče... (stara mama, ki je umrla).
user posted image

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Ćrna magija
18.9.2007 8:55:54   
Anonimen
Samo tokrat sem se odločil bit anonimen.
Že od nekdaj so določeni člani naše družine  mal posebni v nekaterih stvareh.  No pa ne vsi , ampak po nekem čudnem naključju je bila pred mano stara mama jaz sem pa zgleda naslednji , ki ima to breme al prekletstvo na grbi. Za ostale ne vem , ker se ne pogovarjamo o tem.
Stvar je zelo bizarna , ker si dostikrat ne morem pojasniti stvari , ki se dogajajo okol mene, čeprav me je stara mama dosti pripravljala na te stvari in kako živet s tem.
Ne vem od kje ampak že od otroštva dalje opažam , da zaznavam in dojemam stvari drugač od ostalga folka. En primer :sanjam dogodke v detajle in čez nekaj dni po tem berem v časopisu o točnih dogodkih , ki sem jih sanjal na čist drugem koncu sveta. Res je , da nikol ne vem kje se bo kaj zgodilo samo vidim pa točen dogodek vnaprej. Dogodki , ki jih sanjam , dostikrat se mi pa tut kar pojav preblisk ne vem kr v avtu med vožnjo, me razžalostijo , ker največkrat vidim samo slabe stvari , ki se bodo zgodile. Da ne govorim o drugih stvareh k so še bolj bizarne in nenavadne k se mi dogajajo. Mnogokrat me mami , da bi se komu čist zaupal , ampak se mi zdi da bi pristal na kakšnem zaprtem oddelku kakšne bolnice, ker so pač te stvari še vedno tabu in nerazumljive večini folka.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Ćrna magija
18.9.2007 9:02:32   
srki
Jaz te pa razumem, ker so meni sanje ali neke čudne slutnje že tudi pomagale, da sem pač poiskala neko resnico. Ne vem no, meni včasih prijateljice v smehu rečejo, da sem čarovnicauser posted image .

Saj vem, da take stvari pravzaprav niso smešne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Ćrna magija
18.9.2007 9:06:07   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Da ne govorim o drugih stvareh k so še bolj bizarne in nenavadne k se mi dogajajo.


Daj, napiši še kaj, mene pa to res zanima. Pa kar ostani anonimen, da ti bo lažje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Ćrna magija
18.9.2007 9:33:37   
Anonimen
Daj, napiši še kaj, mene pa to res zanima. Pa kar ostani anonimen, da ti bo lažje.



No sam za idejo kok čuden je vse skup opišem še par stvari:
DO sedaj sem bil dvakrat prisoten pri smrti znancev in vsakič sem jaz edini videl dušo , ki zapušča telo. Čutim prisotnost duš v prostoru, če se sprehajam po prostoru začutim, ko grem skozi kot hladen predel, si predstavljaš greš po sobi normalne temperature potem pa pol metra ledenice pa spet toplo.  Ne vem velik  je takih stvari , kaj čem takav je život...



(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Ćrna magija
18.9.2007 9:52:45   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ne vem velik  je takih stvari , kaj čem takav je život...


Ej, anonimni, jaz pa iščem takšne sogovornike kot si ti.user posted image   Samo je malo takih ljudi, ali pa to skrivajo v sebi.
Če si pripravljen, bi preko z.s. še kaj rekla na to temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Ćrna magija
20.9.2007 9:38:26   
Anonimen
 Anonimen, mene tud zanimajo tvoje zgodbe!!! Ker jaz ti namreč zavidam!!! zgodi se mi, da pred hujšimi naravnimi katastrofami brez razloga padam v stanja hude žalosti, do bolečin, potem jokam pa ne vem zakaj-tudi te tazadnej poplave sem čutila. Pa vem, da me je moj otrok čakal da se mi rodi-par let je visel nad mano, ne glede na to kdo bi bil oče, se je rodil meni. Potem sem ugotovila da meni, pa ne zame ampak za svojega očeta, da stoji kot branik med njim in njegovo mamo. Ta je imala tako energijo, da se mi je mešalo, njenemu sinu-mojemu bivšemu-pa nisem mogla razložit, ker se je delal norca iz takih slutenj. Če ni dokazljivo, ne obstaja, je njegov moto. Stara je nastavljala predmete po našem stanovanju, otrok je imel nočne more ker ji je stara podarila contur blazino in ko sem jo enkrat preoblačla se je odlepil spodnji rob, kjer so bili zalepljeni neki kamenčki vseh barv. jaz sem padla skup ko sem to vidla. Ko sem jih pometala stran, je bilo kot bi odrezal, otrok je spal. Sicer je moj otrok imel stike s kristusom. pravi, da ga je obiskoval ponoči, ga božal in mu govoril da bo vse v redu, naj se ne boji. Nihče od nas ni katolik, nihče ni otroka učil o kristusu. Ko je to prišlo na dan, smo po stanovanju mojih staršev, ki sta imela par križev-za okras-po stanovanju, poskrili križe, ker je otrok padal na kolena pred njimi, mižal in molil. Potem mi je mama povedala da sem bila tudi jaz taka, čudna in da se me je bala ko sem bila otrok. ojej, kolk sem napisala...
V glavnem, ko sem rekla da ti zavidam, anonimni, sem resno mislila, ker se mi zdi da je to dimenzija ki manjka meni da bi ene stvari do konca razumela. Recimo to, da sem bila pred kratkim noseča, pa me je potem otrok, fantek, zapustil, izstopil je iz mene in zdaj mi stoji za hrbtom ves čas. Čutim ga. Sprašujem ga, zakaj noče bit z mano, pa ne pove. Samo čutim ga ob sebi. Zdui se mi, da je zelo bolan. No, kar se te nosečnosti tiče je tako-mam težave z zanositvijo in za tisto nosečnost sem vedela, da je pozitivna,ni bilo samo upanje v smislu, daj da se je tokrat prijelo, vedela sem da je fantek- potem pa kar naenkrat sem čutila, da ga ni v meni in tudi tisti dan mi je padla temperatura, skratka da ne nakladam,znaki nosečnosti so izginili.
Če boste to temo razvili naprej, bi blo super!!!  Odločila sem se za anonimnost, recimo da sem na tej temi suki.

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 9:45:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Ćrna magija
20.9.2007 10:27:25   
mika
no, da še jaz povem zgodbo, ki se je zgodila pred dvema letoma in pol

pri moji babici v vasi je živela gospa B., ki ni imela svoje družine, ampak smo mi skrbeli za njo. mene je imela zelo rada, jaz pa seveda njo. tam nisem imela otroške družbe in sem bila skos pri njej.

ko sem jo nazadnje videla in smo se poslavljali, je rekla 'se vidimo'. tisti trenutek me je prešinilo:bogve, če se bomo še videli. čez dva dni jo je zadela kap in je pristala v bolnici.
eno noč, v bistvu ob 11ih zvečer, smo že spali. takrat smo še živeli pri mojih starših in smo v spalnici imeli stolp s tremi cd-ji. naenkrat so se cdi-ji začeli obračart. najprej sem mislila, da je zmanjkalo elektrike, ker ko elektrika pride nazaj, se cd-ji enkrat obrnejo. takrat so se pa obračali in obračali. potem sem mislila, da mož mogoče leži na daljincu in pritiska na gumb za obračanje, ampak je bil daljinc na nočni omarci. stolp sem ugasnila in čez par minut začne spet obračat. postalo me je malo strah, potem pa sem se spomnila, na gospo b., da je verjetno umrla. zmolila sem  vse molitve, ki sem se jih spomnila, da bi lažje našla svoj mir in je vse utihnilo, zunaj pa je ugasnila ulična svetilka. (naslednji večer je spet gorela)

zjutraj pa šok. vsak večer sva z možem imela glasnost na minimum in ko mož vklopi zjutraj radio, je muzika tako butnila, da naju je skoraj kap...bilo je ful glasno. možu sem povedala kaj je bilo ponoči in da je sigurno umrla gospa B. ob 8ih me je poklicala babica in je povedala, da je umrla.

potem pokličem mamo in ji povem, pa mi reče...ata je vedel, čutil jo je. pa še ni jima bilo jasno, kako je zjutraj bilo okno v spalnici odprto, ki ga je mama zvečer 100% zaprla. ata je bil še jezen, ker ga je zeblo.


sej teh zgodb je pri nas kar nekaj.....

en dan preden sta padla dvojčka v new yorku, sem bila v europarku. sredi interšpara me je pograbila panika, da se bo europark sesul. pustila sem voziček s stvarmi, ki sem jih hotela kupit in letela ven. groza.... tesnoba... strah
naslednji dan pa sta padla dvojčka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?