|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 10:20:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali se je partner spremenil?
15.9.2006 14:28:24   
Anonimen
Anonimna, odvisno od človeka. Moj je bolj zapečkarski in že prej ni veliko hodil ven, sedaj pa še manj. Je prerasel "pijanke".

Znanka se je npr. poročila samo zato, ker naj bi po njenem mnenju (ja, reva naivna) njen mož po poroki nehal hodit ven s kolegi vsak vikend ga pit. Ja, seveda se ni nič spremenilo. Potem je zanosila in trdila, da se bo on po rojstvu zresnil in končno nehal hodit okoli. Ja, ja, in potem svizec... Sinko je star eno leto, on ga še vedno žinga, ona pa še kar upa in upa.

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Zanima me predvsem sprememba, ko pride otrok (ne navade ipd). Kaj je drugače user posted image

Pa ne mislim zdej vstajanje ponoči, previjanje... ampak psihično..



Mislim, da je to zelo različno od človeka do človeka oz. se življenje spremeni odvisno od naših pričakovanj. Če imaš pred rojstvom otroka realna pričakovanja, potem se ti bo tudi življenje spremenilo v skladu s temi pričakovanji, ker se bodo izkazala kot (kolikor toliko) resnična. Oz. povedano drugače, če imaš realna pričakovanja in predstave, že pred rojstvom otroka narediš v glavi določene premike (npr. začneš drugače razmišljati o pomenu življenja, odgovornosti do sebe, otroka, partnerja, ovzgoji,...). V tem primeru pomeni rojstvo otroka en pozitiven premik v življenju, nekaj lepega in enkratnega, nekaj, kar te kot osebo naredi boljšo.
Če imaš ene idealistične predstave, potem pa, jah,... potem pa padeš zelo trdo na realna tla.

Če pišem konkretno, kaj je drugače pri nama: zame je biti mama ena najlepših stvari, ki se mi jih je zgodilo v življenju. Postala sem bolj odgovorna, samozavestna, borbena, zadovoljna sama s sabo, po drugi strani tudi bolj zaskrbljena za prihodnost, bolj pazljiva. Človek se spremeni, tako ali drugače. Mož pravi, da je nekaj najlepšega, ko gre iz službe domov in ve, da ga bo pričakal hčerkin nasmeh. Z veseljem se vrača domov. In vsem kolegom teži, da si morajo čim prej tudi sami odločiti za naraščaj, ker ne vejo, koliko lepega zamujajo, dokler ne bodo imeli tudi sami otroka.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali se je partner spremenil?
15.9.2006 18:25:06   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica



IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Zanima me predvsem sprememba, ko pride otrok (ne navade ipd). Kaj je drugače user posted image


 



Človek se spremeni, tako ali drugače.


user posted image user posted image user posted image  Zelo lepo opisano, Ankica. Sploh zadnji odstavek user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali se je partner spremenil?
16.9.2006 19:50:42   
Anonimen
Moj nikoli ni lazil po gostilnah, nikoli ni... Se je pa po rojstvu piškotka spremenil iz boljšega na še boljše - no, boljši ne bi mogel biti (pa ne si misliti, da se nikoli ne skregava).

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali se je partner spremenil?
18.9.2006 10:37:39   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: baky

Da se moški spremeni po rojstvu otroka so le pobožne želje vsake novopečene mamice, ki pa se v 99% ne izpolnijo.

Stojim za tem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?