|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
28.10.2006 11:16:46   
Billi
x-srečka-x, a prav res se že smeji? Moja se še ne. Edino malo potegne usta v nasmeh, če jo zgečkaš, pa še to ne vedno. Imaš pa res dobrovoljčico. Drugače pa že dolgo tlači roke v usta.  Moja ful veliko joka, pa jo poskušam zabavati na vse možne načine... Ne vem, mogoče jo še malo mučijo krči. Včasih res več ne vem kaj naj še storim. Ampak, če je pa kdo na obisku, ali pa če se ji kaj novega dogaja, takrat jo pa ful zanima. Tako, da se vsi čudijo kako je pridna. Res je zahtevna. Jaz sem ji pa očitno že dolgočasna, ker me gleda vsak dan. user posted image
No, saj ponoči je pa še kar pridna. Danes se je zbudila šele ob štirih, ponavadi se prvič ob dveh. Vsake toliko časa ima tak preblisk, da spi dolgo. Verjetno je to tudi povezano s krči.
A jim ve ponoči podirate kupčka? Moja tako fajn zaspi na joški, da jo samo položim v posteljico. Se mi zdi, da če bi podirala kupča bi se čisto prebudila.
Uživajte! Upam, da se bo danes pokazalo še kaj sončka.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 14:58:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: SEPTEMBERKE 2006
28.10.2006 18:19:55   
rose22
Ojla punce kako ste kaj prezivele danasnji dan?
Midve sva ble prav cel dan zunaj na zrakcu in je spala ko polhek cel cas razen ko je hotla vmes jesti.Me je mal strah kako bo ponoci da ne bo kake veselice.Je pa danes mojauser posted image od moje botre dobla ful lep zlat obesek sloncka.Tko da zdaj se samo po verizico letiva in ko jo bo lahko nosila jo bo takoj dobila okrog vrata.Jaz sem pa tud zacela mojo verizico nosit ki sem jo dobla za krst.Pa mislim da jo bom kar moji puncari naprej podarila ko bo dost velika.Ima obesek stiriperesno deteljico.Tko za sreco.

Sem pa kupla vceraj olje proti krcem od Bubchen pa mislim da je malo bolje.Ceprav jo kdaj pa kdaj se mal pomatra.Ampak tolk hudo pa ni vec.Bom spet poskusla dajat AD3.Bomo vidli kako jih bo prenasala.

Billi kar se tice podiranja kupckov ponoci,midve vcasih podirava vcasih pa noce in noce in jo pol kar polozim v postelco pa je dober.Ce pa ze podirava pa kar spi zraven na rami pa vmes kupcka podre pa spi naprej.Drgac jo pa mal na rokah zibam pa v parih minutah zaspi nazaj.

Midve pa hodiva spat nekje od 22-24.Cist odvisno kako jo prime in se skoraj vedno zbudi okrog 3-4h in je eno uro pokonci pol pa spi nekje do 7h

Lep vecer pa cimmanj user posted image user posted image weeeeeeeeeeeee


_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 20:08:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.10.2006 9:47:49   
žiža
No pa da se še jaz malo javim. Tale ura danes me tako bega. Pa ponoči nisem nič spala... Obadva sta bolna. Sara že od srede tedna smrka pa učke ima vnete pa vročino je imela. Urbanu je pa včeraj začel nekaj nosek nagajat. Sara je ponoči med kašljanjem vse pobruhala, seveda se je vmes zbudi še Urban pa še on jokal zraven.... Še dobro da je bil mož doma, da sva vsak enega mirila in rihtala. Urban je danes kar pri meni spal, ker sem čist živčna če težko diha. Zdej je pa stanje kar mirno. Sara je zgleda iz hujšega in ga špiči kot en mali user posted image
Urbana bom pa jutri vseeno k pediatrinji peljala, a ga bo poslušala. Tole njegovo dihanje...
Midva kupčke redno podirava podnevi in ponoči. Je pa res da se ponavadi med tem zbudi. Ampak potem hitro nazaj zaspi. Če ga pa ne podre ga pa začne zvijat pa še bruhne, tako da je potem še slabše.
Kok sem vesela da so počitnice in je naš oči doma user posted image user posted image user posted image
Upam da se tamaledva brž pocajtata, da bomo uživali.
Fajn se imejte user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.10.2006 18:26:27   
x_srečka_x
Ja BILLI tako kot je SONCICA napisala jo ogovarjaš pa mal poješ pa se tako fajn nasmeje user posted image

Moja pa zaspi okorg devetih pol desetih spi pa 6ih 7ih user posted image  

SONCICA jaz sem zunaj tko od treh do šestih, čisto možno da sva se srečale, msilim da sem te jaz tudi že srečala. Saj imaš rdeč trikolčesnik?
Se lahko zmeniva še za dopoladnski kofe user posted image

Jaz ponoči vedno podrem kupček pa se nič ne zbudi.

Vesna pa noče nič več spati v svoji postlci user posted image  Ponoči že zjutraj pa joka če jo dam v nejno posteljico spat user posted image  Potem pa takoj zaspi v najini postelji, pa se zbudi čez eno uro pa začne jokat jo moram pa dat naprej k sebi na prsa pa spet zaspi nazaj. Je že čisto razvajena user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.10.2006 18:39:52   
Billi
Naša princeska ponavadi spi že ob 21 ih, zbudi se prvič ob 2.30, potem naslednjič ob 4ih, potem pa ob 5.30. Takrat jo ponavadi že dajejo krči user posted image . Vsaj čez noč je že bolje. Sem pa ugotovila kaj ji najbolj pomaga za krče. Vsakič, ko jo previjam in je nagica, malo potelovadiva, tako da ji masiram trebušček in tako, da ji pokrčene nogice pritiskam na trebušček. Približno tako kot bi gnetla testo, samo da seveda bolj z občutkom user posted image . To delava ene 10 - 15 minut. Tako grejo vsi plini ven in je kar dolgo časa mir. Pa ful ji je všeč, da kar čeblja zraven.
Bom pa probala tudi ponoči kupčke podirat, mogoče bo potem bolje. Kopamo pa se vsak dan. Imamo pravi večerni ritual. Slačenje -  telovatba in masaža - kopanje - previjanje - hranjenje - potem pa ful lepo zaspi.
Kadar jo kopam samo z vodo brez mila, jo ponavadi prej med masažo malo z Johnson baby oljčkom namažem in ima potem ful nežno kožo. Ampak ne preveč, toliko da ne drsi. Sem pa slišala, da tale oljček proti krčem tudi ful pomaga, ampak še nisem sprobala.
Lep večer.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.10.2006 11:59:32   
yennika
ALO MAMIKE, PA SE ŠE JAZ MALO JAVIM!

Smo imeli kar gužvo zdaj čez vikend, ker smo imeli krst.Pa še sreča, da je mali večino dneva prespal, ga vsaj niso mogli vlačit po rokah ko mačko.Mi kar pritisk dvigne, ko vsi rinejo v njega, še posebej takrat ko se dojiva.grrrr
Mali je dobil od botrce zlato verižico z križcem in sveto pismo za najmlajše. Sem prvič slišala, da obstaja.Je pa res lušno, taka slikanica napisana kot pravljica. Sma včeraj zjutraj že prebrala in je kar zaspal zraven.user posted image
Moj lumpek pa je zdaj spremenil ritem spanja, ga ta ura kar malo moti.Prej mi je zaspal okoli pol enajste, včeraj pa ob pol desetih.In potem je tudi zjutraj auf že ob sedmih, ponoči pa se je zbudil kar 2x in hotel zizo.
Zdaj pa sem ga oblekla za sprehodeka in mi je pa zaspal tako trdo, da ga nič ne gane.Jaz pa šus na RR.user posted image

Kupčka podirava vedno, se potrudim da nama rata.Podirava ga na rami, če ne rata takoj ga malo zibam naprej in nazaj, da se luftek dvigne...ponoči ga tud vedno podre in to kar med spanjem.Drugače pa je faj, da se ga položi na desni bok.No, če ga v pol ure ne podre ga verjetno tak ne bo!

A ve še oblačite bebice v dve sp.majčki?Jaz še vedno.No, jaz dam majčko+body.Sem pa zadnjič gledla, ko je ena soseda mela 4 mesece starega zunaj samo tankim puloverčkom in jopico čez-brez majčke.res da je blo toplo, pa vseeno.Jaz še kar kompliciram glede oblačenja, sploh zdaj ko je tako hinavsko vreme.

No, zdaj pa grema malo v vozeka in na sončeka.Uživajte!

lp

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.10.2006 12:28:21   
princes
No pa vas še jaz malo pozdravim..

Naša je tudi zdaj že veliko bolj faca, ko ni skoz user posted image ...Mi se tudi že ful smejimo, pa glaske spuščamo...user posted image Jo je ful luštno gledat, bi jo kar celo polupčkala...
Pa vse je tolk zanimivo, zdaj ko vidi...user posted image
Čeprav se pa valda ukvarjamo 24 ur na dan, pa dvorne norčke delamo iz sebe...
Tko da komaj čakam, da gre moj na porodniško, da bomo skupaj...user posted image

samo tale vreme je pa čist the best...
So ga res naročili naši user posted image ...Je res dobro, ko gremo lahko malo na zrak...
Ravno pravi čas smo rodile...user posted image

Joj žiža, sem prebrala tvoj post...Ja jaz bi pomoje čist tko odreagirala kot ti, mene bi kap..Pa moji se tudi vedno zaleti, ker tko hiti jest, tko da se zdaj tudi jaz čisto stresem, mi je zadnjič moj rekel odkar sem to prebrala, da sem čist panična..
Sem rekla valda, tkole sploh ne pomisliš, ko pa se nekomu zgodi, pa vidiš, da ni  to hec, da se lahko tudi tebi...user posted image
A si že dobila izvide, je vse ok???

x srečka x, si si dala pravo ime srečka, ker si res, da tkole spi tvoja pikica...10 ur..
Kaj bi jaz dala, da samo eno noč tkole spi...

Kdaj pa drugače dojenčki začnejo spati dalj časa...Kdaj ne rabijo več nočnih obrokov....user posted image

Zdaj gremo pa tudi mi malo ven..

Pa pa
pa lepe praznike....



(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.10.2006 14:00:07   
žiža
user posted image user posted image user posted image user posted image ufffffffffffffffffff user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem jezna, sem mela tolk napisanega..... pa je šlo vse v user posted image
Evo povzetek
- super ponedeljek, ker smo vsei štirje doma
- Urbana imam doma oblečenega v bodi in plišaste žabice, za ven pa mu dam gor še jaknco iz velurja, kapico in copatke pa v žaklček ga dam. Zraven pa vzamem še eno dekco, za v senco pa če gre prehitr sonce dol.
-urskamravlja, ne mislit na to kaj vse se lahko zgodi. Jaz sem se že kr fajn pomirila in na naš nesrečni dogodek čim manj mislim. Izvide še čakam, res ne vem kaj tolk časa kvačkajo.

Gorenjke kje se kej sprehajate, mogoče bi se lahko kje dobile. Jaz bi moja dva spokala v avto in .... recimo da bi mi ratal user posted image
ej fajn se imejte jaz grem zdej brž kuhat, preden se eden za drugim zbudijo.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
30.10.2006 15:40:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.10.2006 20:55:55   
Dajanax
Kaj so pa zdej naredl s tem RRjem??? Vse je nekaj zamaknjenouser posted image user posted image

Yenika! Krst ste že imeli!!??? Po enem mesecu!! Mi planiramo za februarja al morda januarja, bo najbrž mrzlo, morda je zato zdaj boljša izbira. Jaz si ne predstavljam, da bi zdaj imeli kakšno veliko fešto, ker bi jo najbrž vsi hotel po rokah imet - bi bla revčka čist adijo... Pa še eno težavico imamo glede krsta: med dvema botricama izbiramo!?!?!

Kaj pa zahvale za telegramčke, darilca, voščilnice,... boste kaj pošiljale??? Jaz sem ga ravno danes naredila (par slikic, zahvalo, pa povabilo na obisk). Tako da bojo našo sončico videli res vsiuser posted image user posted image .


Srečka res si srečka da ti tamala spi tako dolgo, saj naša je tudi pridna, spi ponoči od 6-7 uric. Se kar dobro naspimuser posted image .

Prejšnjič sem jamrala nad pomanjkanjem mleka! Mislim, da gre zdaj na bolje, že dva dni nismo nič dodali zvečeruser posted image user posted image . Mi je pa ful hecno, ker so joški zdaj fuul večji (so zrastli iz švoh B, na konkretno D), mlekca pa tako malo?!? Zdaj že skoraj en teden dojim brez nastavkov in je res fuuul boljše: ne rabiš nonstop iskat pa sterilizirat nastavkov, dekletce fuuul manj poliva po dojenju in kupček tud zelo lepo podre, če le ne zaspi prehitro. Me pa spet bolijo bradavičke za popiuser posted image , kar zvezde vidim ko se prisesauser posted image user posted image ... Še par dni potrpim pa bo najbrž tudi to minilo!!!

Imejte lep večer. Medve se gremo pa umivat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.10.2006 15:58:23   
alenka11
Ojla

Trenutno imam malo pavze, najbrž ne za dolgo. Zato čisto na hitro. Dva dni smo imeli popoldne od 17 naprej kar pestro. Mislim da so se začeli krči. Malo se mi zdi čudna da do zdaj jih pa ni bilo. A to kar naenkrat pride al je imel naš fantič samo slabe dni. Te dva dni sem mu začela dajat po 6 kpl AD3 - polno dozo. Mogoče je to vzrok. Danes sem mu dala samo 4 pa bomo videli če je to vzrok.

Joj a zahvale je treba tut pošiljat? Jaz na to sploh nisem pomislila. Pri nas je tega ogromno. Ne vem če bo čas vsem odgovarjat. Jaz sem se zahvalila kar po telefonu.

Moram se pohvalit, da je naš čriček drugače zelo priden in smo bili že v Ljubljani v šopingu. Je bil tako priden kot da ga ne bi bilo. Smo dali cel City park čez, bili na kosilu in na kavi on pa sploh ni jokcal. Trikrat je jedel in je bil čist zadovoljen. V avtu pa itak takoj zaspi.

Zdaj me samo ti krčki malo skrbijo. Sicer pa menda do treh mesecev vse mine. To bo pa kar hitro mimo.

Konec pavze, uživajte.
pa pa

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.10.2006 17:24:57   
Tejcha
ojla, babnice, :)

kak ste pridne z oglašanjem tule gor... Js preberem še, potem pa akcija. Sej  mali je ful priden, imam pa kar gužvo s faksom, nekaj še delam šrek ŠSja, pa tud doma je treab še kej poštimat. Brala sem, da vas je kar  nekaj imelo problemčke z mozoljčki pri tamalih.... Se da kaj pomagat? Prejšni teden sva bila v posvetovalnici, pa je rekla, da se čisti koža in da je pač treba pustit pri miru... ???

Po kolkem času ste doble pa zdravstveno izkaznico za falotke?

Jok...

Fajn bodte in polupčkajte tamicene!

Tea


_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.10.2006 21:22:15   
x_srečka_x
OJ user posted image

ŽIŽA jaz se tudi sprehajam po Šk.Loki user posted image  

SONČICA jaz če je res lačna jo dojim na kakšni klopci kjer ni preveč gledalcev, ponvadi kar na tisti pri občini, tam jih ni veliko, če pa sva že bolj daleč jo velikokrat tudi v tam v "parku" v stari Loki, tam kjer je zraven tudi center za slabovidne.
Ne jaz pa tudi nimam rdečega vozička, tudi imam modrega samo da je moj na 4kolesa.
Jaz se tudi velikokrat martinčkam na kakšni klopci kjer je dolgo časa sonček, tudi tam je sonček ko se gre proti tehniku, greš od postaje dol.
Ja midve sva res veliko zunaj zdaj ko je še vreme, s sabo pa vzamem zmeraj čaj pa ji ga dam če kaj sitka, in je to ponavadi kar dovolj. Probaj vzeti čaj s sabo pa mu ga daj ko se bo začel oglašati, če pa ne nehal pa hitro domov.


Meni je pa tako nereodno če se začne na ves glas dret user posted image  Pa, kio vsi gledajo poti tebi, se še nisem navadila da vsak dojenček joka in ni to nič takega, samo meni je pa še vedno grozno če user posted image  Se mi ponavadi še zraven user posted image  trga user posted image .

Oblačim jo pa:
-bodi
-majčka
-žabice
-hlače ( take iz pliša )
-velurko
Za v voziček jo pa zdaj dajem že kar v zimsko vrečo, da ji je toplo, je imela dopodlne čisto prezeble rokice pa čeprav ima še preveliko velurko zato da ima ja roke skrite.

TEJCHA jaz sem dobila kartico še pred prvim pregledom. Tam ene tri tedne po rojstvu mogoče malo prej.

LP srečka in mala Vesna user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.10.2006 21:39:16   
princes
Pozdravček, na hitrco grem hitro na turbo spanje...user posted image

Meni pa zvečer zmanjka mlekeca...user posted image Tko da ima sedaj večerni obrok umeten...
Se je prej dojila, pa zgleda ni bilo nič, ker je še sitkala, pa ni mogla zaspati, pa sem ji dodatek naštimala, je pa kar celo flaško spila...user posted image

Jaz pa se po Medvodah ali po Šk.Loki sprehajam...Pa saj bi se lahko kje zmenile, pa bi šle na en sprehodek..jaz sem za!???
Bom šla pa kar že ene rokavičke kupit, da ne bo zeblo v rokice, baje je zdaj konec lepega vremena...user posted image

Grem kar pančkat, se beremo...

Nočko..




(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: SEPTEMBERKE 2006
31.10.2006 23:00:34   
žiža
Midva glih lepo papcava tazadnji obrok. Sem se kr na RR spravila, ker bom drugače zaspala. Tole zdej tipkam z levo roko pa gre tko počasiuser posted image
A ni grozen tale trenutni dizajn RRjauser posted image
Mi smo se danes ves dan po sončku potepali. Je bilo res super pa končno ne več tako vroče. Meni je šlo že pošteno na živce, ker mi je skoz dol teklo pa samo v eni majčki sem bila.

srečka, urska, soncica, sej v bistvu je prov fajn če se vse po šk.loki šetkate. Potem se samo jaz pripeljem k vam pa je. Resno bom o stavri razmislila in bom poročala o odločitvi. Itak imam enkrat kmalu namen obiskat eno kolegico iz loke, pa na Trato moram po blago. Si moram kakšno trenerko naredit zdej ko sem doma. Pa še popoldnevi so zdej tako dolgi, ko je ob 5ih že temno.

Jaz bom zahvale poslala kar skupaj z novoletnimi voščilnicami. Oz. bom voščilnice naredila s sliko Urbana potem bom pa notri na eno stran napisala zahvalo na drugo pa voščilo. Tako sem naredila že pri Sari in je prav dobro izpadlo.
No tako midva sva popapcala in sva oba zadovoljna, Urban je sit jaz pa potešena z RRjem user posted image  Zdej pa brž v posteljo in upam, da bo do 4ih mir.
nočko user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.11.2006 13:48:20   
x_srečka_x
OJ,

Ja jaz sem tudi za da se malo dobimo pa poklepetamo user posted image

URSKA saj je meni tudi z melkom zvečer bolj švoh kazalo pa je zmeraj čisto malo še po flaši odbila, zdaj je pa že res dobro spije po flaši samo 20ml pa spi še vedno toliko kot včasih. Se mlek popravlja.

Smo danes že bili na dopoldanskem sprehodu ko še ni bilo dežja, zdaj je pa tako grdo vreme user posted image  Pa bo res konec lepega in toplega vremena. Pa tako lepo je bilo ko je bil sonček user posted image

LP

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.11.2006 16:11:16   
Zvezdica32
Pozdravljene punce,

se končno oglasim tudi sama. Sicer sem bila septemberka, a je naš mali David pohitel in se nama pridružil že avgusta. A v srcu sem še vedno "septemberka", zato upam, da bomo še naprej čvekaleuser posted image user posted image .

Naš sonček spi ponoči po 5-6 ur, včasih tudi več. Sicer pa je kar priden. Kljub temu, da se je rodil en mesec prezgodaj, je vse že nadoknadil. Porodna teža je znašala 3035g in 50 cm, a je dosedaj pridobil že skoraj 2 kg oz. v nedeljo sva ga stehtala in je tehtnica pokazala že 4950g in 59 cm... user posted image user posted image

Po začetnih "problemih" zaradi neješčnosti in zlatenice, je sedaj vse o.k. Pridno hodimo na sprehode (no danes smo doma, ker dežuje), smo bili že na morju, na izletih ipd. Zelo rad se vozi v avtomobilu, no zelo rad tam spiuser posted image user posted image .

Sicer bi vas pa vprašala, a vas dojke kaj bolijo? Ima katera kakšen koristen nasvet za blaženje bolečin? Jaz si jih redno mažem z bepanten plus-om, in tuširam z vročo vodo, a včasih tudi to ne pomagauser posted image

pa še to? Ste že imele prvi pregled pri pediatru? Mi smo ga imeli nedolgo nazaj in moram adovoljna. V bistvu je pregled minil ob prijetnem pogovoru o vsem kar je naju zanimalo o našem malčku in seveda razvojnem pregledu našega dojenčka. Če dobr mesec imamo pa že prvo cepljenje user posted image

v imenu našega Davida in mojem vam pošilljam koš user posted image

uživajte z vašimi sončki in upam, da se v prihodnje kaj več "beremo"

_____________________________

Zvezdica32

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
1.11.2006 19:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica32)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.11.2006 23:36:25   
Dajanax
Se malo na RR, potem pa spančkat, da bom "spočita" ko se prebudi Vita. Je princeska včeraj spala celih 8 ur!!! Sem bila tako srečna (beri: naspana) ko se je zbudila šele ob pol sedmih, da sem kar ploskala. Upam, da bo to navado obdržalauser posted image user posted image user posted image . Res pa je da potem podnevi samo nekajkrat zadremlje po 15 minutk, še dobro, da jo lahko odložim za nekaj časa v ležalnik in se sama zabava in imam čas kaj pospraviti.

Soncica jaz sem presrečna, da mi je uspelo pozabit na nastavke, zdaj je en teden odkar jh nimam in bradavičke bolijo samo še ko se prisesa, pa tudi z dvema prstoma mi ni treba več podpirat kolobarčkov, se je sama naučila, da boma feeejst ustka odpret!!

Težave z mlekcem pa še imam, kr ni in ni dost user posted image - včeraj sem spet dodala, spila je kar 60ml. Danes naprimer pa ji je bilo mojega mlekca dost. Zdaj pijem še Hippov čaj za dojenje, upam da bo spodbudilo prodizvodnjo mleka.

Zahvale bom jaz pošiljala bolj z namenom, da pošljem nekaj Vitinih slikic. Vse skupaj sem oblikovala v kartico z besedilom in poslala v foto studio, da naredijo A5 fotke. Saj zahvalila sem se osebno že vsem, se mi pa zdi, da bodo veseli slike naše sončice!

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.11.2006 13:47:11   
princes
Joj moram dat slikce v album!
Skoz pozabim...

Jaz sem za da se dobimo!!user posted image user posted image
Sončica bomo že kaj zrihtale, če bo user posted image ...user posted image

Mi pa še nič več ne spimo, se še kar zbujamo na 3 do 4 ure...user posted image
Podnevi pa koker je, en dan malo več spimo drugi dan manj...
Najbolj mi gre na živce, ko kao zaspi, ja valda za 15 min..Pol pa gleda k sokol..
jaz pa se kdaj zraven uležem, pa mislim kok bom malo zaspala z njo..aha..ful se naspim 10 min pa akcija...user posted image k bi se kdaj kar zjokala še jaz...

danes sem končno malo pospravila, joj mam katastrofo doma, me je kar strah da bo kdo poklical, pridemo na obisk...user posted image
Skozi okna že videli nismo več, ker so bla tko umazana...user posted image

jaz pa sem ugotovila da premalo pijem, zato mlekeca zmanjka...Zdaj se pa kar nalivam z vodo, pa čajem za dojenje..Pa je zdaj bolje...user posted image

Evo akcija, gremo...

pa pa

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.11.2006 16:36:36   
yennika
ALO MAMIKE!
KAKŠEN VETER JE PA DANES PRI NAS NA KOROŠKEM.HALO!
Sem malega oblekla v debelo plošasto trenirko in dala v kengurujčka, da sva vsaj malo prišla na lufteka.Pa je bil zadovoljen, je kar zaspančkal....

Dajanax, mi smo stari že 2 meseca.Smo izkoristli lepo vreme in se krstili.Mi ni nič žal!Mali v cerkvi sicer ni spančkal, je sodeloval z župnikom in kar nekaj godel...bil je smešen.Tudi med polivanjem glavice ni jokal, samo široko je gledal.

Sončica, držim pesti, da čimprej odvržeš nastavke.Tudi jaz sem jih imela na začetku, ker je mali pač pozabil sesati, je blo najbolj umirjeno, ko ni rabil iskati bradavice, jaz pa tudi nisem bila živčna zraven. Pa sem se naveličala....saj veš greš kam na obisk, na izlet, pa je treba najprej umiti nastavek, pa še cel si moker od mleka, ko potem vse kar ostane v nastavku steče ven....grrrrr!
Pa mi je blo dosti, sem si vzela čas in se potrudila.Je bil mali malo jezen, pa je že potegnil, ko je bil dovolj lačen.Poskusi, ne bo ti žal...pa še drugačen stik je z mamo, ne boš verjela. Ne pa neki silikon v ustih!In tudi manj zraka pojejo, jih manj šraufa!

Alenka, kaj ti si začela s polno dozo AD3?Poskušaj dodajati vsak teden kapljico več.Jaz sem začela z 1 in potem povečevala, zdaj sa na 5ki in grema počasi na 6.Zvišujem po občutku, ko se navadi in kak dan ni dretja.Moram povedati, da ga sploh ne šraufa več.Mogoče kako minutko, to je tud vse.

lp

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.11.2006 17:46:06   
rose22
zivjo punce.

Midve se vedno lepo jeva na joski.Cez dan kdaj pa kdaj mal zmanjkuje ampak sem ugotovila da zat ker sem preotrujena in ce je le moznost mal pocivam popoldan.Pa je potem mlekca zadost.

Yennika jaz ji pa zdaj ne dajem AD3,sem pa danes narocila oleovit d3 in ji bom te dajala k sem slisala da ful manj napenjajo.

Je pa nasa user posted image cez dan skor cel cas pokonci,ponoci pa spi glih kakor jo prime.3,4 ali pa 6h.


_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
2.11.2006 19:56:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?