|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.10.2006 9:21:12   
žiža
Živjo punce!
Končno sem spet na stara tira prišla...
Je bilo pa grozna tale izkušnja. No k sreči je za enkrat vse v redu, ampak strah imam pa še tak, da ne morem povedati. Vsakič ko se mu mal zaleti mi samo vroče rata. Ponoči se sedaj obvezno dojiva sede in pri luči. Zdej čakam na izvide in upam na najboljše.
Tudi midva sva sedaj začela z AD3 kapljicami in za enkrat ni težav.
Soncica meni tud ful manjka vitaminov, sem vsa slabotna, tako da sem jaz začela kr Centramed mami tabletke jest. Pol škatlice mi je še ostalo od nosečnosti.
Danes sem dala Saro v vrstvo, ker moram doma mal pospraviti. Mamo tak, ko da bi bomba padla. povsod cunje, povsod igrače, prahu imamo za izvoz, skozi okna se že lep čas ne vidi več, postelje moram preoblečt... v glavnem dela čez glavo. Zdele od našega nesrečnega četrtka nisem delala drugega ko crkljala moja dva sončka. Sej delo itak počaka, nesreča pa res nikoli ne počiva in je res treba izkoristiti vsak najmanjši trenutek za svoje otročke in tiste ki jih imaš najrajši.
Rose cd-je mi je moj zapekel, tako da mi na privat pošlji naslov pa ti jih pošljem.

Urskamravlja vse najboljše za rojstni danuser posted image

Lepo se imejte in čuvajte svoje sončke!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   [Brisano sporočilo]
23.10.2006 12:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.10.2006 13:54:38   
alenka11
Ojla

ŽIŽA mislim, da si ti omenjala da se boš sama lotila izdelave slinga. Zanima me če ti je že to uspelo? Tudi jaz bi rada to naredila pa mi ni čisto jasno kako bi začela. Sporoči kako je šlo tebi.

Je že konec s prostim časom za RR.
Se oglasim ko bo spet malo miru.

LP

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.10.2006 20:38:36   
Tejcha
Žiža, tud mene je ful stisnilo, ko sem prebrala tvoj post... Se še kr cmerim... Upam, da je z malčkom zdej vse OK in da so tudi izvidi takšni kot morajo bit. user posted image


Danes sva bila s Tilnom v posvetovalnici... Smo zrasli, lepo pridobivamo na teži, mali je ful živahen, ful radoveden... Me je že kar strah, kk ga bom krotila, če je že pri treh tednih čist adijo...

Me pa zanima, kaj so vam rekli glede prehrane... Sm kar skup lezla, ko mi je sestra začela naštevat, česa vsega ne bi smela...
Od danes:
jajca(????)
Mleko  (tega v natur obliki tak al tak ne maram, sam jogurte pa frezam non stop)
Svinjsko meso (ok, jem ga, ampak zelo zelo redko... imava z mojim oba raje krilate reči)
Čokolešnik (em...???)
Oreški (ok, po recimo orehih mam že sama probleme...)
Čokolada(ok, ta tak al tak ni najbolj priporočljiva)

Patronažna je rekla:
jest vse, izognit se rečem, ki napihujejo...

V bolnici nasvet sestre:
jest od A do Ž

Kaj je zdej s tem??  Aja, pa še sveže sadje in zelenjava...
Mogoče sem zmešana, ampak: normalno jem zeleno solato, jabolka in grozdje. Tud čokoladnemu sladoledu se nism uprla (kornet sem jedla že tisti dan, ko sem rodila), pa mali nima nobenih problemov... Aja. pa vsak dan spijem 0,5 litra navadnega jogurta... Tilna je zvijalo je po mandarini, tak da sem agrume zaenkrat res črtala...Za ostalo pa res ne vem...

Aja, pa še to... Js mam čez dan za malega skuhan čaj (kumina, kamilica, janež) in mu ga dam za pit, če sitka vmes, ko še ni čas za mlekec... po treh, štirih požirkih se ful umiri... Spije cca 30 ml čez cel dan, tak da lakota zihr ne more bit (tud na teži več kot lepo pridobiva)... Danes pa sm poslušala tam samo to, da se do šestega meseca le doji in fertik... In js naj vsako uro ven vlečem joške??? Zato, da mali naredi 3 požirke?

Res me zanima, kaj so vam rekli (sem menda kr tazadnja septemberka in verjamem, da so moja vprašanja za večino že  brezvezna, ko imate že "tako velike" falotke in falotkice) in kak se ti nasveti obnesejo v praksi...

polupčkajte svoje sončke,
tea










_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.10.2006 22:36:52   
rose22
Tejcha a si bla pri seherjevi?Men je tud en kup takih cudnih povedala,prav tako sestra v posvetovalnici.Kar se hrane tice eni pravijo tko eni pa cist drgac.Jaz sem prebrala na internetu da sadja naj bi ful mal jedel,sploh agrume in ostalo juzno sadje.Tu pa mi je rekla da lahko jem vso sadje samo jagod se morem izogibat.Pa cimvec govedine naj bi jedu,drugje recejo da svinjsko,spet drugje pa da svinjskega ne.Jaz zaenkrat jem tist kar mi pase.Glede na to da smo v porodnisnici dobile skoraj vsak dan strocnice se tud teh ne bom izogibala.

Naso tamalo pa cez dan kar fajn zvija kljub temu da ji ad3 ne dajem vec.Sem pa ze poskusla s cajem,pa ga kar ven pljuva.Je pa tejcha isto pri nas.Cez dan kar naprej sitka pa bi kar vlekla ampak jaz ji kar dudo dam,ko zacne pa ornk tecnarit pa hop na josko.Je pa cez dan skoraj skoz pokonci,le vmes tu pa tam mal drema.Sem si jo pa kar menda mal razvadla,bi se frcafela kar cel dan po rokah noslauser posted image user posted image user posted image user posted image .Prava lumpa je.Pa kar naprej se smeji.Bom dala se kaksno fotko v album.


aja punce se vprasanje.A se ve kaj bolj potite?Jaz vam povem da svicam k konj.Se tusiram po stirkrat na dan pa tud veckrat.Ko pridem iz pod tusa cez pol ure ze smrdim.Najhuje je pa ponoc.Se zbudim cist premocena pa sploh ne spim vec pokrita k mam toplo v sobi.Mam pa nekje 22-24 stopinj.Baje da je to med dojenjem znacilno,ampak men je kar nerodn ko grem ven pa prsmrdim ko kak dihurcek nazaj.


< Sporočilo je popravil rose22 -- 23.10.2006 22:42:13 >


_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 8:26:30   
Anonimen
Glede prehrane je meni patronažna rekla, naj se izogibam tiste hrane, ki napenja tudi mene ( se pravi oreški, stročnice, čokolade,  glede sadja in zelenjave pa naj vsak dan počasi uvajam kakšno sadje ). No, moram priznat, da se pri hrani zares pazim, pa prav nič ne pomaga. Mali je ravno tako imel krče, pa če sem kaj jedla ali nič.

Tejcha, patronažna mi je ravno tako rekla, da lahko otrok pije čaj ( janež, kumina, kamilice ) in da jih lahko pije cel dan ( da ni omejitve ) - zaradi krčov seveda. Sedaj mu ga dajem, če recimo pol ure po hranjenju še vedno hoče cuzat, drugače pa prakticiram tako, da mu jih malo zlijem v flaško, dodam mleko in lepo popije. Mislim, da ima zaradi tega krčov precej manj. Itak pa škodit ne more, sej so samo čajčki. Po drugi strani pa mi je rekla, da naj pije mleko takrat ko je lačen, da pa so ti čajčki tudi za odžejat.


(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 10:32:41   
alenka11
Oj

ŽIŽA jaz sem šele včeraj zvečer prebrala kaj se ti je zgodilo. Potem je pa RR nekaj zablokiral in nisem mogla nič napisat. Prosim povej kako ukrepat če se ti to še kdaj zgodi. Sem začela jokat ko sem prebrala. Našemu malčku se tud kar velikokrat zaleti, ko se doji. Že od porodnišnice se dojiva sede ampak tudi to ne pomaga. Sicer se zelo močno odkašlja ampak me je vseeno zelo strah. Tudi jaz ne vem kako bi odreagirala če bi bila na tvojem mestu. Verjetno isto.

Glede prehrane se pa jaz več ne obremenjujem. Res da nimamo nekih krčev samo občasna napenjanja. Tudi mandarino sem že pojedla pa ni bilo hudega. Mislim, da je treba kar vse začet jest samo v zmernih količinah. Meni v posvetovalnici niso nič rekli. Omenila je samo čisto mleko, da ni ravno dobro. Jogurte in ostale mlečne izdelke pa lahko.

Zdaj pa moram pa še malo pospravit dokler naš sonček še spančka.

PA,PA

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 10:46:40   
žiža
Midva se samo dojiva in za enkrat ne mislim nič dodajati, ker je več kot zadovoljen, ko vidi, da mami majico gor vleče. Tudi čaja mu ne dajem. Pri Sari sem pa čaj začela dajati, ko sem začela dodajati adaptirano mleko. Pravijo, da so po tistem mleku otroci bolj žejni. Dajala sem ji pa komarčkovega instant, al pa sem ga skuhala in kamelic, janeža in kumine. Urbanu bom dala čaj, če bom videla, da mu mleko ne zadostuje in bi bil zato res siten.
Rose, ne govort o švicanju. Tud jaz sem kot konj. Danes ponoči me je tako zalivalo, da sem se dvakrat komplet preoblekla. Samo vreme je pa tud kr neki. Jaz imam zdele v stanovanju 26 st. pa okna odprta, da vsaj mal svežga lufta notr pride. Aja za cd sem včeraj mal zamrazila, ker sem mislila, da je pošta do 7ih odprta, ja pa samo do 6ih. Tako da sem prepozno oddala, da bi šlo že včeraj naprej. tako da bo verjetno jutri prišlo.
Punce kolk ve oblečete svoje otročke za ven? Moj je v bodiju in plišatih žabcah, čez mu dam še jaknco iz velurja, kapico in copatke. Potem ga dam pa v žakelj in v voz. Jaz bi pa najraje kr v kratkih rokavih šla ven, ker mi je vroče za znoret.
A jih imate čez dan že v ležalnikih? Moj ful uživa v njem. Sara pa tud, samo da Urbana ven vzamem že notr leze user posted image  Potem pa vzame svojega zajca in dekco nase navleče in kraljuje. Je tolk smešna.
Alenka11 sling... Oh že en teden ga pacam. danes ga imam res trden namen se lotit. Ni pa nič zakompliciranega. bom poročala.
zdej grem pa mal še pospravljat. Sara je spet v varstvu, sta šle s sosedo ven po lužah skakat. Je že ob 6ih tulila DEŽ PADA, DEŽ PADA, JUHUHU.
lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 10:55:11   
žiža
kako odreagirat... otroka dol obrniti in ga po hrbtu potolči, seveda ne premočno. Ma v pediatrični mi niso nič konkretnega povedali. Zdej ko bova šla k najini pediatrinji mi bo razložila. Najpomembnejše je, da ostaneš miren. kako ti pa to rata pa nimam pojma. Je fajn, če si ti potem odkašlja al pa zajoka, men pa kr neki stokat začne...
A mogoče katera ve koliko časa hodijo izvidi iz pediatrične? Meni so rekli okoli 4 tedne user posted image  A ni to mal dolgo?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 13:27:38   
yennika
Alo mamike!

Midva imava pa jutri posvetovalnico-drugič.Me prav zanima kolk se je malek zredil, po mojem ima že kar 4,5kile.Dolg je že tud kar fajn, da se komaj napravima zraven k dojenju.Kaj šele bo!Po cotkah nabolj vidim kak raste, mu je kar vse že premalo.
A vi oblačite še dve spodnji majčki?Jaz dajem eno+body.Ko pa grema ven pa oblečem še puloverček,žabice, hlače in jaknico.Pa mislim da mu je kar ok.Tale veter ja zadnje dni prav zahrbten in morš kar fajn obračat vozeka.

Tudi jaz se držim polnega dojenja, torej ne dodajam popolnoma nič.Če pa bi mali začel fajn sitnariti bi mu pa dala čajček po žlički, flaše še ne bi uporabljala rada.Mali faloti kar hitro ugotovijo kje bolš teče in kje se je potrebno manj trudit!Če je siten in vleče prst mu pač dam zizo, drugega mu itak ne morem ponuditi.No, manj kot na dve uri že vem da ne more bit lačen, se pač malo joka in ga drugače potolažim.
Rose-tudi moj lump ja ratal kar fajn razvajen in bi ga mogel kar naprej po rokah nosit.Amak takoj ko zaspi gre pa direkt v svojo posteljo.Podnevi sicer ne spi veliko, malo dremucka-razen v vozeku, tam spi tud po 4ure skup.Ponoči pa zaspi takoj po dojenju in kupčku.

Šraufeki so najbolj intenzivni zvečer okoli osme ure, takrat mu je res hudo.Potem pa se tako utrudi-da o meni ne govorim, da takoj zaspi.Jem pa vse po vrsti in ne kompliciram.

A ste že oddale vlogo za varstvo in nego otroka?In za doklade?Morem jutri uredit ko so uradne ure.Kak že to gre,a tistemu ki ima nižjo plačo se bolj splača?

Jutri se grem pa razvajat, sem se naročla frizerju. Se morem malo uredit, imamo v soboto krstitje.Jupi!

Uživajte.Joj, mi bomo jutri teden stari že 2 meseca.Ja, torta bo mogla bit!


lp


_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.10.2006 18:04:27   
rose22
Zivjo punce!

Jaz sem danes moji user posted image spet poskusla dat caj proti krcom in ga je v susu spila 125ml.In je danes velik bolj mirna kot prejsnje dneve.Tko da boma kar caj vsak dan prakticirale.Drgac sem pa danes nesla slike razvit in so mi jih pol ze zaplenli.Zdaj grem pa dnevnik mojega malcka izpolnjevat pa lepit slikce noter.


_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 9:36:10   
Anonimen
Rose22 - tudi jest prakticiram ta čajček in moram priznat da kar pomaga. Sicer pa smo imeli sinoči spet malo bolj burno. Mali ni in ni hotel zaspati. Pa ga niso dajali krči, samo je ob polnoči še vedno tako na veliko gledal...no sedaj pa pridno spi...upam da ne bo noč zamenjal za dan...ga bom danes poskušala pošteno utruditi...

Ali imajo vaši user posted image  tudi takšne majhne mozoljčke ? Našemu so se včeraj naredili...jih ima na čelu cel kup.. ALi je res da se s tem čisti koža ?

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 9:41:12   
rose22
Lina moja jih ima po lickih ogromno pa mal po celu ampak pocasi zginjajo.Men so rekli v posvetovalnici da se to koza cisti.Ampak tolk smesno zgleda ko da bi bla v pubertetiuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 10:48:58   
princes
Čavček...

Žiža, jaz pa nevem kaj se ti je zgodilo??user posted image Kje to piše..
Moji se tudi miljonkrat zaleti ko cuzka...user posted image

Drugače pa ja švicanje, ja... Da ne govorim o smradu, kot da se ne bi cel teden stuširala...user posted image Grooozzzaaaa..Sem začela moške deodorante uporabljat, ker mi ženski čisto nič ne koristijo...

Ja jaz nevem, moja bi se tudi skoz po rokah nosila, hvala bogu za kengurujčka...
Pa vidim da imate ve tudi te probleme, sem že mislila da je moja že čist scrkljana...
Da ni normalen user posted image ... 24 ur na dan bi se nosila okoli...Jo dam pa v kengota, pa mal gleda pol pa zaspi..user posted image
Potem zgleda, da so vsi user posted image mal zoprni, pač imajo tak način komuniciranja..user posted image
Mi včasih že čist živček potegne, k se skoz dere...user posted image

Jaz grem pa jutri h G.

Lep dan vsem....


(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 11:06:23   
žiža
 urskamravlja, tamalemu se je tako nesrečno zaletelo, da mu je čist dih vzelo in ni mogel priti k do sape... Na prejšji strani na starši č. sem napisala.
No sej sedaj je vse ok,samo meni živci delajo ko nori, samo da slišim kakšen čuden vzdihljajček.
Scrkljanost... ne mi govort...a si morte mislit kolk ga crkljam od najinega nesrečnega četrtka... Ko je zbujen bi bil samo na rokah. Zdej sem mu nad ležalnik naštimala en vrtiljak tako da ga sedaj to tako zanima in se za kakšno minuto zamoti. Mal ga pa sara animira.
Jaz imam pa jutri teden ginek.
A se vam je čišča že ustavila? Jaz sem bila prejšnji tedn že čist OK, potem se mi je pa v četrtek spet mal priteklo. Po mojem je bila to posledica stresa. No zdej je pa spet Ok. Upam, da bom zdej dalj časa brez M. PO prvem porodu sem imela čiščo 4 tedne, pri treh mesecih sem pa že tardečo dobila. Je pa najinouser posted image sedaj po 2 porodu ful boljše. Pri prvem so me zgleda tako grdo zašili, da me je ves čas nekaj špikalo in zategovalo. Zdej gre pa prov fajn user posted image Matr res že dolg nisem bila  tako sproščena. Sem že čist pozabila kako zgleda seks brez bolečin.
Kakšno kontracepcijo si boste umislile? Jaz nimam pojma. Vem samo to da s kondomi pri nas ne gre, definitivno pa ne mislimo v roku 4 let kupovati kakšnih CB testov in podobnega user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 13:10:15   
x_srečka_x
OJ,

Meni se je čišča ustavila šele po 6tednih. Zdaj pa ni niti rjavega izcedka niti krvi user posted image

Se moram pohvalit da je najina Vesna danes spala ponoči kar 10ur user posted image  Prešnje dni pa 9ur user posted image  Je res pridna kar se tiče spanja ponoči, me vsak dan preseneti ko toliko časa spi, tako da si lahko še jaz ponoči fejst naspim.
Ja mojase bi tudi po cele dneve nosila user posted image  Se ne smem usesti ker drugače je jok.
Mene malo ščiplje še vedno tam kjer sem bila zašita. Upam da bo kmalu minilo.
Še 9 dni pa bomo stari 2meseca user posted image
Imamo pa letos še res lepo vreme pa kar toplo je, upam da čim dlje cajta da bomo lahko veliko zunaj na zraku.
Sva z mojim v nedeljo peljala user posted image  na hribovski zrak user posted image  k njemu domov. Ampak je čist zbegana ko jo kam odpeljem dtugam kot pa je navajena. In sploh nič ne spi.


LP

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 15:25:23   
Dajanax
Živjo!! Mi smo pa danes bili na prvem pregledu user posted image user posted image user posted image . Naša Vita je zrastla 3,5 cm in se zredila za 1 kg. Vse je OK, no razen mojega dojenja z nastavki (v ambulanti je bila lačna, zato je doktorica predlagala da jo podojim, ker bo pregled še trajal. Moj privleče ven iz ruzaka nastavke ona pa "...kr brez boste probali". Pa smo in je šlo, doma sicer z malo več muke, je škratek mali najbrž nalašč pokazal kako obvlada, doma se pa heca z bradavičkouser posted image .

Zdaj pa najpomembenjše!!! Pogovarjali smo se o moji prehrani in se je fuuuuul začudila zakaj ne jem sadja in zelenjave - svežega!!! user posted image user posted image  Je rekla če ne bom jedla dovolj sveže zelene zelenjave bojo razno razni infekti udarli (pa ji nisem povedala da je uroinfekt že mimo). Med prepovedanim je samo in res samo svinjina!!! Pa mleko v manjših količinah. Sem bila čist adijo, vsak ima svoje mnenje ali znanje o tej prehrani očitno. Glede na to da ima ta pediatrinja 4 otroke bom njen nasvet kr upoštevala (pa tudi sadje se mi že fuuuul lušta).

Toliko o mojem razmišljanju zadnji mesec kaj lahko in česa ne smem jesti oz. kaj sploh lahko jemuser posted image user posted image .

Čišča pri meni še vstraja (4 tedne že), kakšen dan je čist OK, cel dan nič, potem pa naslednji dan spet nekaj kapljic svetlo rdeče krvi. Imela sem tudi hude težave z zaprtostjo, zdaj že dva dni jem 1-2x na dan otrobe z jogurtom pa se stanje normalizira.

Za zaščito bomo midva spet skrbela kot pred nosečnostjo: kondom. Menda kakršen koli vstavek (mirena, obroček,...) ne dajejo če želiš imeti čez nekaj let še enega otroka, tabletke so med dojenjem out. No, vzdržnost bi še bila opcijauser posted image user posted image user posted image .

Ta teden imam kar probelem s količino mleka, zmanjka mi za večerni obrok, zato sem že 3 večere dodala Novalack. Krčkov ni bilo nič, je bilo pa lepo videt ker je tako zadovoljno sita zaspančkala. Včeraj sem zato kupila črpalko, da bom ob jutrih načrpala za večerni obrok in hkrati spodbudila proizvodnjo mlekca. Ste ve tudi imele kakšno obdobje težave s pomanjkanjem mleka??

Dost litanij za danes, grem solato delat za kosilo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 16:19:00   
Billi
x-srečka-x, blagor tebi!!! Imaš kakšen recept za nočno spanje? user posted image
Mi se zbujamo 2-3x na noč. Mene to tko zdela, da jo ta tretjič podojim kar leže in potem obe skupaj zaspiva. Nisem ravno nočna ptica user posted image
Dajanax, jaz imam skos probleme z mlekcom. Skoraj vsak večer ji pred spanjem dodam aptamil, včasih pa že popoldne ene 40 ml. Včasih spijem zvečer eno pivo, pa je potem naslednji dan malo bolje... jah, znajti se je treba... Drugače pa čez dan veliko vode in čaja spijem, ampak nič ne pomaga user posted image No, saj včasih (ampak redko) mi pa znese tudi brez dodatka, tako da si en dan prej pred spanjem sčrpam (ker hodim spat ene 2 uri za mojo user posted image ) in ji potem dam to naslednji dan zvečer. Ampak največkrat to rezervo že čez dan porabiva..user posted image
Uživajte! Naši user posted image user posted image user posted image so pa res naročili lepo vreme to jesen!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 16:46:17   
Dajanax
Bili meni je danes pediatrijanja svetoavala, da naj dojim kadarkoli si otrok zaželi, ampak na eni joški ne sme bit dlje kot 15 minut. To naj bi vzpodbudilo mleko, da ga bo dovolj. Pumpice in podobne reči je rekla, da niso potrebne, razen ko že vse tišči otrok pa spi. 

Dokler se meni mleko ne poveča bo definitivno dobila nadomestno mleko, lačna že ne bo. Ja pa sveža zelenjava in sadje naj bi tudi povečalo produkcijo mleka. Pa probajmo!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.10.2006 22:26:40   
Dajanax
Ej ženske!!! Zdaj pa vidim kakšna veeeeelika razlika je med Mullerjevimi Pamerskami in navadnimi poljskimi!!! Hudoooooo!user posted image user posted image user posted image


Enkico smo že imeli Mullerjevo, dvojko pa smo dobili za darilo in po dvo dnevni uporabi je mala dobila fulll pikic po ritki - plenične izpuščaje. Prej je bila ritka vedno zelo lepa, pa nisem vedno mazala s hladilnim mazilom.
Saj mi je uspelo izpuščaje odpraviti že včeraj z Bepanthenom, pa z izdatnim mazanjem s hladilnim mazilom. Danes sem kupila Mullerjeve pamperske in videla kako velika razlika je med enimi indrugimi. Tako da če imajo vaši škratki občutljivo ritko, dajte jim privoščit malo dražje pleničke narejene v Nemčiji!!!! Jaz preostanek poljskih dvojkic res ne mislim uporabit...user posted image


(V Mullerju prodajajo pamperske narejene v Nemčiji, povsod drugje pa prodajajo pamperske, ki so narejene na Poljskem - za vzhod in balkan je vse dobrouser posted image user posted image .)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.10.2006 9:05:09   
rose22
Dajanax ti verjamem ja,ceprav jaz pamperske kupujem v dm-u in zaenkrat ni blo nobenih tezav hvala bogu,sem tud ze jaz slisala da so to kar neke cudne pamperske.
Midve imama pa spet mal vec krcekov in tako temno zeleno blato.A je to normalno tako blato?

Žiža sem dobila cd-je so ful dobri.Tiste uspavanke so mi ful vsec in sem jih ze poslusala,mojo user posted image pa na zalost zanima vse druga sam tista muzka ne.Ampak saj bo.

Kar se tice cisce sem se jo jaz resla po dveh tednih.Sem pa opazla da sem zdaj po porodu dobila strijepa se cel spodnji del trebuha pod popkom me srbi ko user posted image .Sem ze cist spraskana.Pa se mazem z oljem k pri norcih.


_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.10.2006 12:18:55   
Tanyka
Oj mamice
Vidim, da ste zelo pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image , meni zraven mojih dveh fakinčkov ostane zelo malo časa-berem vas sicer redno, ko pa hočem kaj napisat pa se vklopi sirena.
Da vam nahitro povem moje bradavice so veliko boljše,čeprav še ni čisto o.k.
S kakanjem pa imamo še vedno težave.Prej mi je kakal čisto po vsakem obroku.Zdaj pa kaki dan 2x, potem tri dni nič.........
Sem mu začela dajat malo čaja zapit mogoče bo kaj pomagalo.
Koliko krat so kaj vaši user posted image  posračkani?
Drugače je vse po starem:
-podnevi Rene kar dosti spi
-zvečer imamo pevske vaje(dve uri skupaj minimalno)
-zaspimo najkasneje ob 21h,ponoči se še enkrat zbujamo za hranjenje-glede tega je res pridenuser posted image user posted image
 
Zaščita????Jaz sem imela v mislih mireno,potem pa sem zelo dosti brala o tem,pa ne vem če je to ravno vredu-menze naj ne bi bilo oz. 1x letno nekaj takega.
Jaz mislim da ni dobro, da se to zadržuje v telesu.
Zdaj zaenkrat pač ne gre drugače kot iztopit eno postajo prej user posted image user posted image , potem pa bomo vidli.
aja glede user posted image .Po prvem porodu mi je bilo kot prvič- ojoj user posted image .
Zdaj v drugo pa je bilo čisto o.k .-proti pričakovanju.Je pa res, da sem bila prvič zelo fejst šivana, zdaj pa sem imela 2 šiva.


Žiža res grozna preizkušnja, mi je bilo ful hudo ko sem prebrala user posted image user posted image user posted image

 
Sirena
Lepo se imejte by by
Tanja 
 

< Sporočilo je popravil mknuple1 -- 26.10.2006 12:23:53 >


_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.10.2006 15:09:21   
Billi
Pozdravljene!
Tako kot mknuple tudi jaz berem, pišem pa manj.
Nekaj me ful zanima. Tiste, ki vam user posted image spijo po celo noč, kaj naredite z mlekarnami. Jaz si po eni strani ful želim, da bi moja prespala noč, po drugi strani pa se mi zdi, da bi mi joške razgnalo, če je ne bi vmes podojila. Ampak slej, ko prej se verjetno zgodi, da user posted image prespi noč. Kako potem to zgleda? user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
26.10.2006 15:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: SEPTEMBERKE 2006
27.10.2006 9:31:26   
x_srečka_x
BILLI ne vem recepta za nočno spanje  user posted image  Moja nič ne spi podnevi, oziroma čisto malo. Zvečer pa kar pade v posteljo in sem vsak dan presnečena ko se zbudiva ob šestih, sedmih user posted image  
Kaj pa naredim z melkarnami? Zjutraj je tako ali tako že tako lačna da poje vse do zadnjega user posted image  In nič ne ostane notri.


Še malo pa bomo stari že dva meseca user posted image  
Zdaj je lahko že zmeraj več v posteljici nad posteljico pa ima obešene balone pa ropotuljico in se kar zamorti s tem ko gleda pisane balone. Je zdaj že malo začela mahati po ropotuljici samo pomoje še nevede. Pa roke že tlači v usta, pa vse sproba kar ji pride v usta user posted image  najraje pa cuza majčko...to pa meni ni nič všeč kaer ima potem mokre rokave user posted image
Pa naučila se je tudi da če ji pokažeš jezik ga potem še ona user posted image  
Pa takoj se zasmejčka če se ji ti, smeji se tudi če ji poješ...res zna že veliko pa še zmeraj vsak dan pokaže kaj novega user posted image
Res so cukrčki tile naši sončki. Bi imela takoj še enega user posted image  user posted image  

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?