princes
|
Jaz imam kengurujčka od babybjorn, bil je 17.000 sit, v BC.. In je the best..Ni mi škoda tudi tolarja...Dobra investicija... Evo, zdalje vama obe piševa.. Ona se carta, jaz pa mirno na RR.... Bravo za kengurujčke... Bom jaz vse sladkarije probala, ve kar pišite svoje ideje...Jaz se sploh ne spomnem, da bi kaj takega naredila... Sam jokam, da nič ne smem... Ja no midve imava pa zdaj čisto drugačne dneve, ko se tako lepo dojiva..Jaz tudi zdaj gledam da ima glavo višje od želodčka... Res gre vse takoj v želodček, tko da ni več bruhcev, sem tko vesela, oz.obe, da kar vriskava, ko se najeva...In je tudi ful bolj pridna...Pa tudi več spi, tko da sem res pomirjena... TKo da je bilo res to moje dojenje krivo za bruhce, saj pomoje je bila revca kot v luna parku, je ležala pa pol dvig za kupček podret, pa spet nazaj..Bogica... Če pa še kaj sitka pa v kengota, al pa voziček, in je mir... no da se ne bom preveč hitro pohvalila...Ne hvali dneva pred nočjo, pravjo... Kje pa je mknuple... Upam, da je vse ok... SEm ti pozabila povedat, da kupi začimbi kumino in janež, pa nared čajček, malo sladkorčka, pa daj malo za popit...Pol pa ni vrag, da ne bi kakala... Jaz ji dam vsak dan po obroku, kašne 45 min, ko mal sitka pa bi se crklala na joški, pa dam malo čajčka, da popije, pa se ful umiri, pa prdi, pa kaka... To tudi pomaga za krčke.. Tko da punce kar čajčke kuhat, moji ful pomaga... Pa kapljice babynos so tudi zakon... Ti žiža, pa upam, da si se že kaj spočila, dobra si, da tkole dva rihtaš, pa še kuhaš, pa vse...Bravo... jaz še eno komaj, pa mačka, pa mojga ....Kuha mi pa tašča, ta teden hodiva k moji mami, pa sem še kakšen dan čist konc...Se kar pustim razvajat... Dobra si res... A se kaj slončkate s svojimi, kako vam je, sedaj po porodu... Moj pravi, da je zdaj še bolj ozka, meni pa tudi ni nič drugače kot prej... Fiinnooo... Ma jaz pa tudi vse nadaljevanke pogledam, pa vse...Imam itak skoz TV prižgan, pol pa skoz mal kukava, kaj dogaja po svetu...Pa ko se dojiva, ona cuzka, ja pa gledam... No zdej se greva pa zrihtat, pa na kosilo... Njami, komaj čakam...jaz sem ful lačna skoz, pa ful velik pojem, imam res apetit, a ve tud??? Lep dan, hitr še sončka iskoristit, jutri je baje dež napovedan... Pa pa
|