Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
)!
Kdo pride, kdo pride

V ... naj gre vse skupaj. Sem imela že vse napisano, pa me je vrglo ven!
Mene je skoraj na rit vrglo. Čez eno uro sem bila tam. Babica me je odpeljala na ctg in kasneje je prišel g. Pogleda na ctg:"No, kaj sem vam rekel. Ste čutila ta popadek?" Punce, jaz razen brc otročka nisem čutila ničesar. Na ctg-ju sem bila 45 minut in v tem času se je izpisalo še nekaj blažjih popadkov. Potem me je babica še vaginalno pregledala in z g sta prišla do zaključka, da še nisem za v porodno.
Maternični vrat je še zabetoniran, niti zmehčan še ni. Babica je komaj prišla do konca s prsti. Popadki so pripravljalni. Naslednji pregled imam danes teden. Do takrat pa: ležat 14-16 ur, da teža posteljice čimmanj pritiska na ledveni del hrbtenice. Fizioterapija v tem stadiju ne bi imela efekta. Popoldan mi mami prinese eno mazilo, če bo kaj ublažilo.
.
, glavico ima ful nizko, tako da je maternični vrat že zelo skrajšan, se pa še ne odpiram. Vsekakor pa moram takoj, ko se pojavijo kaki znaki, v porodnišnico. Tako da Mela, boljše da sem v službi, ker je dost bliže porodnišnici kot moj dom
, razen seveda konstantnega obiskovanja WC-jev. Se mi zdi, da že vse WC v Ljubljani poznam, kaj WCje, še čistilke vem kere so dobre in katere ne. Na primer dotična Fani (lokala ne bom omenjala, da ne bom delala reklame, ker kavo imajo vseeno dobro) potrebuje še nekaj izkušenj. Res no, ne vem kje se je punca učila, ampak kadar ona puca so WCji katastrofa
. Jih sploh ne dobijo in niti ne vedo kdaj bo nova pošiljka. Sem prav žalstna in se moram odločit za drugega. A ima še katera kakšnega dobrega takega kot je bil ta?
prihaja domov pa bo boljše,bo vsaj on malo porihtal zjutraj jaz bom pa lahko malo še zaspala.
- uživajte!
.