|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 20:27:14   
Anonimen
Po moje ne gre za podkupovanje, bolj za otročarijo. Verjetno kakšna neizživeta zadeva iz očkovega otroštva. Najbrž ima rad motorje ali pa si  jih je vsaj želel imeti. Pač izgleda, da je en velik, neodgovoren otrok. Saj je kar precej takih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 21:51:07   
mojamura
jah....kaj naj rečem, sem bila v podobni situaciji. tolažiš se lahko edino s tem, da bosta otroka enkrat zrasla in pogruntala v čem je fora. otroka je lahko razvajat, če ga maš enkrat al pa dvakrat na mesec....user posted image



_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 22:18:32   
Anonimen
Eno je plačevanje preživnine. Kot odrasli odgovorni osebi poskrbita za to, da bo preživnina plačana in da ne bo jabolko spora, preko katerega bosta reševala pretekle in sedanje problematične medsebojne odnose.

Okrog preživnine se ni potrebno prepirati. Preživnina je ekzaktno določena, s številko, in je lahko samo plačana ali ne. In tukaj ni debate. Ne z njegove ne s tvoje strani. Če je ne plača, ukrepaj takoj. Po dveh neplačanih (prijavljenih) preživninah, sledi izvršba. Zakaj čakaš, da se je nabral tako visok dolg? On je dolžan plačevati, ti pa si dolžna ukrepati, če temu ni tako.

Kupovanje igrač. Če ti res dolžan, je to nesmiselno s finančnega vidika. Z vidika odnosa do otroka pa je zgodba drugačna. Prav je, da otroku kupi igračo, ki veseli tako njega kot otroka. Na ta način bosta skupaj preživela vesele trenutke.
S partnerjem ne živita več skupaj, razšla sta se, ker imata drugačne poglede, vrednote, prioritete,...Tudi glede igrač. Tukaj se ne bosta nikoli popolnoma strinjala. Lahko pa se nehata "igrat" drug z drugim in z otrokom in se začneta obnašati kot zrela in odgovorna starša.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 23:20:07   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Mogoče bi ve rade da vam plačujemo vse za otroke vam pa ni treba nič in imate več za lastne potrebe????


Najlažje je dat denar, pač nekaj stroškov za otroka pokriješ in problem rešen. Vsakodnevna skrb matere za otroka, pa ni pomembna al kako? Resno sprašujem, se ne norčujem. takšnega življenja ne poznam, ker sem poročena. A kupite kdaj materi ali na kakšen drugi način zahvalite, zato ker lepo skrbi za vajinega otroka? Al to ni pomembno?


Še plačam ji naj?


Sicer verjamem, da lepo skrbiš za svoja otroka....pa vseeno naj te "potolažim", da vso skrb matere za otroka ne odtehta noben denar tega sveta - torej ji tega niti ne moreš plačat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
11.10.2006 23:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči



[ torej ji tega niti ne moreš plačat. 




GO GIRL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 7:35:08   
Anonimen
če se je odločila, da bo sama skrbela za otroke.. je to njena odločitev.. zakaj bi jo on nagrajeval za to?? ker mu je vzela otroke??

svašta..


Zahi, absolutno lahko podaš mnenje, nimaš pa pojma o pojmu! Sej mu verjetno NI VZELA otroke, lepo te prosim. Res ne veš o čem govoriš - sicer si pa pravi strokovnjak na svojem področju.

Svašta.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 7:36:23   
Anonimen
In če bi ti njej pokazal, da jo spoštuješ bi tudi ona tebe, ne pa da se bojiš, da slučajno ne bi kakšen tolar ona porabila.


Barvo MIKA.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 7:41:51   
Anonimen
Sicer verjamem, da lepo skrbiš za svoja otroka....pa vseeno naj te "potolažim", da vso skrb matere za otroka ne odtehta noben denar tega sveta - torej ji tega niti ne moreš plačat.


TUdi to je lepo in resnično napisano mamči.

Nevem, potem naj pa debata spet teče o tem, zakaj otroke "dobijo" mame in ne očetje. 

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 7:44:09   
Anonimen
vidim, da sem zanetila "hudo" debato tukaj. Sem se že nekako sprijaznila s tem kaj je kupil ... in vzela to kot - darilo, ki ga je pač namenil svojemu sinu.

Zakaj sem pustila stvari ne bi razlagala. Hiša v kateri sva stanovala je od njegovih staršev. Z njima pa se ne bom tožarila (ker bi se morala). Najin odnos pač ni bil zdrav - ne zame, ne zanj, še najmanj pa za otroke. Ne boste vrjeli ampak otrok sam mi je nekega dne prinesel potovalko in želel da gremo. Pa sem kljub temu še nekaj časa vztrajala.

Za to kar se je zgodilo sva bila potrebna oba. Krivdo delim.

In anonimni - napisal si ravno to kar je pred časom rekel moj bivši. Da ima on tudi stroške z njima ko sta pri njemu. A kaj ko vem, da otroka jesta pri babici ali pa teti (vsi živijo skupaj), otroka se umijeta pri teti in največkrat tudi spita tam. Kar pa je zame zelo žalostno. Imata svojo sobo pri njemu, pa skoraj nikoli ne spita v njej.

In eno stvar mi razloži - zakaj imate vsi moški občutek, da smo ženske s tem ko smo se odločile za ločitev, vzele otroke???!!?? Otroci niso zadeve, ampak so bitja - živa bitja s čustvi in zelo dobro občutijo vse boje med starši, kljub temu da nas večina misli, da ne. Jaz otrok nisem "vzela", sta pa odšla z menoj na drug naslov. Ampak jima nikoli  nisem preprečila stikov ne z očetom in ne z preostalimi sorodniki. Celo vprašala sem ju ali želita živeti z njim. Brez kakršnihkoli dodatnih pritiskov. Pri njemu preživita kar nekaj časa. Med počitnicami sta bila zelo veliko časa pri njemu in njegovimi starši (pa čeprav tega ne odobravam najbolj, ampak o razlogih tukaj ne bi - povem samo to da sta me tako tašča kot tast fizično ogrožala in smo v postopku). Jaz mu otrok nisem vzela. Res pa je da jih včasih ne vidi ... ampak ne po moji krivdi. In to se je dogajalo tudi takrat ko smo še živeli skupaj. Velikokrat je hodil ven, ob nedeljah smo ga čakali s kosilom, on pa je popival v bifeju s prijatelji. Še in še bi lahko naštevala. Pa ne bom. Še vedno je njunj oče. In tako bo ostalo.

Zmoti me to, da mi je dva meseca govoril kako nima nič denarja in kako mi lahko nakaže samo polovico preživnine. Imava skupnega odvetnika, da nama je sestavil sporazumno ločitev, pa nima denarja da bi ga plačal. Zato zadeva še ni šla na sodišče - sporazumna ločitev mislim. Pa bo šla sedaj ker sem jaz pokrila še njegov del stroškov.

Torej a se upravičeno jezim? Kaj je kupil ne igra nobene vloge, gre bolj za način. Mislim pa, da otroku več pomeni to da se oče z njim ukvarja, ne pa kaj mu kupi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 7:52:03   
Anonimen

Za to kar se je zgodilo sva bila potrebna oba. Krivdo delim. TOČNO TAKO.

In anonimni - napisal si ravno to kar je pred časom rekel moj bivši. Da ima on tudi stroške z njima ko sta pri njemu. A kaj ko vem, da otroka jesta pri babici ali pa teti (vsi živijo skupaj), otroka se umijeta pri teti in največkrat tudi spita tam. Kar pa je zame zelo žalostno. Imata svojo sobo pri njemu, pa skoraj nikoli ne spita v njej. RES ZELO ZELO ŽALOSTNO DRAGI OČETJE.

In eno stvar mi razloži - zakaj imate vsi moški občutek, da smo ženske s tem ko smo se odločile za ločitev, vzele otroke???!!?? Otroci niso zadeve, ampak so bitja - živa bitja s čustvi in zelo dobro občutijo vse boje med starši, kljub temu da nas večina misli, da ne. Jaz otrok nisem "vzela", sta pa odšla z menoj na drug naslov. Ampak jima nikoli nisem preprečila stikov ne z očetom in ne z preostalimi sorodniki. Celo vprašala sem ju ali želita živeti z njim. Brez kakršnihkoli dodatnih pritiskov. Pri njemu preživita kar nekaj časa. Med počitnicami sta bila zelo veliko časa pri njemu in njegovimi starši (pa čeprav tega ne odobravam najbolj, ampak o razlogih tukaj ne bi - povem samo to da sta me tako tašča kot tast fizično ogrožala in smo v postopku). Jaz mu otrok nisem vzela. Res pa je da jih včasih ne vidi ... ampak ne po moji krivdi. In to se je dogajalo tudi takrat ko smo še živeli skupaj. Velikokrat je hodil ven, ob nedeljah smo ga čakali s kosilom, on pa je popival v bifeju s prijatelji. Še in še bi lahko naštevala. Pa ne bom. Še vedno je njunj oče. In tako bo ostalo. NEVER ENDING STORY, PA SAJ JE VEDNO ISTA PESEM.

Torej a se upravičeno jezim? DA Kaj je kupil ne igra nobene vloge, gre bolj za način. Mislim pa, da otroku več pomeni to da se oče z njim ukvarja, ne pa kaj mu kupi.

IN TALE ZADNJI STAVEK, PA ŠE KAKO DRŽI!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 8:49:58   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Nisem pa mislila, da bi še njej dal toliko denarja kot daš za otroka, ampak majhno pozornost. kar je pa pomembno, otrok bi se veliko bolje počutil, ko bi videl da starša komunicirata na prijazen način. In če bi ti njej pokazal, da jo spoštuješ bi tudi ona tebe, ne pa da se bojiš, da slučajno ne bi kakšen tolar ona porabila.


še enkrat.. sama se je odločila, da bo skrbela za otroka..

od kje ti zdej ideja za majhne pozornosti ipd??? Lahko komunicirata na prijazen način pred otrokom.. in to je to.. oče da polovico stroškov zraven.. za frizerje naj ima pa sama.. ne??



(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 8:54:24   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če se je odločila, da bo sama skrbela za otroke.. je to njena odločitev.. zakaj bi jo on nagrajeval za to?? ker mu je vzela otroke??

svašta..


Zahi, absolutno lahko podaš mnenje, nimaš pa pojma o pojmu! Sej mu verjetno NI VZELA otroke, lepo te prosim. Res ne veš o čem govoriš - sicer si pa pravi strokovnjak na svojem področju.

Svašta.


samo nekaj.. zakaj bi on, razen otroku, plačal tebi karkoli? Samo to me zanima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 8:57:00   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Da ima on tudi stroške z njima ko sta pri njemu. A kaj ko vem, da otroka jesta pri babici ali pa teti (vsi živijo skupaj), otroka se umijeta pri teti in največkrat tudi spita tam. Kar pa je zame zelo žalostno. Imata svojo sobo pri njemu, pa skoraj nikoli ne spita v njej.


kaj ima veze kje jejo, kje spijo, kje se umivajo.. sedaj imaš pač polovico stroškov in on polovico... naj se še pri tebi umivajo, jejo in spijo pri babici.. boš tudi ti prišparala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:16:32   
mika
no potem, pa je res super ati, če takrat otroke, prepusti drugim, ko bi morali bit pri njem, okoli se pa naj joče, kako mu je zlobna bivša pobrala otrokeuser posted image user posted image user posted image  
In zahi, močno dvomim, da ob teh revnih preživninah ostane mami za frizerja. Izjava, da je mama sama hotela skrbeti za otroka, zdaj pa ga naj ima, se mi pa zdi takooooooo nezrela-kot da bi jo izrekel eden osnovnošolec in ne odgovorni starš. In še enkrat, nisem napisala, da bi mami plačeval za skrb, ker verjamem, da to počne z vso ljubeznijo, ki jo premore, bi pa pozornost pripomogla k boljšim odnosom.  Nekaterim, žal do tega ni in raje živijo v jezi na svojo bivšo ali bivšega

< Sporočilo je popravil mika -- 12.10.2006 9:17:39 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:27:27   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

no potem, pa je res super ati, če takrat otroke, prepusti drugim, ko bi morali bit pri njem, okoli se pa naj joče, kako mu je zlobna bivša pobrala otrokeuser posted image user posted image user posted image  
In zahi, močno dvomim, da ob teh revnih preživninah ostane mami za frizerja. Izjava, da je mama sama hotela skrbeti za otroka, zdaj pa ga naj ima, se mi pa zdi takooooooo nezrela-kot da bi jo izrekel eden osnovnošolec in ne odgovorni starš. In še enkrat, nisem napisala, da bi mami plačeval za skrb, ker verjamem, da to počne z vso ljubeznijo, ki jo premore, bi pa pozornost pripomogla k boljšim odnosom.  Nekaterim, žal do tega ni in raje živijo v jezi na svojo bivšo ali bivšega


pozornost'?? zakaj??? kaj bi to pripomoglo.. pač sta ločena.. nista za skupaj.. zakaj bi zdaj on obdaroval njo, ker pač tudi skrbi za otroka?

Naj se samo ne kregata pred otrokom.. dajeta vsak polovico stroškov.. in to je to..

odnos pa pač verjetno tako ali tako ni dober, če sta ločena.. za pozornosti ipd. je sedaj prepozno..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:34:22   
karmy
pa ne mislt da take mame ne obstajajo, ki hočejo da bivši plačujejo zelo visoke preživnine.. jaz pa pravim da 30 tisočakov, ki jih jaz dobim oz. moj mali, je dobro za par oblek, hrano, obutev (vrtec mam zastonj), je čist dovolj in mu ne mislim več težit za večjo preživnino, saj men ni problem tudi ostali denar, ki ga zaslužim, dat otroku. je pa oblečen, sit, in zadovoljen. kaj hočeš boljšega? nima high society igrač, si deli svoje igrače z mojim bratom.... je posesiven glede igrač in trmast ampak ker otrok pa ni user posted image user posted image torej, preživina pomeni tako kot otroški dodatek...samo svoj delež k preskrbi otroka, če pa kera mama ne zna ali pa noče narediti tega,potem si pa otrok sploh ne zasluži...

vem da več otrok pomeni več stroškov...ampak a so oni prosili da jih naredite in rodite? ne, vi ste se sami odločili in zdaj nosite te posledice.... in pr nekaterih točkah anonimnega očeta se strinjam 1000% ... ker vidim primere bivših žena, ,kako može molzejo na vse možne načine in potem seveda pride potem preživnina tud do 70 tisočakovuser posted image user posted image (za enega otroka) ...ma sem pomislila.. ma ke ve ne delate? user posted image pa od kdaj rabi otrok 70 tisočakov na mesec??!! mogoče ob večjih nakupih  kot so obleke, obutev, šolske potrebščine.... ampak to ne more bit samo na plečih očetov ki vestno plačujejo preživnino...

seveda pol tle velja rek: DENAR JE SVETA VLADAR user posted image


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:45:11   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pozornost'?? zakaj??? kaj bi to pripomoglo.. pač sta ločena.. nista za skupaj.. zakaj bi zdaj on obdaroval njo, ker pač tudi skrbi za otroka?

Naj se samo ne kregata pred otrokom.. dajeta vsak polovico stroškov.. in to je to..




Vse to je res. Ne bi sprejela nobenega denarja za lastne potrebe, še najmanj za frizerja.

Lepo je pa vedet, da se nekdo zaveda, da maksimalno dobro in s srcem skrbim za otroka in pa, da le ni tako enostavno vzgajat otroka. Jasno, da nikjer ni zapisano in niti slučajno ni nujno, je pa lepo in človeško, če ti da bivši partner vedet, da lepo in pravično skrbiš za otroke.

Kot sem že napisala : ni denarja, ki bi lahko to poplačal. En normalen človeški odnos med bivšima partnerjema je pa super - in za njiju še sploh pa za otroka.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:48:30   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pozornost'?? zakaj??? kaj bi to pripomoglo.. pač sta ločena.. nista za skupaj.. zakaj bi zdaj on obdaroval njo, ker pač tudi skrbi za otroka?

Naj se samo ne kregata pred otrokom.. dajeta vsak polovico stroškov.. in to je to..




Vse to je res. Ne bi sprejela nobenega denarja za lastne potrebe, še najmanj za frizerja.

Lepo je pa vedet, da se nekdo zaveda, da maksimalno dobro in s srcem skrbim za otroka in pa, da le ni tako enostavno vzgajat otroka. Jasno, da nikjer ni zapisano in niti slučajno ni nujno, je pa lepo in človeško, če ti da bivši partner vedet, da lepo in pravično skrbiš za otroke.

Kot sem že napisala : ni denarja, ki bi lahko to poplačal. En normalen človeški odnos med bivšima partnerjema je pa super - in za njiju še sploh pa za otroka.


se strinjam.. sigurno je lepo in tudi na mestu, da oče reče da mama lepo skrbi za otroka..

nekdo je pa pač omenil, da bi moral kak tolar dat tudi nje, zato ker pač skrbi za njega.. to se mi zdi pa absurd..
glede stroškov je pravično 50% 50%.. nič več nič manj..

normalen odnos je pa drugje.. ampak ker je normalen odnos med ločenci zelo redek.. je pol tukaj problem..

vsekakor se pa strinjam s tabo, da je tak odnos pomeben tudi za otroka, ki je verjetno v takih zvezah precej zmeden.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:51:03   
Anonimen
Zahi predvidevam, da si srečno poročen ali pa saj srečno na koruzi.

Moje ... ne moje, najine otroke moti, da nista z njim. Kaj on počne ko sta tam nočem vedeti. Ne preverjam ga in ko sta pri njemu sta pri njemu ... ga ne kličem, preverjam. Pokličem samo v primeru da želim izvedeti kdaj ju bo pripeljal in ko so pri njemu dlje kot samo čez vikend (npr.če so na morju). Ni poanta v tem, da se otroka umivata in prehranjujeta drugje ... poanta je v temu da nista z njim!!! In onadva želita biti z njim. Bivši ima sedaj novo punco, ki moram reči da jo otroka zelo obrajtata in ona zelo lepo skrbi za njuju. Ampak to ni to!! Onadva si želita biti z njim, ne pa da ju takoj preda nekomu drugemu v skrb. A je to težko razumeti???

Zahi ... iz vsega tvojega pisanja lahko razberem, da še nisi bil v taki ali pa podobni situacji. Lahko pa se tudi motim....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:56:10   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bivši ima sedaj novo punco, ki moram reči da jo otroka zelo obrajtata in ona zelo lepo skrbi za njuju. Ampak to ni to!! Onadva si želita biti z njim, ne pa da ju takoj preda nekomu drugemu v skrb. A je to težko razumeti???



kako on skrbi.. oz preživi čas s svojimi (vajinimi) otroci je to zame njegova stvar.. če grejo radi tja, naj tudi hodijo..

dokler radi hodijo k njemu.. naj tudi hodijo.. je že nekaj kar jih veseli.. koliko minut preživi z njimi je pa njegova stvar... lahko se kaj spremeni.. lahko se ne.. ampak dokler otroci hodijo tja.. naj pač hodijo..

če prej ni nevemkaj skrbel za njih.. se mogoče sedaj uči.. mu pomaga babica, tašča ipd..
če se nova punca razume z njimi.. toliko bolje..

hočem pa povedat, da njegov čas z njimi je njegov.. naj ga izkoristi tako kot zna in zmore..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:56:42   
zoya_
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pozornost'?? zakaj??? kaj bi to pripomoglo.. pač sta ločena.. nista za skupaj.. zakaj bi zdaj on obdaroval njo, ker pač tudi skrbi za otroka?

Naj se samo ne kregata pred otrokom.. dajeta vsak polovico stroškov.. in to je to..




Vse to je res. Ne bi sprejela nobenega denarja za lastne potrebe, še najmanj za frizerja.

Lepo je pa vedet, da se nekdo zaveda, da maksimalno dobro in s srcem skrbim za otroka in pa, da le ni tako enostavno vzgajat otroka. Jasno, da nikjer ni zapisano in niti slučajno ni nujno, je pa lepo in človeško, če ti da bivši partner vedet, da lepo in pravično skrbiš za otroke.

Kot sem že napisala : ni denarja, ki bi lahko to poplačal. En normalen človeški odnos med bivšima partnerjema je pa super - in za njiju še sploh pa za otroka.


Se strinjam s tem, da mora biti človeški odnos med bivšima, samo redki so tisti, ki pridejo do tega nivoja. Mora biti pa spoštovanje obojestransko, ne da se samo od moškega zahteva neka pozornost in bla bla...
Dam pa tudi Karmy čisto prav, da so ene bivše prave pijavke, ne vem kako bi bilo, če bi se potem stvar obrnila, da bi moški imeli otroke pri sebi in bi morale one plačevat astronomne preživnine, potem bi bile pa oh in sploh najbolj boge.


_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 9:59:31   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: zoya_


Se strinjam s tem, da mora biti človeški odnos med bivšima, samo redki so tisti, ki pridejo do tega nivoja. Mora biti pa spoštovanje obojestransko, ne da se samo od moškega zahteva neka pozornost in bla bla...
Dam pa tudi Karmy čisto prav, da so ene bivše prave pijavke, ne vem kako bi bilo, če bi se potem stvar obrnila, da bi moški imeli otroke pri sebi in bi morale one plačevat astronomne preživnine, potem bi bile pa oh in sploh najbolj boge.



tako je.. naj bo fer.. 50% 50% izključno za stroške.. njun odnos tukaj niti ni tako pomemben.. pomemben je samo pred otrokom.. da začuti, da se spoštujeta..

če bi pa ženske morale plačevati preživnivno, bi bila pa tale debata tukaj čisto na drugem nivoju.. kot si rekla.. bi bile najbolj boge..

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 10:09:12   
Anonimen
Zahi, res te lepo prosim, da zaključiš tole debato, ker nimaš prav in nimaš pojma.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 10:18:48   
zoya_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zahi, res te lepo prosim, da zaključiš tole debato, ker nimaš prav in nimaš pojma.


če se kdo s teboj ne strinja, še ne pomeni da nima prav in je brez pojma... to je debata in debatiramo, vsak po svojih prepričanjih in svojih izkušnjah

_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: "(pod)kupovanje" otrok
12.10.2006 10:26:27   
Anonimen
Zahi a sem jaz slučajno kje napisala, da si želim od njega več kot pripada najinim otrokom????

Lepo te prosim!!! Skrij se!!!

Tipičen primerek moškega ega. Sori. Nisem tip človeka, ki hitro sodi, ampak tvoje izjave zbijejo sodu dno.

Beri - ne zanima me kaj dela!!!! Moti me ko mi otroci potožijo!!! Štekaš?!? Pa mu zaradi tega ne solim pameti. In hvala bogu da ima nekoga, ki ga zopet pedena od spredaj in od zadaj. In ne mama, babica ali pa sestra mu s tem, ko prevzamejo otroke v skrb ne pomagajo pri tem kako se za otroke skrbi, ampak mu dajejo podporo pri tem da on nima nobene odgovornosti! 

Par let nazaj, ko sva bila še skupaj, jih je pozabil it iskat v vrtec ker je bil zaposlen z pitjem piva v lokalu s prijatelji!! Ko sem prišla domov ni bilo ne njega in ne otrok ... Poklicala sem ga že ta100tič in ko se mi je končno javil sem izvedela da sploh ni šel po otroke. 

Ampak to je zgodovina!!!!!


Ti pa prosim ne piši o stvareh, ki jih osebno ne poznaš. 

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?