Anonimen
|
Dobro jutro... evo, sem prebrala zdaj teh 11 novih strani odkar me ni bilo. Pridne ste bile včeraj. Danes pa 200-ka... Moja noč je bila peklenska. huje kot če bi imela novorojene trojčke. Najprej nisem mogla zaspat, ker sva z mojim zaradi tamale, ki je spala v posteljici, zamenjala strani postelje. In mi je bilo ful hecno, ker me je objemal z druge strani. Ob 23h je morala mala it prvič lulat. Glih, ko sem uspela zadremat. Nič, kahlica, pa malo nazaj v posteljo, pa odnest kahlico na stranišče. Se vležem, zadremam, ura 23.30. Teta Vesna? Lahko pridem k vama ajat? Se vstanem, preložim njo v najino posteljo, tačas, ko sme ji šla po pojšter je uspela past s postelje. Jok in stok. Se potolažimo. Mala se premetava gore in dole. Zadremam... Ura 00.24. Teta Vesna? Ne morem tu ajat. Grem lahko nazaj v konderpet? Pa smo meli spet selitve narodov. No, pol je celo noč spala tam, le da se je tako premetavala, da je vsakokrat, ko je dvignila ritko, poskočla še postelja. Zadremam... Ura 1.45. Zvoni hišni telefon. Prvič. Drugič. Tretjič. Vsakič, ko sem se privlekla do slušalke, je že nehalo. Jebelacesta, spet imajo na našem lokalnem radiu nočni program. Mi imamo pa zelo podobno številko, pa se folk ves čas moti. Zadremam... Ura 3.23. Spet jebeni telefon. Poskušam prepričat mojega, da naj dvigne guzo, pa me je kar ignoriral. Se privlečem do telefona, pa je že nehalo. Sicer se zdaj sprašujete, zakaj ga ne izklopim iz napeljave. No, mojadva sta na izletu, in če bi se karkoli zgodilo, ne znata klicat na mobitel. Pa moja nečaka spita sama, ker je sestra v nočni, prav tako, če se kaj zgodi, bosta klicala sem. Enostavno ne upam izklopit. No, spet zadremam... Pa je bila ura 5.12, ko se že mala iz psotelje dere. Soka! Muca mi je dol padla. Aaaaaaaaaaa... Letim zbudit brata, ker spet vidim, da je zaspal v službo. Grem lulat, Gre mala lulat. Zvoni že mojemu budilka. Konec spanja. Sem do 6ih vztrajala v postelji, pol sme pa malo nahranla in v vrtec odpeljala. Dete je pa celo noč tako brcalo. Sploh na zvok telefona je alergičen. Se ne bi čudila, če bi danes cel dan prespal. Sicer zdaj še skače. Zdaj me pa čaka vsaj 5-6 strojev perila oprat. Pa ne cunj, da se ne bo kera prestrašla. Pa malo moram vas tu nadzorovat, malo bom pa probala dremat med enim in drugim strojem perila.
|