|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 10:52:21   
Anonimen
Sem jedla, sem pila, zdaj marelice mažem. Si mi zvečer z njimi lušte nardila, pa sem jih šla zjutraj kupit.

Pa začuda se tudi utrujeno ne počutim tak fejst. Še zaenkrat...

Kaj naj skuham za kosilo? Pobiram predloge....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.6.2007 10:53:39   
kapica
Rumba, ne daje me noben sindrom, ampak radovednostuser posted image . A lepo spala v smislu, lepo spala, al v smislu , leeepooo spalauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.6.2007 10:54:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, men se tud zdi da ima zvesta nekaj doma. Ker toliko cot za prat je mal ajajajajajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz švicam ko pri norcih, na dan se vsaj 2x preoblečem. Moj tudi vsak dan vse zamenja, ko imava avto brez klime. Tako da midva imava vedno 3 stroje perila na teden za sprat samo za naju.

No, nadstropje nižje so pa še 4-je, ki mažejo...

Včasih se čudim, kolko je tega, pa pol jamram, da samo za prašek in mehčalec delam. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.6.2007 10:54:43   
kapica
zvesta, za kosilo nimam nobenih idej, ne mislim kaj kuhat danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.6.2007 10:55:19   
Anonimen
Haha... če se isto odločim, bom tvoj stavek mojmu na krožniku servirala.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.6.2007 10:55:22   
rumba
kapica, ne razumem...user posted image user posted image user posted image  (moji sosedi so tudi francozi)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.6.2007 10:55:32   
kapica
Zvesta, ja, saj se hitro nabere, ni kaj no.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.6.2007 10:55:57   
Anonimen
hahhahaha.... francozi na pohodu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.6.2007 10:56:48   
kapica
Okej, Rumba, saj je v redu, ni treba nic povedat. Spostujem zasebnostuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.6.2007 10:56:53   
rumba
Jaz tudi nimam namena kuhati. Greva nekam vem pojest, pol pa po Hano v Slovej Gradec.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.6.2007 10:58:18   
Anonimen
Meni se pa zdi, da prevečkrat izkoristim to, da pol greva ven jest. Mam že kar slabo vest, glede na to, da sem ves čas doma.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.6.2007 10:58:28   
kapica
Aja, Rumba, pridejo otroci danes nazajuser posted image . To pomeni konec pocitka.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.6.2007 10:59:41   
kapica
Zvesta, zakaj bi imela slabo vest? Saj ze dovolj doma delas. Kje pa pise da je treba skoz nekaj kuhat pa se z tem ****. Kuhanje je meni taka muha, da je jojuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.6.2007 11:00:58   
Anonimen
Mah... finta je... da se mi nič ekstra ne lušta za jest... In pol tudi ko greva ven, mi je vse sitno. Nič ekstra mi ne diši.

No, razen kakih ekstremov, ko bi recimo šla na eno dotično pico na koroško, ali pa v mehiško v Celje ali v Ljubljano.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.6.2007 11:01:05   
rumba
Ah, sej veste kako je, če bi kaj bilo, bi se že na veliko hvalilauser posted image user posted image user posted image . Noup, je prišel šele ob pol dveh, ko sem bila že koma.user posted image  Bom danes nadoknadila.user posted image

Ja, res je, KONEC počitka.user posted image user posted image  Se bomo pa cartali, pa peli pesmice dojenčku, pa cartali... Sej komaj čakam, da vidim moja sončka. Aneja pa pripeljejo danes ali jutri.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.6.2007 11:02:15   
rumba
Zvesta, katera picerija na Koroškem? Mi nikoli ne vemo, kam se dati.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.6.2007 11:02:30   
Anonimen
a je možno da bi češnje vsebovale kaj takega, da bi od tega zatekalauser posted image ker se poštudirala da vsakič ko mi gležnji začnejo zatekat, se s češnjami bašem, ne ene dve tri, ampak res konkretnouser posted image ker drugače mi ne, oz. res malo, ni omembe vredno, dans mi pa tadrugič tko svinjsko, pa vsakič k dam češnjo v usta se mi zdi da kar naraste gleženjuser posted image

aja, kar se termometrov tiče....kaj pa ona duda? kera ve kak se kaj tist obneseuser posted image

user posted image no se pravi da mi ne bo treba sred trgovine al pa banke na tleh ležat pa rešilca čakatuser posted image če mi slučajno voda odtečeuser posted image
za kosilo bom pa zelenjavno župco pa palačinkeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.6.2007 11:04:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

No, saj ni čisto na Koroškem, pa še bolj ven iz tvoje smeri. V Lovrencu na Pohorju obožujem pice v piceriji Zlati škorpijon. Mah, že od mene je 50 km do tja.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.6.2007 11:05:20   
rumba
Ulla, kaj pa če so krivi mesnati podanjemniki? user posted image user posted image user posted image  Ne, res ne vem.
Tisti termometer na dudico sem videla, a jaz nobenemu šmornu več ne zaupam. Navaden digitalc za pod pazduho, ta daljša varianta in basta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.6.2007 11:05:24   
kapica
Zvesta , pri meni je isto, nic se mi ne lusta za jest ne doma, niti zunaj. Vsega navelicana, nimam prav apetita, najraje bi samo od sadja zivela. To so zivci, ti recemuser posted image .
Rumba, pa si le scvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, ob pol dveh pa verjamem da ni bilo vec energije.
Ooo, stiskanje, pa cartanje, to bo spet lepo, druzinsko vzdusje, a ne? Mi je vcasih kr malo dolgcas, ko sem tako sama. Jaz tudi hocem vec otrok, da bo skoz akcijauser posted image ´. Ampak moji bojo taksni pridni, ves, nikoli bolani ali zleht, ja, to bojo moji piskotiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.6.2007 11:06:19   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

No, saj ni čisto na Koroškem, pa še bolj ven iz tvoje smeri. V Lovrencu na Pohorju obožujem pice v piceriji Zlati škorpijon. Mah, že od mene je 50 km do tja.

Aaaa, predaleč. Škoda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.6.2007 11:06:24   
Anonimen
Hmmmm... da bi bile češnje vzrok zatekanja... No, nekaj vode že vsebujejo... Ampak mislim, da to ne bo razlog.

Tisto dudo za merit temperaturo smo pa mi tudi imeli, pa je malčki nikoli niso hotli niti povohat. Ko je drugačne oblike, pa drugačnega materiala kot njihove, katerih so bili vajeni. Pa še tista žička na sredi cuclja se ful čuti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.6.2007 11:07:55   
kapica
Ulla, ne bi vedela da od cesenj zatekas. Se nisem slisala. pravtako se nisem slisala za termometer z dudo, pa po mojem tudi ni kaj natancen, ali pac?
Zvesta, ja , tako dalec se pa tudi jaz ne bi za pico peljalauser posted image . Si jo raje sama naredim domauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.6.2007 11:08:14   
Anonimen
kapica, meni že sadje pri uhah ven gleda...

enostavno bi lahko tudi nič jedla... mislim, vse mi je isto...pol se pa silim...

In pol greva ven jest, pa jaz samo koštam, ker sem tako hitro sita. Pa mi je škoda denarja, ko pol reči na krožnikih puščam.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.6.2007 11:09:08   
rumba
Se čisto strinjam z zvesto glede tiste dude. Otročki so navajeni na svojo dudo in druge še povohajo ne. Če pa ne marajo dude, pa itak nočejo nobene. Po moje čisto vstran vržen denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?