|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 11:09:12   
kapica
Joj, ko dudice omenjamo, jaz bi ze kr imela svojega dojenckauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.6.2007 11:10:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, ja , tako dalec se pa tudi jaz ne bi za pico peljalauser posted image . Si jo raje sama naredim domauser posted image .

Mah, tista doma narejena je sicer dobra, a ni takšna kot tista od tam. No, pol pa greva k mojemu dragemu domov na obiske (je tam v bližini bil doma), pa rečem, da zdaj pa greva k Škorpijonu. No, pol naju pa njegovi tako nahranijo (ko ne moreš, da ne bi nič vzel), pa spet vse v vodo pade...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.6.2007 11:10:16   
Anonimen
aha, pol ta duda odpadeuser posted image

neee, črvi niso kriviuser posted image user posted image user posted image sej mi je res čudno, sam sem pa študirala da mogoče vsebujejo kako tako snov(češnje ne črvi),  ki pač povzročle to zatekanje, ni pa nujno da pri vsehuser posted image mah klinc, češnje bom vseen pojedla do konca, bojo pač noge kt stebri par dniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.6.2007 11:11:12   
Anonimen
Ulla, ko ješ češnje, daj noge za vrat, da ti ne bodo češnje v noge padale.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.6.2007 11:11:49   
rumba
Zvesta, zato pa midva tašči nič ne poveva, da imava plane še kam drugam, sicer naju nabaše do daske. Ja, je ljubosumna na druge kuhinje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.6.2007 11:12:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ulla, ko ješ češnje, daj noge za vrat, da ti ne bodo češnje v noge padale.  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.6.2007 11:13:04   
Anonimen
Saj midva tudi nič ne poveva, da greva drugam jest. No, mogoče bi pa mogla. Pa če ne druga, pol da tašča vsaj narezek na  mizo. No, je dovolj, da pojem košček kruha pa salamco, in pice pol ziher več ne morem.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.6.2007 11:15:58   
Anonimen
aja, čist offtopicuser posted image sam morm prašat......a boste mele dedce zraven pri poroduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.6.2007 11:17:19   
kapica
Ja, zvetsa, vem kako je to. Ampak je treba botr odlocen in rect, ne hvala, midva greva na pico. In pri tem ostat. Kako mi gre na zivce, ko me nekdo sili z hrano. Moja tasca skoz sprasuje kaj bom jedla, pa zakaj ne, pa skoz enkaj ponuja, ma da mi pri grlu ven gledauser posted image . Pa vem da ne misli nic slabega, ampak ne vem zakaj je treba rect NE vec kot enkrat.

Ulla, privosci si, dokler ji se imasuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.6.2007 11:17:31   
Anonimen
Jaz vsekakor... Moj se prav veseli, da bo zraven, čeprav je pred nosečnostjo govoril, da se mu to zdi brezveze. Zdaj je pa čisto navdušen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.6.2007 11:18:34   
Anonimen
kapica, saj imašp prav.... ampak jaz mam zmeraj tako slabo vest, ko pridem tja, zato ker greva ful ful ful redko....

pol pa pač jem user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.6.2007 11:19:16   
kapica
Ja, Ulla, moj bo zraven, ker si to tako zeli, ze od nekdaj, imeti svojega otrocka prvi na  rokah in ga od prvega trenutka naprej poznatiuser posted image . Jaz nekako nisem vec tako navdusena. Skoz se mi je zdelo kako fajn, pa lepo in sem bila vesela, sedaj tekom nosecnosti, pa se mi ideja vedno manj dopadeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.6.2007 11:19:41   
rumba
Moj je bil pri obeh porodih. Ful navdušen. Želi tudi sedaj. Bomo videli, če bo ratalo dobiti varstvo, pa če bo sploh v SLO. Jaz ful upam, ker me je prav strah iti sama, še sploh tu v LJ, ko te babica pusti samo v porodni tudi po uro in več.user posted image  V tem cajtu jaz že rodim.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.6.2007 11:20:02   
kapica
Zvesta, potem pa naj ti raje zavije in zraven dauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.6.2007 11:21:33   
Anonimen
haha, kapica... Če bi tašča vsaj dobro kuhala.... Pol bi ji v vsakem primeru rekla, da naj še kaj zavije...

Tako se pa posilim s tisto neko malenkostjo, da sem vljudna user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
8.6.2007 11:21:38   
kapica
Rumba, mislim dsa je povsod tako, da te babica pusti samo dalj casa. Odvisno koliko porodov ima se zraven, da ni to samo v Lj tako. Ne govorim iz izkusenj, ampak se mi zdi da bi lahko bilo tako.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
8.6.2007 11:21:54   
Anonimen
no ker meni ful niuser posted image moj bi sicer rad šel in me skoz prepričuje da bo kul in vse in da se mi bo pol fajn zdelo......sam men se pa grozno zdiuser posted image jaz še lulat ne morem če je on zravenuser posted image ne vem kaj naj.....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
8.6.2007 11:22:30   
kapica
Saj prav, zvesta, to pomeni da si vzorna snahauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
8.6.2007 11:22:40   
Anonimen
ja, rumba in kapica.... tudi v Mb porodnišnici te pustijo samo.... so nam že v MŠ povedlai, da pride na uro do uro in pol samo pogledat kako se odpiraš...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4844
8.6.2007 11:24:10   
kapica
Joj, Ulla a resuser posted image . Ja dobro , pa naj bo zraven tebe cel cas, da te vzpodbuja, tik pred koncem pa naj gre ven. Mogoce pa si bos v tistem trenutku ko bos tam na mizi premislila in ga ne bo nikamor vec pustilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
8.6.2007 11:24:34   
rumba
Ulla in Kapica, kaj pa če se zmenite, da bo res vesčas le pri vajinem vzglavju? Je pa fajn imeti zraven nekoga, ki mu zaupaš, pa mu stisneš roko, tak da se mu še en teden poznauser posted image user posted image user posted image  Sej on se bo s tem hvalil, ni blema.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
8.6.2007 11:24:51   
Anonimen
Ulla80, meni je pomembno, da bo z mano v tisti prvi fazi, ko se še odpiraš. Takrat si itax v halji, pokrita in to.. On je pa tam, da ti dela družbo med popadki, prinese malo vode, mogoče zmasira križ in ti pomaga predihavat popadke.
Meni sicer ni panike, če bo zraven tudi ob iztisu, če pa tebi to ni, mu pa kar povej. Bolje da se prej pogovorita, kot da bo potem kateremu od vaju tam neugodno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
8.6.2007 11:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ja, rumba in kapica.... tudi v Mb porodnišnici te pustijo samo.... so nam že v MŠ povedlai, da pride na uro do uro in pol samo pogledat kako se odpiraš...

no saj to mi pa tud ne dišiuser posted image kar se mene tiče bi lohk bil zraven v oni prvi fazi, pa itak nebi rada bla trdo pribita na postlo ker me bo kr konc po mojeuser posted image sam pol k bi se pa zares začelo, pa naj pred vrati čaka, takoj ko bo otroček zunaj pa lohk nazaj prideuser posted image

mater kompliciramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.6.2007 11:25:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Saj prav, zvesta, to pomeni da si vzorna snahauser posted image user posted image user posted image .

haha, ne vem.... bi mogla njih vprašat.... jaz njiju težko smatram kot vzorna taščo in tasta....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.6.2007 11:26:26   
kapica
Joj, rumba, koliko svojega poznam, bo on hotel svojega sinkota kar sam ven potegnituser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?