|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 11:27:46   
kapica
Zvesta, ko pa nismo nikoli zadovoljne. A bomo me kaj bolj vzorne tasce mislis?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
8.6.2007 11:27:49   
Anonimen
no sej to zvesta in kapica, ampak je bil grozno užaljen ko sem to predlagalauser posted image da pred vrati pač ne bo čakaluser posted image
čeprov se mi bedasto zdi, ker se ne gre za njega, pač pa zame a ne....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
8.6.2007 11:27:59   
Anonimen
Stroj mi je opral.... Grem vesit, pa pridem koj nazaj.... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
8.6.2007 11:28:17   
rumba
Ulla, saj to je tudi rešitev. Pa NE komliciraš. Naredi tako, kot je tebi prav, saj boš ti tista, ki rojevaš. Mogoče boš pa takrat celo drugače razmišljala, pa boš imela vsaj možnost reči, naj ostane.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
8.6.2007 11:28:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, ko pa nismo nikoli zadovoljne. A bomo me kaj bolj vzorne tasce mislis?

Jaz bom pravi zmaj. user posted image  Že treniram user posted image  

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4855
8.6.2007 11:29:24   
kapica
Ulla saj res da gre zate, ampak gre za vajinega otroka. In verjento hoce tudi biti od prvega trenutka zraven in to dozivetuser posted image . Ja kaj cemo, bomo ze spravile skupaj tako, da nam bo vsem prav.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
8.6.2007 11:30:16   
rumba

Joj, rumba, koliko svojega poznam, bo on hotel svojega sinkota kar sam ven potegnituser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Pol je pa tak kot moj. Bi lahko že za babico šel.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 8.6.2007 11:31:08 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
8.6.2007 11:30:49   
kapica
Ja, zvesta, saj si mislim, tisti, ki najboljs simfa, je sam istiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
8.6.2007 11:31:30   
Anonimen
sma bla včer v materiniski in se mi je ful režal pol, ko je ona tam razlagala da ko se glavica vidi, pokličejo očkota tja da lohk pogledauser posted image pa pravi moj da sem kar skupi lezla in bla čist zelenauser posted image sem tko rekla da če slučajno se zmenma da bo res zraven, mu še preden rodim vrat zavijem, če se samo premakne stran od glaveuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
8.6.2007 11:31:52   
kapica
user posted image user posted image Rumba, moj ne bi sel ravno za babico, je pa zato zelo zelo dober bratecuser posted image .In se nicesar ne boji.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
8.6.2007 11:33:01   
Anonimen

Ulla saj res da gre zate, ampak gre za vajinega otroka. In verjento hoce tudi biti od prvega trenutka zraven in to dozivetuser posted image . Ja kaj cemo, bomo ze spravile skupaj tako, da nam bo vsem prav.

mah saj je res, sam on je tam kao zato da je meni v podporo, mislim da otročku je dost vseeno a je on meni zijal med noge, al se je prikazal potem ko je otroček že prišel venuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4861
8.6.2007 11:33:11   
kapica
Jooj, Ulla, tebi so tak strah naredili, da bos verjetno kr k avgustovkam al septembrkam prseljena. Ne bos hotla dat nog narazen in pokazatuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
8.6.2007 11:33:18   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sma bla včer v materiniski in se mi je ful režal pol, ko je ona tam razlagala da ko se glavica vidi, pokličejo očkota tja da lohk pogledauser posted image pa pravi moj da sem kar skupi lezla in bla čist zelenauser posted image sem tko rekla da če slučajno se zmenma da bo res zraven, mu še preden rodim vrat zavijem, če se samo premakne stran od glaveuser posted image

moj je že obema frizuro popravil in mi kazal z ogledalom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
8.6.2007 11:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

moj je že obema frizuro popravil in mi kazal z ogledalom.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
8.6.2007 11:34:46   
kapica
Ja, Ulla, otrocku je vseeno, sam ockom ni. To je tisti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko jih bojo le hoteli potem tako rihtat, tako kot jih hocejo sedaj ven potegnituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
8.6.2007 11:35:37   
rumba
Ja Ulla, njemu je bilo pa blazno smešno.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
8.6.2007 11:36:26   
kapica
Jao Rumbauser posted image user posted image user posted image . ma saj je to enkratni dogodek in so cisto ponosni da so sploh lahko zraven. Potem so pa se bolj ponosni, ce lahko se malo od blizje pogledajouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
8.6.2007 11:37:21   
kapica
Rumba, prosim ne vec strasit Ulle, je verjetno ze cist trda ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
8.6.2007 11:38:06   
Anonimen
sem se odločla da bom tak zahrbtno in hinavsko rodila da še vedu ne bo kdaj je blouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4869
8.6.2007 11:38:10   
Anonimen
Ulla, nič ne paničari. Boš vidla, da se bo pol vse ravno prav pošlihtalo.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4870
8.6.2007 11:38:57   
rumba

Rumba, prosim ne vec strasit Ulle, je verjetno ze cist trda ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ulla, sorry, sej ne strašim. Jaz nisem imela nič proti, pa je bilo OK. Verjemi, če ti ne boš pustila, te bo tisti trenutev VSE ubogal.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
8.6.2007 11:39:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sem se odločla da bom tak zahrbtno in hinavsko rodila da še vedu ne bo kdaj je blouser posted image

Ja, boš tak potisnila, da bo dete v šusu ven zletelo. Pa ne bo mel kaj it gledat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
8.6.2007 11:40:25   
kapica
O zvesta, si ze spraznila strojuser posted image ?A je bil samo na pol poln, al kako da si tako hitra?
Ja, Ulla, ne se s tem obremenjevat, po mojem bos cist drugega mnenja ko bo tako dalec in se ti ne bo vec zdelo sploh tako hudo. Potem se bos pa mogoce se navadla lulat ko bo on zravenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
8.6.2007 11:41:29   
kapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
8.6.2007 11:42:44   
rumba
Moj me je glih zdaj klical in skenslal kosilo.user posted image user posted image user posted image
Zdaj moram pa kuhat!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?