|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.6.2007 12:53:38   
Ajvy
Hello čveke...
Anjao, čestitke za oba angelčka user posted image user posted image

Ulla, čist verjamem, jst mam še en mesec do konca, pa se mi kr zvrti k pomislim, kolk mi je že zdej včasih težko...

Zvesta, pa ne sam da noge zasmrdijo, lasje so hitreje umazani, zobje.... se počutim kot perilka lastnega telesa.... čiste spremembe

Freycha, jst sem danes tudi sanjal same neumnosti... madona včasih sploh ne morem verjet, kake stvari si tale moj možgan vse ne projicira... ampak se mi zdi, da tolk glupih sanj , še nikoli ni bilo na kupu...

Boni, sem ti folš za morje.. tudi jst bi šla... user posted image
Bogica za herpes

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 18.6.2007 12:55:02 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
18.6.2007 12:58:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Wiiiiiiiiiiiii... jaz sem pa tako vesela.

Oba z dragim sva danes prejela odločbo za dohodnino. In oba dobiva dinarčke nazaj. Jaz celo več, kot sem si naračunala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo čimprej naj nakažejo. user posted image

JAZ SEM PA  DOBILA CCA 200 EUR VEČ REGRESA, KOT SEM MISLILAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
18.6.2007 12:59:03   
Anonimen
tak, nič ne bo z depiliranimi tacami, ker niso meli voskauser posted image user posted image klinc pol, pa nč.....
crkavam drgač, vroče mi je pa čist švoh sem, pritisk mam ubitačn 90/50user posted image tak dobr da sn še živauser posted image

joj babe, o sanjah pa raj nebi.....ker takšne bedarije kt se meni sanjajo, to ne morš verjet, pa niti se ne da ubesedit tega, tolk je trapasto vse skpuser posted image kr neki no.....pa zdej se mi je ful o porodu in tem začelo sanjat, da sem že rodila, sam poroda samega se ne spomnem in pol svašta se dogaja z otročkom...jao, čist sem že blesavauser posted image
grem pod tuš pa še eno rundo sladoleda pa noge v luft pa mal se sama seb smilituser posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6228
18.6.2007 13:02:03   
Ajvy
Freycha, bravo za regres.. tole ti je pa fajn prišlo.. mi ga šele zdele dobimo, . v mesecu.. me prav zanima kak bo... me je neki šefica klicala na razgovor- me je kr mau strah kaj želi...

Ulla, kar pojdi raje ležat, s takim pritiskom pa res nisi za nikamor... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6229
18.6.2007 13:03:26   
*maja
U mi je poštar zdele polepšal dan user posted image  (pa da ne bo katera takoj na kej tazga pomisnla no user posted image ), mi je prinesel previjalno torbo, ki sem jo naročila za k vozičku user posted image . No evo zdaj imam pa vse kar sem si zamislila za našega user posted image , evo zdej grem pa res lahko rodit user posted image .

Mater sem že tečna s tem rodit, rodit, rodit......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6230
18.6.2007 13:04:17   
*maja
Freycha user posted image  za resgres, jaz bi tudi kaj takega a ga deliš še malo z mano user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
18.6.2007 13:05:26   
*maja
Zvesta upam, da midva z mojim tudi kaj kmalu dobiva nazaj kakšno dohodnino, no za začetek bi bila že zadovoljna z odločbo, potem pa seceda še z nekaj denarja.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
18.6.2007 13:06:17   
Ajvy
Sam je res Maja, k imaš večino oz. skoraj vse, se že kar pošiljaš rodit.. to po mojem zato, ker si oddahnemo, da nam ni treba več tolk skrbet za nakupe... pol se pa kr pošiljamo v Rim... jst sem glih zadnjič rekla, še modroc nabaviva, pol pa grem lahko rodit..
Tak da jst ne bi rekla , da si tečna.. bi rekla da si zadovoljna user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
18.6.2007 14:23:24   
simi27
Pozdravljene,

ANJA O. - čestitke za dva korenjaka. Čim več cartanja vam želim!

Kava v sredo - se opravičujem, ampak v sredo moram na CSD, da še uredim vse za porodniško. Komaj danes sem namreč dobila izpolnjen obrazec za plače. Pa še nove dokumente moram urediti na UE.

Včeraj zvečer pa sem prvič tudi jaz čutila boleče otrdevanje trebuha. Očitno se telo res že privaja na bližajoči se porod. Me je kar malo prestrašilo, tako da sem danes šla v Tosamo in nabavila stvari. Moram še iti v lekarno po alkohol, olivno olje in kremo za ritko, potem pa imam vse. No ja, pa še oprati moram vse stvari za našega user posted image . To bom pa na vrsti v nedeljo in ponedeljek. Že v novem stanovanju user posted image  Moram se pohvaliti, da smo včeraj s prijatelji večino stvari že preselili v novo stanovanje, in vsem je bilo ful všeč. Sploh za to, ker je stanovanje res svetlo. Joj, že komaj čakam, da se dokončno preseliva.

Jutri imam v P UZ pregled rasti. Upam, da bo G ugotovil, da je vse v redu. Sem onokrat napisala vprašanje Pušenjaku in mi je odgovoril, da je vse normalno. Tako, da me ne skrbi preveč...

Danes zvečer pa grem dat še vodo in upam, da bo vse ok. Jutri moram poklicati, ali se je stanje izboljšalo. Pa še na telovadbo grem danes, da se malo razgibam. Upam, da me bo potem tudi križ nehal boleti.

No, lepo se mejte in se tipkamo! 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6234
18.6.2007 14:23:36   
ikonca
AnjaO čestitke tebi in sončkoma. Res odlična teža. user posted image user posted image user posted image Čestitke parčku!

Zvesta user posted image user posted image user posted image  čestitke za odločbo o dohodnini. Kaže da jo boš kmalu dobila, ker imaš že papirje.user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image za regres!

Nekje sem slišala da menda partnerja dobita denar tudi če imata sklenjeno FONDPOLICO najmanj 8 mesecev. Na to me je opozorila sestra. Ona je dobila za prvorojenko ampak to je bilo pred šestimi leti. Moram poklicat in vprašat. Upam da bi bili vsi meseci taki. V Kranju da občina nagrado za rodnost 130 EUR seveda ko že rodiš da imaš vse papirje za vlogo. V krajih kot so npr. Kobarid pa dobiju ful več! Tega nisem vedela, potem pa ugotovim da dobim še od Vzajemne rezervacijo. Vse to razlagam samo zato, ker če se ne pozanimaš te nihče ne bo poiskal da bi ti dal denar ampak ga enostavno ne dobiš in je dostikrat že prepozno.

Za bradavice je menda dober 100% vazelin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
18.6.2007 14:38:22   
Ajvy
Simi, čestitke za stanovanje... user posted image  in sevedda za nakupe ...sam tam je res tak ceneje

Ej punce, a ve boste user posted image  mazale z olivnim ali mandljevim oljem.. jst kr ne vem za katerega naj se odločim... a ga sploh boste mazale iz oljem iz lekarne al s kakšnim bubchen... al kej podobnega...

Še neki sem htela vprašat, pa sem pozabila...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 18.6.2007 14:40:04 >

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6236
18.6.2007 14:56:46   
pupi
Ajvy jaz sem kar olje od Nivee kupila, nima močnega vonja kot je tudi prav in bomo vidli kaj bo. Sem že slišala da so znali user posted image  na mandeljnovo olje resgirat z alergijo, bomo vidli kaj bo s tem oljem potem pa naprej.
user posted image user posted image user posted image  vsem ki ste dobile denar!! meni pa noben noče nič dat user posted image user posted image  !!
user posted image user posted image Pa Simi stanovanje za novo stanovanje, si kar mislim kak fajn občutek je v novem stanovanju.
Kaj zdaj Freycha kdaj bojo slikice sobice!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
18.6.2007 15:49:17   
Anonimen
Jaz sem v lekarni kupila mandljevo olje. Ga uporabljajo tudi v MB porodnišnici. Drgače pa je moja sestra vse tri otročke mazala z olivnim oljem.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6238
18.6.2007 16:25:29   
tejči77
Simi, čestitke za novo stanovanje. Še ravno pravi čas.
Ikonca, kaj je s to vzajemno. A si dobila kakšne papirje? O čem se sploh gre, jaz sem namreč že 7 let pri vzajemni, pa nisem ničesar dobila.
In bravo vsem za regres in dohodnino. Jaz tepka še kar vztrajno čakam na regres iz leta 2005, da ne govorim iz 2006,......sama kriva, kaj pa delam v privat firmi, ki ne plačuje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6239
18.6.2007 16:27:18   
tejči77
Glede olja, jaz sem nameravala uporabit kar mandljevo olje, ki ga imam od L'ocittana. Mislim, da ni nič drugačno od tistih v lekarni, kvečjemu boljše, ker verjetno bolj spremljajo sestavine. Kaj pa ve mislite?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
18.6.2007 16:31:39   
tejči77
Meni so o denarju, ki ga da občina povedali kar na socialni in mi dali še prošnjo. Opozorili so me le, da naj oddam prošnjo po porodu (logično). Mislim pa, da je v Celju 110€.
Kar lepo se pozanimajte. Se ne splača spustit priložnosti, sami od sebe pa ne dajo, je treba poslat prošnjo.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6241
18.6.2007 16:52:11   
rumba
Hojla!
Čestitke vsem za denarčke!user posted image user posted image  Jaz sem tudi dobila odločbo za dohodnino. Sicer bom morala plačati, a veliko manj, kot sem si naračunala.user posted image  Ne vem, kaj je bilo letos s temi programi za izračun. Meni še niso nikoli falili.

Jaz nisem nobenega mazala, ne z oljem niti s kako drugo kremico. Tako mi je svetovala tudi pediatrinja... skratka, čimmanj, le najnujnejše. Pri Hani, ko je imela bombažne pleničke, še ritke nismo mazali. Ritki sem umivala pa tudi samo z vodo, vlažilne robčke pa smo začeli uporabljati šele, nekje po pol leta.

Danes smo imeli s Hano pregled na ORL in je dobila napotnico za operacijo žrelnice. Dobili smo že tudi datum za poseg: hja, operirana bo ravno za Miklavža.user posted image  Revica, kajti pri nas je navada, da gremo na predvečer, 5. 12. k noni, kjer pride Miklavž, ona pa bo ležala v bolnici.user posted image  Bomo že nekako...

Grem malo počivat.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
18.6.2007 16:54:40   
rumba
Aja, naša prestolnica pa žal ne da nič ob rojstvu. user posted image  Se bo treba preseliti v Novo Gorico, ki je menda najbolj radodarna.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6243
18.6.2007 17:25:45   
tejči77
Rumba, mi je hudo za tvojo tamalo, da bo morala operacijo prestat. Upam da ni kak večji poseg. Da bo hitro bolje in da bo potem čimprej doma. Kaj pa je sploh narobe?

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
18.6.2007 17:28:13   
tejči77
A ste imele ve tudi kakšne težave - namreč nobenga odgovora nisem mogla poslat. Nič ni hotel objavit, oz. sploh se ni dal nobenga posta napisat.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6245
18.6.2007 18:02:17   
kapica
Prejsnji teden smo se pogovarjale, kako smo brez denarcev, sedaj vam pa kr padajouser posted image user posted image user posted image . Vam vsekakor privoscimuser posted image .
Pupi, a ti si tud iz zdravstvenega fohauser posted image ?
Majrim, joj, super za morje in kopanje, jaz bi tudiiiiuser posted image .
Midva sva danes cel dan po mestu letala, pa nisem nic uredilauser posted image . V P se je treba prijavit za porod, sem hotela uredit, pa so rekli, da mores naredit termin. Potem v knjiznico, pa je tud zaprta ob ponedeljkihuser posted image . Tako d animam nic vec za bratuser posted image . Bom ze nekod, cez par dni se spet odpravim.
Pa dobila sem koscek peciva, sedaj pa mozek priprvalja vecerjo, bova nekaj zgrilala, pa ze fajn disi. Jaz pa lacnaaauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6246
18.6.2007 18:04:01   
kapica
Tejci, jaz mam veckrat take tezave, naenkrat me odjavi in se nic vec ne dauser posted image .

Midva sva se odlocla, da ne bova otrocka s cim mazala, z nobenim oljem in kremo. Masiras in z njim cartas se lahko tudi brez tega. Je ena sodelavka svojega prvega otroka mazala z vsem mogocim, pa ima mali en kup alergij, ostala dva otroka pa nicesaruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6247
18.6.2007 18:07:25   
Freycha
SMS od Anje O. sem poslala tudi Afnici, Šiškimiški in baji in od prvih dveh sem dobila nazaj ta dva sms-a:

Šiškamiška: Oj, še vedno smo v P. Domen je že pri meni, David je še na intenzivni. Upam, da bomo čez 2. tedna že doma, pa se takrat bolj intenzivno javim tudi na forumu. Lp vsem

Afnica: Hej super, čestike mamici, ki je nosila kar dva takšna korenjaka. Tebi pa želim (tu je mislila mene), da se izteče kot si želiš, saj CR včasih sploh ni slaba stvar. Pa le 2t pred rokom bi naj bilo, ne? Mi pa imamo obljubljeno drug teden za domov. Komaj čakam. Lan (2310g) in Lana (1640g) pa tudi. Veliko sreče tebii n vsem julijkam

Joj, jaz imam pa najbolj pridnega dragega na svetu. Sva prišla domov in sem jaz samo padla na kavč, ker sem bila čisto uničena, dragi pa je med tem posesal po stanovanju, potem v dnevni sobi ni hotel, da me ne bi zbudil, zato je v nulo pospravil kuhinjo, med tem se se jaz zbudila, je posesal še dnevno sobo, sedaj je pa še pomil povsod po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj mora pa na hitro spiti kavo, se stuširati in iti v službo, ker ima nočno. Pa če moj ni najboljši od najboljših, pa tudi nič nočem.......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
18.6.2007 18:09:00   
corfu
Punce pozdravljene

Moj dragi je v službi, sine uživa na morju, jaz pa na vso moč oba pogrešamuser posted image

Sem si pa danes privoščila frizerjauser posted image , zdaj pa ležim kot nasedel kit in razmišljam ali bi šla kupi torbo od peg peregauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6249
18.6.2007 18:14:42   
corfu
Freycha, bravo za tvojega dragegauser posted image  Midva pa sva se v nedeljo prevažala s kabrioletom, potem sva šla na kosilo, zvečer mi je opral in posesal avto, potem pa še zmasiral. Danes pa mi je častil frizerja in me peljal na kosilouser posted image  Oh, obožujem ga!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?