Freycha
|
SMS od Anje O. sem poslala tudi Afnici, Šiškimiški in baji in od prvih dveh sem dobila nazaj ta dva sms-a: Šiškamiška: Oj, še vedno smo v P. Domen je že pri meni, David je še na intenzivni. Upam, da bomo čez 2. tedna že doma, pa se takrat bolj intenzivno javim tudi na forumu. Lp vsem Afnica: Hej super, čestike mamici, ki je nosila kar dva takšna korenjaka. Tebi pa želim (tu je mislila mene), da se izteče kot si želiš, saj CR včasih sploh ni slaba stvar. Pa le 2t pred rokom bi naj bilo, ne? Mi pa imamo obljubljeno drug teden za domov. Komaj čakam. Lan (2310g) in Lana (1640g) pa tudi. Veliko sreče tebii n vsem julijkam Joj, jaz imam pa najbolj pridnega dragega na svetu. Sva prišla domov in sem jaz samo padla na kavč, ker sem bila čisto uničena, dragi pa je med tem posesal po stanovanju, potem v dnevni sobi ni hotel, da me ne bi zbudil, zato je v nulo pospravil kuhinjo, med tem se se jaz zbudila, je posesal še dnevno sobo, sedaj je pa še pomil povsod po tleh Sedaj mora pa na hitro spiti kavo, se stuširati in iti v službo, ker ima nočno. Pa če moj ni najboljši od najboljših, pa tudi nič nočem.......
|