tejči77
|
AnjaO, čestitke! Oba sta prava korenjaka, no, korenjak in korenjakinja. Super. Bačko, jaz bi otroka vzela s seboj na poroko, saj do takrat boste že imeli en ritem in se navadili en druzga. Pupi, posteljnina je iz Odeje Škofja Loka. To je izbral moj lubek, jaz sem izbrala pa zeleno. Freycha, nisi nič čudna. če ne maraš roza. Jaz do nedavnega nisem marala roza barve, zdaj mi je pa čist v redu. Sicer je roza prevleko izbral moj-nekaj veselja mu pa tudi mora ostat. Stene imam pa drugače v spalnici takšne modro vijolične, ampak se na posnetku ne vidi dobro, ker je naret z mobilcem. maja, si pravilno ugotovila, previjlna je res os Izi-mobili. Imajo fajn cene. Mi smo pa bili od petka, ko sem se zadnjič javila, pa do nedelje zjutraj dvakrat po 12 ur brez elektrike. In to baje pol Celja. Sem mislila da se mi bo zmešalo. Hladilnik se mi je seveda dvakrat popolnoma otalil, da ne govorim, da se nimaš kam dat. Ne moreš prat, ne likat, ne sesat, ne tv gledat, ne radia poslušat, računalnik tud odpade, ponoči sem si svetila s svečo-šremal svetlobe, da bi lahko knjigo brala. Skratka za pop . No upam, da bo zdaj v redu. Ne vem pa kaj naj s hrano ali jo naj stran zmečem al kaj? Se mi zdi da smo bili le predolgo brez elektrike, da bi bila užitna. Baje v mestu tudi trgovine niso delale (npr. Tuš je bil zaprt ravno zaradi tega). Mrk.