|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.6.2007 21:07:32   
ikonca
Pozdrav, ste preživele današnjo vročino? Jaz kar OK.

Malce sem se kuhala popoldan ko sem šla svoj želodček napolnit v Kitasko, ampak se je splačalo. Me pa ful osvežijo naktarine sam kaj ko na koncu dneva ugotovim da jih pojem skoraj kilo če ne več. Vsak ima svoje lušte!

Kapica a sinašla misli? jaz iščem kakšen cort text, ki ga bom ob rojstvu otroka poslal po smsu. Ful nimam idej za te stvari!
npr.: Ker bila je prava lunca, rodila se je punca, ker na puncah svet stoji,
saj punca je za fante tri.Ta je npr. za punčko ni pa nikjer za fantka!

Majrim odlično si to naredila. user posted image user posted image user posted image
jaz grem v sredo in upam da bom tudi jaz lahko to izkusila. Predvsem me zanima filing plavanja s trebuhom in seveda osvežitev. Kje si se to kopala? A je morje toplo?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
17.6.2007 21:30:22   
majrim
ikonca...sem skočla kar tu pod blok....če veš, kje je  v izoli hotel delfin?!...pri marini?!...no,ja sem tu  5oo metrov stran, pa sva šla kar nahitro dol in zaplavat...kar pejdi, če boš lahko...voda ima pa 23 stopinj, ampak saj pravijo, da bo v sredo pasja vročinauser posted image
...tako,zdej sem se najedla bakalaja...zdej pa še malo na balkon , da naju prepiha...

p.s.
je pa full čuden občutek zaplavat s trebuhom, ampak pol vidiš, da ni nobene razlike...mogoče čutiš malo v hrbtu, drugače pa je super..kam pa misliš it??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
17.6.2007 22:22:53   
majrim
aha ...freycha zdej prihaja v akcijouser posted image user posted image user posted image ...jaz pa vas samo še pozdravim , ker grem v ležeči položaj....je treba jutri na socialno vprašat zakaj nisem dobila nakazan denaruser posted image ...povrhu vsega pa so  se mi še na davčni zmotli in zahtevajo plačilo, namesto da mi vrnejouser posted image ...katastrofauser posted image
...uživajte v nočnem klepetu in se čujemo jutriuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
17.6.2007 22:23:42   
Freycha
Joj Majrim, mi bomo pa potem septembra precej skupaj. Midva bova pa v blokih, ki so nad Simonovim zalivom - hotelom. Do Delfina je pa 5. minut peš user posted image user posted image user posted image

Sem ti pa kar fovš, da si se v morju kopala.... i tata bi sine user posted image

Ikonca občutek je fenomenalen. Na začetku malo hecen, potem pa full fin... samo ko boš šla ven iz vode boš imela občutek, da ti bo trebuh dol padeluser posted image  pa se ne boj, ne bo ti user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
17.6.2007 22:51:00   
Ajvy
Hello bejbne, vidm da niste preveč pisalno aktivne... vročina terjala dvoj davek user posted image

Ikonca, midva sva šla tudi v Kitajsko, je bilo tako smešno samo jst sem jedla orenk, moj pa je pristal samo na sladici, so me kar mal čudn gledali.. ampak sita pa sem bila...

Včeraj na dekliščini je bilo super, sem se nasmejala do solz... sem se pa tudi hitro pobrala domov, ker mi je kar naenkrat trebuh čist otrdel, pol me je pa še bolet začel in nisem želela nič pretiravat... sem se pa nasmejala in mi čist nič ni žal da sem šla...

Danes sem se spet vrgla v pospravljanje, me je najbrž slaba vest gonila, ampak moram rečt, da kej dost nisem mogla naredit, ker me je spet bolel trebuh ... sicer ne vem katera je napisala, da naj raje počivamo, ampak se mi zdi ,da je imela še prekleto prav user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.6.2007 22:52:03 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
17.6.2007 22:53:17   
Freycha
jaz sem to rekla in JAZ IMAM VEDNO PRAV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
17.6.2007 22:57:08   
Ajvy
Hvala, vedno ... sam tolk da veš. da te ubogam, da me ne boš po pomoti kej kregala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
17.6.2007 22:58:52   
Freycha
Priden deklič... ti kar počivaj....... in uživaj zadnje tedne brez neke prave obveznosti user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
17.6.2007 23:02:42   
Ajvy
Jap, kar ne morem verjeti, da se nezadržno bliža naš čas... kako kej ti, že nestrpna?'

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
17.6.2007 23:06:23   
rumba
Pozdravček!

Mi smo bili danes pri noni in se pred pol ure vrnili domov. Otroci so uživali okoli hiše, mi pa pekli čevape in perutničke. Ravnokar sva spravila spat še Aneja, ki je dobil, pa to ni hec, 9 klopov.user posted image  Madona, se je moral prav na kako gnezdo usesti. Hvala bogu še niso bili močno prisesani in so kar hitro šli ven. No jaz imam pa danes prvič resnično otekle noge. Sicer pa sem v redu. No ja, če odmislim, da mi je pasje vroče.user posted image
Joj, jaz bi tudi skočila v morje!!! Verjetno mora biti bajen občutek takole s trebuščkov v vodi.user posted image
Jaz bom morala še malo počakati.

Bodite pridne in kot pravi Freycha, ne pretiravaje. Smo zares že v pozni nosečnosti!user posted image

Pa še glede naše user posted image  v sredo: menda se napoveduje vročina, zato bi predlagala, da se dobimo malo prej, recimo ob 10.30. Kaj pravite? Torej, kavica oz. čvek v sredo, 20. 6. ob 10.30 v slaščičarni Zvezda, BTC. Pofočkane:
*maja,
bačko,
simi27,
jelenche ?,
moja malenkost.

Še katera????

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
17.6.2007 23:06:30   
Suza
Pozdravljene drage Julijke in ADIJO, poslavljam se in postajam junijka.

Jutri imam sprejem, v torek ali pa najpozneje v sredo pa carkega.
Danes sem napolnila polnih 37 tednov tako, da ni več ovir.

V petek pred izpostitvijo domov iz bolnišnice je padla zadnja odločitev.
Teža otroka je cca 4200 g, obseg glavice je 38,5 cm, Tako zelo je velik, da me tišči na vse strani.

Voda se mi nenormalno nabira v telesu, zato bodo zaključili z nosečnostjo ker to več ni zdravo ne zame in ne za dojenčka.

Če mi verjamete ali ne, komaj čakam, da se rešim tega velikega trebuha, pa tudi 5 kg otroka nebi rada rodila.

Lepo mi je bilo v vaši družbi in se javim kaj, ko pridema domov.

Uživajte v nosečosti še naprej in ADIJO!!!!!!

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
17.6.2007 23:10:04   
Ajvy
Rumba, da je tolk klopov dobil, revček.. sej baje jih je letos veliko, moramo biti kar previdni user posted image
A šele prvič so ti otekle noge, dobrodošla v klub, jst nosim samo še en par čevljev, ker drugih ne morem več obuti...

Suza, srečno pri carskem, držim pesti za te user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
17.6.2007 23:12:27   
rumba
Suza, srečno! Pa čimprejšnje okrevanje ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
17.6.2007 23:14:10   
rumba
Ajvy, ja bi rekla, da je ful klopov, saj jih do sedaj le enkrat ni dobil, sicer pa jih vedno kasira. No, tako zbirko je pa prvič pridelal. Pa sem že pozimi rekla, da bo letos norija, saj ni bilo pravega mzara, da bi pobil te golazni.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
17.6.2007 23:15:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jap, kar ne morem verjeti, da se nezadržno bliža naš čas... kako kej ti, že nestrpna?'

ma jaz sem se psihično že tako pripravila na CR, da bi mi bilo zdej pomoje kar malo groza, če bi se mala spet obrnila in bi mogla potem čakati na lastne popadke itd....... ej full sem mešanih občutkov.....

O Rumba, saj vi ste tudi uživali user posted image user posted image

Suza, tebe sploh nismo imeli na seznamu, vsaj jaz te ne najdem user posted image

Vseeno pa vso srečo, da bo šlo v torek ali sredo vse tako, kot mora iti, pa čeprav boš junijka, bomo vseeno vesele, če boš sporočila (ko boš zopet pri moči) kako je šlo, kaj si dobila itd.....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
17.6.2007 23:18:02   
Ajvy

ma jaz sem se psihično že tako pripravila na CR, da bi mi bilo zdej pomoje kar malo groza, če bi se mala spet obrnila in bi mogla potem čakati na lastne popadke itd....... ej full sem mešanih občutkov.....

to ti pa popolnoma verjamem ,bi se ti po mojem svet na glavo obrnil, bi se morala še na vse še enkrat pripravljat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
17.6.2007 23:27:11   
ikonca
Suza čestitke že zdaj user posted image user posted image user posted image  Bomo držale pesti!

Majrim grem v Kanegro, blizu slo in še zmeraj na morje. Saj ne pravim da slovenska obala ni morje ampak tam sem dobila bungalpov za res malo denarja in za 4 dni oz. 3 nočitve, kar je kje drugje kar problem. Seveda nisem pozabila preverit plaže, da ne bom prav po kakšnih skalah lezla. Sem pa videla kasneje da si iz Izole, prava srečka si, saj poleti da imaš morje tako blizu.
Najbolj smešno mi je pri tvojem vzdevku, da vsakič ko ga vidim reberem avtomatsko RIMuser posted image user posted image user posted image . saj gremo vse tja, ali ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha upam da mi ne bo res "trebuh dol padel"- s tem mislim da ne bom pristala kje v Izolski bolnišnici al porodnišnici. Vem kako si ti mislila. Bom sporočila kako je bilo i nše kakšno sliko pripela v album če ne bom prav štorasta. Vem da se vsem bližakonec s temi trebuhi, zateFreycha me zanima koliko časa boš se še vrtela s trebuhom tam ob strani. Meni je ful všeč ta tvoja pogrutavščina  user posted image user posted image user posted image .

MOj me kliče...
Nočko in sladke sanje. Če boste sanjale da ste v porodni ali da sedite na stranišču in lulalte ne pritiskajte. Najprej se uščipnite da ne bo v pojstli kakšne luže!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
17.6.2007 23:29:21   
Ajvy
Ikonca lahko noč user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
17.6.2007 23:40:05   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Freycha upam da mi ne bo res "trebuh dol padel"- s tem mislim da ne bom pristala kje v Izolski bolnišnici al porodnišnici. Vem kako si ti mislila. Bom sporočila kako je bilo i nše kakšno sliko pripela v album če ne bom prav štorasta. Vem da se vsem bližakonec s temi trebuhi, zateFreycha me zanima koliko časa boš se še vrtela s trebuhom tam ob strani. Meni je ful všeč ta tvoja pogrutavščina  user posted image user posted image user posted image .

S tem trebuhom se vrtim še manj kot 2. tedna. Če bo šlo vse po planih do 29.6........user posted image  Potem bom mogla pa kako novo pogruntavščino zmislit.......user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
17.6.2007 23:52:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ja bi rekla, da je ful klopov, saj jih do sedaj le enkrat ni dobil, sicer pa jih vedno kasira. No, tako zbirko je pa prvič pridelal. Pa sem že pozimi rekla, da bo letos norija, saj ni bilo pravega mzara, da bi pobil te golazni.

To pa res , je letos tolk teh enih bub, pa letečih, pa gomazečih... zato rabimo zimo, pa baje še kr neki časa ne bo nič...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
18.6.2007 0:09:17   
pupi
Majrima ti kar zavidam, da lahko kar tak lepo zaviješ na šlažo, kaj pa me tu v MB edino Drava nam preostane.
Tak ste mi naredle lušt s tem morjem, da bom po vsej verjetnosti tudi jaz zavila tja. Za tri dni drugi al pa še nasledni vikend ga bred debate šibamo v Simonov zaliv, greta moja mama, pa teta tja pa se boma ugurala za tri dni.

Glede klopov pa je letos res malo hecna primerjava ampak naš pes pa mačka jih mata non stop. pa vam moram povedta da jaz teh cotik ko jih imam za našo bebiko, sploh nisem sušila veni, ker se ta nesnaga tudi v perilo prime da bote vedle!!

Suza user posted image user posted image user posted image  !!!!!!

Freycha meni se je tvoje kroženje kar ustavlo in mi samo hrbet kažeš user posted image user posted image

Zdaj pa v postlo sem že res ful utrujena, lepo spite ženskice, pa čim manj obiskov na WCju

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
18.6.2007 0:12:20   
Ajvy
Vidim, da danes niste kaj preveč pisalno razpoložene, najbrž vas je vročina že fajno dodelala in že lepo pridno hodite na wc user posted image ... hec

Mirno nočko vsem, pa dejmo se enkrat le naspat user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
18.6.2007 7:48:26   
Kristina_1
Dobro jutro.
Jaz sem pa tamalga za v vrtec odpravla, zdej pa speglam zadnji stroj cunjc, ki sem jih dobila nazaj od prjatlce. Pol pa je vse prđštimano za user posted image .
Pol pa hiško spucat, kosilo skuhat, pa mal počivat in spet aktivno popoldne s tamalim.
Včerej sem bla pridna, sem zvečer rožice oplela, pa en orengi škaf blitve porezala, spucala in prpravla za v skrinjo user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
18.6.2007 8:14:11   
ikonca
Dobro jutro!

Pripravite se, danes bo spet vroče. user posted image

Pri nas bomo danes začeli s pranjem planic, cunjic in brisač. Zdaj bom videla koliko časa bom obešala. Kdaj so me ob živce spravile že nogavice od menen in dragega, kaj bi šele zdaj. Pa kaj ko le nebi tako po tleh letelo ko pa je tako težko pobrati s tal.user posted image

Ravno sem se tehtala +3 kg v 2 tednih, skupaj +17 kg v 34. tednu. user posted image

Kakšna ideja za zajtrk?

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6199
18.6.2007 8:31:08   
Freycha
Dobro jutro punce!

Jaz sem mojega že na tenis poslala, sama bom pa malo po netu brskala, potem pa si zajtrk naredim, potem grem pa do frizerja. Sem dobila fiksno idejo, da se moram malo urediti, preden grem v P. No, predvsem zato, ker ne vem, kdaj si bom vzela čas, ko pridem iz P. No, potem greva pa po krnise za sobico, pa še neke zadeve nakupiti, potem pa celo popoldne počivam, ker bo pomoje res svinjsko vroče danes.....

Joj, jaz sem ponoči sanjala, da je dragi enega, ki nam je hotel stanovanje razrezati napol 2x ustrelil s pištolo za žeblje v glavo in ga je ubil. Potem so ga pa valda prijeli in je šel na poligrafski test in me je klical, da je bil test negativen in da prihaja domov. Ko pa sem ga doma čakala, so do mene prišli policaji in mi povedali, da so ugotovili, da tisti poligrafski test sploh ni njegov, da ga je od nekoga dobil in da gre direkt v zapor in naj jaz kar lepo povem celo zgodbo, kako je bilo (potem pa nisem vedela, a so mi res policaji prišli povedati novico, ali so hoteli, da jaz vse zblebetam, ker na testu ni nič pokazalo). V glavnem ker zbudila sem se od tega in me je bilo tako strah, da bi brez njega ostala, da sem skoraj jokat začela. Kake glupe sanje....

Ikonca za zajtrk bom jaz jedla žemljice, notri pa malo majoneze (v življenju nisem pojedla toliko majoneze kot sedaj v nosečnosti), pa aljaževo salamo in kumarice....... to je pri meni skoraj standardni zajtrk hehehe

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?