Freycha
|
Dobro jutro punce! Jaz sem mojega že na tenis poslala, sama bom pa malo po netu brskala, potem pa si zajtrk naredim, potem grem pa do frizerja. Sem dobila fiksno idejo, da se moram malo urediti, preden grem v P. No, predvsem zato, ker ne vem, kdaj si bom vzela čas, ko pridem iz P. No, potem greva pa po krnise za sobico, pa še neke zadeve nakupiti, potem pa celo popoldne počivam, ker bo pomoje res svinjsko vroče danes..... Joj, jaz sem ponoči sanjala, da je dragi enega, ki nam je hotel stanovanje razrezati napol 2x ustrelil s pištolo za žeblje v glavo in ga je ubil. Potem so ga pa valda prijeli in je šel na poligrafski test in me je klical, da je bil test negativen in da prihaja domov. Ko pa sem ga doma čakala, so do mene prišli policaji in mi povedali, da so ugotovili, da tisti poligrafski test sploh ni njegov, da ga je od nekoga dobil in da gre direkt v zapor in naj jaz kar lepo povem celo zgodbo, kako je bilo (potem pa nisem vedela, a so mi res policaji prišli povedati novico, ali so hoteli, da jaz vse zblebetam, ker na testu ni nič pokazalo). V glavnem ker zbudila sem se od tega in me je bilo tako strah, da bi brez njega ostala, da sem skoraj jokat začela. Kake glupe sanje.... Ikonca za zajtrk bom jaz jedla žemljice, notri pa malo majoneze (v življenju nisem pojedla toliko majoneze kot sedaj v nosečnosti), pa aljaževo salamo in kumarice....... to je pri meni skoraj standardni zajtrk hehehe
|