|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.6.2007 23:16:02   
kapica
Freycha, pa saj ti si v klimatiziranem prostoru, pa vseeno je vroče v spodnjem štuku, al kaj?

Ja a ne? To je tud meni mal cudnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6801
20.6.2007 23:16:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, pa saj ti si v klimatiziranem prostoru, pa vseeno je vroče v spodnjem štuku, al kaj?

mah ko zakuri, zakuri......... ni tako močne klime, ki bi to ohladila....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6802
20.6.2007 23:16:55   
rumba
Kapica, pa ti mene res vse razumeš. user posted image user posted image  Ne smem te preveč objemat, ker bo Freycha ljubosumna.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6803
20.6.2007 23:17:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja a ne? To je tud meni mal cudnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ona to samo bolj čuti kolkr me, k smo vse pregrete user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6804
20.6.2007 23:17:10   
kapica
Ja, seveda , zdej sem pa jst grešna...

Ne, saj nisi gresna, samo si sedaj na tapetiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, velja, bomo videle drugo letouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6805
20.6.2007 23:17:32   
Freycha

Kapica, pa ti mene res vse razumeš. user posted image user posted image  Ne smem te preveč objemat, ker bo Freycha ljubosumna.user posted image

če ni fovšije, si vse pravično razdelimo, bo vsake za vsako dovolj user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6806
20.6.2007 23:18:04   
kapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, ste super babe, reeesuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6807
20.6.2007 23:19:10   
kapica
če ni fovšije, si vse pravično razdelimo, bo vsake za vsako dovolj

Eh, zakaj bi delile, se skupaj zberemo in imamo vse VSE naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6808
20.6.2007 23:20:02   
Freycha

Eh, zakaj bi delile, se skupaj zberemo in imamo vse VSE naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

orgij samo z babam se pa ne grem..... rabim tut kak kol vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6809
20.6.2007 23:20:07   
kapica
Uuuupssss, sedaj ste se pa vstrasleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6810
20.6.2007 23:20:35   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Ona to samo bolj čuti kolkr me, k smo vse pregrete user posted image

Jaz sigurno. Mater mi je vroče!!!!
Kapica, a sladoled kaj pomaga? Aja, pa pri tebi se je itak malo pohladilo. Pišuka, pošlji še k nam kak bolj hladen veter.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6811
20.6.2007 23:21:07   
kapica
Freycha, saj si rekla, da tvoj rad vskoci, ce ti kdaj cesa ne moresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz mojga ne dam, mogoce bi se pa ricardo javiluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6812
20.6.2007 23:21:54   
Ajvy
Hvala na tapeti...

Ja, Kapica , deli veter z nami

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6813
20.6.2007 23:22:03   
Freycha
aaaa ne ne... sej sem priznala, da sem ljubosumna in posestniška.... moj je pa samo zame user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6814
20.6.2007 23:22:08   
kapica
Rumba, saj se je ohladilo, ampak jaz sem sedaj tako vroca postala, a ves, tako dauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6815
20.6.2007 23:23:03   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

orgij samo z babam se pa ne grem..... rabim tut kak kol vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Koluser posted image  Madonca, to je pa pretrdo.user posted image  Sej je dober, če je trdo, toliko pa spet ne, no.user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mislim, da nobeni trenutno ne primanjkuje sedja in bi se našlo kaj bolj mehkega.... za opiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6816
20.6.2007 23:24:21   
kapica
Neee punce, pa nisem jaz taka da bi z vami kaj delila. Tako da veter in hladnoca ostanejo tukajuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6817
20.6.2007 23:24:31   
rumba

Rumba, saj se je ohladilo, ampak jaz sem sedaj tako vroca postala, a ves, tako dauser posted image user posted image user posted image .

A pride tvoj kmalu domov?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6818
20.6.2007 23:25:21   
Freycha
Koluser posted image  Madonca, to je pa pretrdo.user posted image  Sej je dober, če je trdo, toliko pa spet ne, no.user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mislim, da nobeni trenutno ne primanjkuje sedja in bi se našlo kaj bolj mehkega.... za opiceuser posted image user posted image

no ja, princip je isti, sve su ostalo nianse user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6819
20.6.2007 23:25:47   
rumba

Neee punce, pa nisem jaz taka da bi z vami kaj delila. Tako da veter in hladnoca ostanejo tukajuser posted image user posted image user posted image .

Kako si nesramna! Ne bom te povabila na rojstni dan, tako da veš!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6820
20.6.2007 23:25:54   
kapica
Kol Madonca, to je pa pretrdo. Sej je dober, če je trdo, toliko pa spet ne, no. Sicer pa mislim, da nobeni trenutno ne primanjkuje sedja in bi se našlo kaj bolj mehkega.... za opice

Rumba, pa saj ves da Freycha rabi "bolj trdo"user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6821
20.6.2007 23:25:58   
Ajvy
Jst  grem pojest nekaj mrzlega, ne morem več...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6822
20.6.2007 23:27:20   
kapica
Rumba, se bojim da ga ne bo se hitro odmov. Kaj naj pa zdajuser posted image ?

Rosjtni dan? Kaksen, cigav, kdaj, kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6823
20.6.2007 23:28:11   
kapica
Ajvy, a so teme pretrde za tebe, al zakaj ne mores vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6824
20.6.2007 23:29:16   
rumba

Rosjtni dan? Kaksen, cigav, kdaj, kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja kar ploskaj. Pa bombonov ti tudi ne dam, pa z mojim Spidermanom se tudi ne boš igrala. Barbike ti pa sploh ne pokažem.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Na katerih forumih sodelujete?
KIKI****

Sodelujete na spletnih forumih?

DA (62%)

NE (38%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!