|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.6.2007 23:06:29   
kapica
Freycha, to je pa resen problem. Pa še res lahko kaj sprožiš. Bogica!

Ma ne, ne verjamem da bi kaj sprozla. Saj ce ne biimela datuma, tudi straha ne bi bilo da bi kaj sporzala. Tako da jaz bi upala no, kaj pa vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6776
20.6.2007 23:06:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

če je pa tako prikupno zmedena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako so mi tile sramežljivčki lepi!user posted image  Pa prav pašejo k tebi, kapica!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6777
20.6.2007 23:07:03   
Ajvy
Spet ste pri sexu, se mi zdi da skoraj vedno zavijemo v te vode ....

Tejči, lahko noč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6778
20.6.2007 23:07:15   
Freycha

joj ne o seksu... jaz sem danes že cel dan tako potrebna, pa si ne upam seksat, da ne bi slučajno kak porod sprožila glede na to, da so mi na CTG-ju že zaznali neko "dogajanje

PÜotem pa najdi drug nacin, da bos potesila svoje potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

kapica.. orgazem sproži krčenje maternice in bi si lahko sprožila porod.... meni pa paše zdej, da bi mi prišlo kot mi še nikoli ni user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
20.6.2007 23:07:49   
kapica
Ja, Ajvy, tako je to ko se zbere kup potrebnih nosecnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
20.6.2007 23:08:19   
Ajvy
Freycha, ti si pa med precej direktnimi ljudmi, a ne ??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6781
20.6.2007 23:08:32   
Freycha

Freycha, to je pa resen problem. Pa še res lahko kaj sprožiš. Bogica!

Ma ne, ne verjamem da bi kaj sprozla. Saj ce ne biimela datuma, tudi straha ne bi bilo da bi kaj sporzala. Tako da jaz bi upala no, kaj pa vemuser posted image .

kapica, glede na to, da so na CTG ju že zaznali manjše popadke, ki jih pa jaz ne zaznam, bi se hitro lahko zgodilo, da kaj sprožim.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
20.6.2007 23:08:51   
Ajvy

Ja, Ajvy, tako je to ko se zbere kup potrebnih nosecnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne govori, ... sploh ne govori

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
20.6.2007 23:09:16   
kapica
kapica.. orgazem sproži krčenje maternice in bi si lahko sprožila porod.... meni pa paše zdej, da bi mi prišlo kot mi še nikoli ni

Aja, Freycha,komaj sedaj vidim da je bilo na ctg-ju ze nekaj za videt. Ja , punca, potem pa noge skupaj in sladoled v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6784
20.6.2007 23:09:18   
rumba
Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti.user posted image user posted image user posted image  Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
20.6.2007 23:09:32   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

občasno preveč direktnimi.... samo nisem baš diplomat... pa tudi sramu nimam dobro razvitega user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
20.6.2007 23:10:14   
kapica
Rumba, jaz si grem po en sladoled v skrinjo iskta. A bos ti tudiuser posted image ? Pa se katera mogoceuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6787
20.6.2007 23:10:52   
Freycha

Aja, Freycha,komaj sedaj vidim da je bilo na ctg-ju ze nekaj za videt. Ja , punca, potem pa noge skupaj in sladoled v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej si me pa do konca nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
20.6.2007 23:11:26   
Freycha

Rumba, jaz si grem po en sladoled v skrinjo iskta. A bos ti tudiuser posted image ? Pa se katera mogoceuser posted image user posted image user posted image .

sam da bo šel v pravo luknjo user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
20.6.2007 23:11:31   
kapica
Eh, Ajvy, tu na forumu si vsaka upa bit direktna, ko se pa ne poznamouser posted image user posted image user posted image .Drugac te rumba ziher ne bi vprasala, ce si ze opravila svojo dolznost danesuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6790
20.6.2007 23:11:35   
rumba
Kapica, JAAAAA! A mi ga na zs pošlješ?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
20.6.2007 23:11:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti.user posted image user posted image user posted image  Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?user posted image user posted image user posted image

Če me sprašuješ. kar mislim, da me sprašuješ, naj te obvestim, da je tam doli že ena ornk pajčevina... user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6792
20.6.2007 23:12:31   
kapica
sam da bo šel v pravo luknjo

Vauuuu, Freycha, pa si res uboga no, na kaksne ideje pridesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
20.6.2007 23:12:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

občasno preveč direktnimi.... samo nisem baš diplomat... pa tudi sramu nimam dobro razvitega user posted image

Po eni strani je to dobro, mene je pa prevečkrat sram...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6794
20.6.2007 23:13:15   
rumba

Eh, Ajvy, tu na forumu si vsaka upa bit direktna, ko se pa ne poznamouser posted image user posted image user posted image .Drugac te rumba ziher ne bi vprasala, ce si ze opravila svojo dolznost danesuser posted image user posted image user posted image .

Kapica, boš videla na pikniku!!! DA SE MOTIŠ!user posted image  Eni smo pač čudaki.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6795
20.6.2007 23:13:55   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti. Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?

Če me sprašuješ. kar mislim, da me sprašuješ, naj te obvestim, da je tam doli že ena ornk pajčevina...

Po mojem je o kuhanju govorila, Ajvy, jaz pa tud ne vem kaksne gresne misli imas tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6796
20.6.2007 23:14:48   
Ajvy
Ja, seveda , zdej sem pa jst grešna...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
20.6.2007 23:15:04   
rumba
Freycha, pa saj ti si v klimatiziranem prostoru, pa vseeno je vroče v spodnjem štuku, al kaj?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6798
20.6.2007 23:15:15   
kapica
Kapica, boš videla na pikniku!!! DA SE MOTIŠ! Eni smo pač čudaki.

A ves da jaz z cudaki ne hodim na piknikeuser posted image user posted image user posted image user posted image . BTW sladoled si pa kr sama nekje najdi, jaz ne delimuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6799
20.6.2007 23:15:56   
Freycha
Kapica, če boš prišla na piknik boš tudi lahko spoznala, kako zelo direktna sem in kako nisem čisto nič manj pogumn na besedah v živo.....  v bistvu znam biti tam še bolj direktna, ker sem s tistimi ljudmi, ki jih spoznam in ugotovim, da so odprti za take zadeve še bolj domača in kako prijavim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!