|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.6.2007 22:52:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

super, sam če mene ne bi bilo zraven, bi pomoje hitro ušel user posted image  Drugače pa itak večino od vas vsaj malo " pozna", ker mu dostikrat govorim o vas........

A res? Mojega pa ne kaj dosti zanima.... Včasih malo iz ljubusumjauser posted image  pojamra, kaj pa je tu tej takega, da lahko dve uri zraven sedim.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6751
20.6.2007 22:53:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pa še moj dragi lahko zraven skoči, to mu pa res ne bi bilo težko narediti......

Ne, ne Freycha, pa moski ne smejo vsega vedet no. Moj ne ve niti mojega nicka, niti mojega gesla, a si hecna, kje pa bi ga lahko potem tako simfalauser posted image user posted image user posted image .

mah jaz mojemu še preberem, kaj sem ga zašimfala user posted image  samo je to tako malokrat, da itak ni panike. Sicer ga pa itak skoz samo hvalim, to mu pa tudi povem, potem mu pa nerodno rata.......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6752
20.6.2007 22:54:01   
kapica
jaz bom sms-e samo posredovala naprej, ti pa poročala na netu.... to je vsa umetnost!!

Freycha, z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image .Vau, kok smo dober timuser posted image user posted image user posted image . pa koncno bom imela neko funkcijouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6753
20.6.2007 22:54:41   
tejči77
Punce, jaz se bom morala poslovit, ker ne morem več sedet. Sploh ne vem več kaj me boli.
Lepo pančkajte, pa da vam ne bo preveč vroče.
Jaz se grem pa še na balkon ohladit.
Lahko nočko!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6754
20.6.2007 22:55:09   
rumba
Kapica, kaj pa ricardo? Sej res, kje je danes, sej je vedno logiran takrat kot ti. Si ga dala na čevelj?user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6755
20.6.2007 22:56:08   
kapica
Rumba, mojmu je tud malo cudno, kako to, da naenkrat skoz tu zraven sedim in tipkam. Mu ni jasnouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6756
20.6.2007 22:56:25   
rumba
Tejči, lahko noč! Če ne boš mogla spati, pa pridi sem strašit.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6757
20.6.2007 22:56:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Punce, jaz se bom morala poslovit, ker ne morem več sedet. Sploh ne vem več kaj me boli.
Lepo pančkajte, pa da vam ne bo preveč vroče.
Jaz se grem pa še na balkon ohladit.
Lahko nočko!

nočko, pa fajn si odpočijuser posted image

evo, ena hruškica je že padla user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6758
20.6.2007 22:57:27   
kapica
tejci, nocko.
Rumba, ce sem vam pa rekla, da ricardo ni moj, sicer je pa res da tud mojga  sedaj ni doma...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6759
20.6.2007 22:58:12   
kapica
Freycha, a si ti naslednjauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6760
20.6.2007 22:58:39   
Freycha
Freycha, z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image .Vau, kok smo dober timuser posted image user posted image user posted image . pa koncno bom imela neko funkcijouser posted image user posted image user posted image .

Ok, potem boš res tako dobra, pa objavila sms-e, ki ti jih bom poslala, če bo v tem času katera rodila?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6761
20.6.2007 22:59:33   
kapica
Jeee, mene ma Freycha sigurno bolj rada kot ostale tu gori, drugace mi ne bi dovolila objavljat sms-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6762
20.6.2007 22:59:45   
Freycha

Freycha, a si ti naslednjauser posted image user posted image user posted image .

I feel very olimpic todayuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6763
20.6.2007 23:00:20   
rumba
A kapica, ti si tudi samauser posted image . Moj je tudi v službi. Pišuka, spet ne bo nič sexa.user posted image user posted image user posted image  V tej vročini bi ful pasalo, kaj?user posted image user posted image user posted image  Bi imela občutek, kot da sem na snemanju, sve tiste močne luči obrnjene direkt v mojo rito.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6764
20.6.2007 23:00:30   
Freycha

Jeee, mene ma Freycha sigurno bolj rada kot ostale tu gori, drugace mi ne bi dovolila objavljat sms-ovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

tebe mam skor najrajš..... pa poudarek je na skor user posted image user posted image user posted image

smotka user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6765
20.6.2007 23:01:07   
kapica
Eh, ne no, saj ce ena hruska pade, to se ne pomeni, da morejo ostale tud popadat. Tako da kr potrudite se malo no, za rumbo, da bo dosegla svojo 300.kouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6766
20.6.2007 23:01:37   
rumba
Kapica, pa tebe Freycha od nekdaj osvaja.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6767
20.6.2007 23:01:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

A kapica, ti si tudi samauser posted image . Moj je tudi v službi. Pišuka, spet ne bo nič sexa.user posted image user posted image user posted image  V tej vročini bi ful pasalo, kaj?user posted image user posted image user posted image  Bi imela občutek, kot da sem na snemanju, sve tiste močne luči obrnjene direkt v mojo rito.user posted image

joj ne o seksu... jaz sem danes že cel dan tako potrebna, pa si ne upam seksat, da ne bi slučajno kak porod sprožila glede na to, da so mi na CTG-ju že zaznali neko "dogajanje".....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6768
20.6.2007 23:02:30   
kapica
A kapica, ti si tudi sama . Moj je tudi v službi. Pišuka, spet ne bo nič sexa. V tej vročini bi ful pasalo, kaj? Bi imela občutek, kot da sem na snemanju, sve tiste močne luči obrnjene direkt v mojo rito.

Rum,ba, kako pa ti ves kako je na snemanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6769
20.6.2007 23:02:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kapica, pa tebe Freycha od nekdaj osvaja.user posted image

če je pa tako prikupno zmedenauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6770
20.6.2007 23:02:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

I feel very olimpic todayuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6771
20.6.2007 23:03:27   
kapica
Kapica, pa tebe Freycha od nekdaj osvaja.

A mislis da imam res kaj sansuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6772
20.6.2007 23:04:23   
kapica
joj ne o seksu... jaz sem danes že cel dan tako potrebna, pa si ne upam seksat, da ne bi slučajno kak porod sprožila glede na to, da so mi na CTG-ju že zaznali neko "dogajanje

PÜotem pa najdi drug nacin, da bos potesila svoje potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6773
20.6.2007 23:04:51   
rumba
Kapica, premalo gledaš tiste filme..... a, ja, saj ne veš kako izgledam.user posted image user posted image user posted image
Freycha, to je pa resen problem.user posted image user posted image  Pa še res lahko kaj sprožiš. Bogica!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6774
20.6.2007 23:05:15   
kapica

če je pa tako prikupno zmedena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!